logitech Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 παιδια εχει στειλει κανεις για rma σκληρο δισκο στην wd απευθειας να μου πει τι γινεται και που απευθύνομαι ευχαριστω
panosem Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Εγω ηταν να τον στειλω, απλα τελικα εγινε απο την Info-Quest, η αντικατασταση. Θα σου προτεινα να δεις στελνωντας ενα mail στην info-quest, να ελεγξουν αν ειναι απο αυτους ή απο την octabit ο σκληρος, και αν μπορουν να στον αντικαταστησουν αυτοι. Ειδαλλως, ξεκινας απο δω: http://support.wdc.com/warranty/index.asp?wdc_lang=en
tryfgr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 το έχω κανει 2 φορες. μια για μενα και μια για ένα φίλο. Η διαδικασία ειναι αρκετα απλή. Συσκευάζεις το δίσκο όπως ακριβως σου λέει η WD εδώ και τον στέλνεις Γερμανία. Το κόστος με ΕΛΤΑ μου βγήκε στα 8€ περίπου και όλη η διαδικασία είχε τελειώσει μέσα σε 2-3 βδομάδες. Να σου πω ότι και στις δύο περιπτωσεις επειδή δεν είχαν το μοντελο μου το αντικατέστησαν με καλύτερο, στην μία δε περίπτωση με περισσότερα GB (για εναν 500Gb μου στείλαν έναν 1ΤΒ)
logitech Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 παιδια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια στελνω πρωτα στην Info-Quest και αμα δεν βγαλω ακρη μετα στην wd
panosem Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Πάρε καλύτερα ένα τηλέφωνο για πιο γρήγορα. 2φορες που πήγα εκει ηταν ένα πολυ εξυπηρετικό παλικάρι που μέχρι και αντιστατικο σακούλα κι που του ζήτησα αν εχει, μου χε φέρει 2-3. Sent from my iPhone using Insomnia
logitech Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) παιδιά να σας ενημερωσω τι έγινε,πήρα στην info quest η αντροπή είναι απίστευτα εξυπηρετικοι αλλα το κακό είναι ότι ο κωτσόβολος έχει κάνει την εισαγωγη μονος του και πρέπει τωρα να μιλήσω με την wd Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2013 από logitech
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα