Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Έχω ένα τροφοδοτικό, το toughpower 700watt της thermaltake, το οποίο προήλθε από αντικατάσταση του πρώτου μου τροφοδοτικού που κάηκε σε ένα χρόνο αφότου το αγόρασα.Το thermaltake λοιπόν, κάηκε και αυτό πριν λίγες μέρες. Δικαιούμαι άλλο τροφοδοτικό, εφόσον η εγγύηση του δεύτερου τροφοδοτικού δεν έχει λήξει, ή επειδή είναι από αντικατάσταση του πρώτου μου τροφοδοτικού δεν δικαιούμαι; Υπόψιν, και τα δύο τροφοδοτικά ήταν καινούργια και σφραγισμένα.

Δημοσ.

Όταν σου έστειλαν το δεύτερο τροφοδοτικό η εγγύηση άρχισε από την αρχή.. Άρα όταν πήρες το δεύτερο υπολόγισε +2 χρόνια.. Το τι έγινε με το πρώτο δεν σε απασχολεί.. 

Επειδή έχω το toughpower xt αυτά 5ετή εγγύηση δεν έχουν? Κάτι τέτοιο θυμάμαι όταν το αγόραζα.. 

Δημοσ.

Toughpower είναι το τροφοδοτικό, και είναι 700watt.Είναι αυτό ακριβώς: http://thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1207&ID=1501#Tab0 Η εγγύηση που έχει είναι 5 χρόνια. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά, ήταν πολύτιμες. Μην πάω στο κατάστημα που το αγόρασα, και μου το παίξουν Κινέζοι.

Btw ο επεξεργαστής είναι athlon x2 και κάνει την δουλειά του μια χαρά.  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Έχω το ίδιο εδώ και μια 7ετήα και παίζει νεράκι, απλά είναι το modular:

http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00000884

Για να καταφέρεις να κάψεις 2 τέτοια τροφοδοτικά. κάτι παίζει με τα ρεύματά σου. Να τσεκάρεις τις μπρίζες σου, γιατί μπορεί να πάρεις κι άλλα στο χέρι...

• Like 1
Δημοσ.

<p>Στον kostastnt πήγαινε αυτό με τον P4. :) Καλή επιτυχία στην αντικατάσταση.</p>

Όλα κομπλέ είναι :) ακόμα παίζουν κανονικά!

Όσο για το παλικάρι με το τροφοδοτικό ας μας γράψει λίγο τι παίζει και τα καίει.. Τώρα έκλεισα χρόνο με το xt και δεν θέλω να τρέχω με εγγυήσεις..

Sent from my iPhone 5 using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Το τροφοδοτικό κατά πάσα πιθανότητα κάηκε μετά από επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος, δεν νομίζω να είναι κάτι άλλο. Δυστυχώς έχω την συνήθεια να αφήνω τον υπολογιστή ανοιχτό συνέχεια, αλλά τις μέρες που κάηκε το τροφοδοτικό είχε συνέχεια διακοπές ρεύματος. Σημειωτέων το τροφοδοτικό είναι τεσσάρων χρονών.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό κατά πάσα πιθανότητα κάηκε μετά από επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος, δεν νομίζω να είναι κάτι άλλο. Δυστυχώς έχω την συνήθεια να αφήνω τον υπολογιστή ανοιχτό συνέχεια, αλλά τις μέρες που κάηκε το τροφοδοτικό είχε συνέχεια διακοπές ρεύματος. Σημειωτέων το τροφοδοτικό είναι τεσσάρων χρονών.

μπορει να ειναι και η εσωτερικη ασφαλεια που εχουν τα τροφοδοτικα σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα με τα κ@λορευματα!

**εαν εχει εγγυηση εννοειται το πας πισω

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό που έχεις/είχες είναι πάρα πολύ καλό και προφανώς προστάτεψε όλο το PC σου από την υπέρταση που έγινε μετά την διακοπή. Αγόρασε κι ένα πολύμπριζο ασφαλείας, κατά προτίμηση APC, για να μην ξαναέχεις τέτοια προβλήματα.

Δημοσ.

Οντως παιδία το ίδιο τροφοδοτικό είχα και εγώ 4 χρόνια (Το Modular) και είναι σκυλί! Ακόμα το έχω και δουλεύει κανονικά απλά δεν είναι στο κύριο pc..

Πολύμπριζο ασφαλείας οπως λέει ο ninos30 και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!!

Δημοσ.

Έχω ήδη ένα πολύμπριζο της mge, οπότε δεν νομίζω να ήταν αυτό το πρόβλημα. Άλλωστε, ότι πολύμπριζο και να είχα, όταν βλέπεις επί συνεχόμενες μέρες τα φώτα να τρεμοπαίζουν, είναι φυσικό να καεί το τροφοδοτικό. Ελπίζω να μόνο να μην έχει καεί και τίποτε άλλο.

Δημοσ.

Εγώ είχα πάρει το toughpower 750 xt. Τον δεύτερο χρόνο μου παρουσίασε πρόβλημα και το eshop μου το άλλαξε. Βέβαια αυτοί γράφουν εγγύηση 3 χρόνια όμως το κουτί πάνω και το site της thermaltake γράφει 5 χρόνια. Ελπίζω να μη μου πάθει κάτι γιατί πλέον το eshop το φοβάμαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...