Psolek Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα παιδια καλη χρονια! Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος τι ταχυτητες μπορω να περιμενω απο τον OCZ Agility 3 120GB συνδεδεμενο σε SATA 2 ! Απ οτι διαβασα εχει Max Read: up to 525MB/s και Max Write: up to 500MB/s! Τρεχοντας το CrystalDiskMark ομως βλεπω οτι ειμαι στα 170MB/s read και 105MB/s write...Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω για να ανεβουν οι ταχυτητες ή με περιοριζει το SATA2? Υ.Γ Εχω κανει ολα τα tips για την λειτουργεια του SSD!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Καλή χρονιά! O δίσκος σου φοράει sandforce controller οπότε είναι λογικό να βλέπεις χαμηλότερα νούμερα στο crystal disk mark. Τρέξε ένα ATTO και τα νουμερα θα είναι στα όρια του sata2. Έχει υπόψιν σου στην ουσία δεν σε περιορίζει το sata2. Ό,τι οφέλη παίρνεις από τον ssd τα έχεις και τωρα. Τα νούμερα που αναφέρεις δεν έχουν επίπτωση στην χρήση (με εξαιρέσεις) ούτε αφορούν την πραγματική ταχύτητα του ssd.
Psolek Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 http://imageshack.us/photo/my-images/17/speedsq.png/ Αυτα ειναι τα αποτελεσματα μου...επειδη δεν ξερω να τα διαβαζω και πολυ καλα μπορεις να μου πεις αν ειμαι καλα η αν χρειαζεται να κανω κατι παραπανω η αν πιστευεις πως κατι παει στραβα?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Άψογα είσαι. Τίποτα δεν πάει στραβά. Μην σε αγχώνει αυτό.
Psolek Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξερω απλα μου καρφωθηκε σαν ιδεα οτι επεσε λιγο η ταχυτητα του σε σχεση με πριν 2-3 μερες!! Δηλαδη εμφανιζεται το "φορτωνει" οταν παει να ανοιξει μια εικονα...ελαχιστα μεν αλλα ειχα την εντυπωση οτι πριν δεν το εκανε καν!! Μαλλον θα ειναι ιδεα μου...?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Καταρχήν μην τρέχεις συνέχεια benchmarks (αν το κάνεις). Κατά τα άλλα έλεγξε αν δουλεύει το τριμ (θα το δεις με τις εντολές στο θέμα των tips) αν και πάλι σε 2-3 μέρες δεν σου κάνει διαφορά το τριμ, δουλεύει, δεν δουλεύει. Τέλος, το πιθανότερο είναι να οφείλεται στα win η όποια καθυστέρηση.
Psolek Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Οχι δεν ειχα ξανατρεξει ποτε...σημερα ετρεξα πρωτη φορα και αυτο λογω του οτι ενιωσα αυτη την καθυστερηση! Μια τελευταια ερωτηση...Τις ταχυτητες που λενε 550 read/500 write τις πιανει κανεις και αν ναι πως??
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Με sata3 τις πιάνεις αλλά και να τις πιάσεις δεν θα καταλάβεις καμια διαφορά. Το μεγάλο throughput (read και write) σε αφορά στις περιπτώσεις που έχεις 2 ssd και αντιγράφεις συνέχεια από τον έναν στον άλλον ή στην περίπτωση που βάλεις πάλι 2 σε raid. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα