Pintsie Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Hello! Έχει κάνει κανείς foundation στην Ελλάδα για να προετοιμαστεί για εισαγωγή σε Αγγλικό Πανεππιστήμιο; Αν ναι, τι τιμές παίζουν; και επίσης, μπαίνεις με εξετάσεις; Βρήκα μόνο 2 "σχολές" που κάνουν foundation. Ξέρετε καμία εσείς; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
arxaggelos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Οφφ τοπικ Νομίζω οτι θα χάσεις τον χρόνο και το χρήμα σου αν ασχοληθείς με foundation. Δεν πιστεύω ότι θα σου προσφέρει απολύτως τίποτε. Κάποτε γινόταν χαμός από τέτοιες σχολές, τώρα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί, μέχρι που διάβασα το ποστ σου πίστευα ότι δεν υπάρχει πιά καμία.
Pintsie Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Πρέπει να προετοιμαστώ πολύ για να μπω σε κάποια σχολή έξω. Γι'αυτό και είναι μονόδρομος για μένα το foundation. Απλά για λόγους οικονομικών θέλω να το κάνω εδώ (για να γλιτώσω από σπίτι κτλ). Πρέπει να προετοιμαστώ για Αγγλικά (δεν έχω ούτε lower) και σε μαθηματικά γιατί στο σχολείο είχα χάλια βαθμούς στα μαθηματικά, και να φτιάξω το portfolio μου για να με δεχτούν σε κάποια σχολή εκεί
lambroszekis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Πρέπει να προετοιμαστώ για Αγγλικά (δεν έχω ούτε lower) και σε μαθηματικά γιατί στο σχολείο είχα χάλια βαθμούς στα μαθηματικά, και να φτιάξω το portfolio μου για να με δεχτούν σε κάποια σχολή εκεί Μηπως τοτε να δωσεις αλλου την προσοχη σου κι επειτα να αρχισεις να ψαχνεσαι.
lambroszekis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Τι εννοείς; Ξεκινα με μαθηματα αγγλικων το βασικοτερο
Pintsie Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Αφού στο foundation μάθημα αγγλικών κάνεις ουσιαστικά. Γιατί να το κάνω εξτρά? Εκτός κι αν με ενημέρωσαν λάθος, οπότε πάω πάσο, και αν μπορείς να μου δώσεις μερικές πληροφορίες, αν γνωρίζεις! ))) @γατοκόριτσο: Γιατί πρέπει να πάρω το ielts, να βγάλω καλό βαθμό στα μαθήματα που χρειάζεται για να μπω σε κάποιο πανεπιστήμιο + να ετοιμάσω το portfolio μου έτσι ώστε να το στείλω στα πανεπιστήμια μπας και με δεχτούν.
kage Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) εγω ηξερα οτι τα φροντιστηρια στην ουσια σε σπρωχνουν ωστε να μπεις σε uni που θες.. μεσολαβητης-μιζα http://www.google.gr/#hl=el&tbo=d&biw=1680&bih=887&sclient=psy-ab&q=foundation+in+greece&oq=foundation+in+greece&gs_l=hp.3..0j0i5i30l3.352.8874.0.8929.29.21.4.4.4.0.350.4107.0j10j7j3.20.0...0.0...1c.1.Y81ZIoC1s6E&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.1355534169,d.Yms&fp=d7408dc41f4dc968&bpcl=40096503 με πτωση 6% σε αιτησεις νομιζω και με ucas θα σε παρουν οπως εισαι Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2013 από kage
Pintsie Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Ρωτάω αν ξέρετε τιμές, πώς μπαίνεις κτλ... Έχω αναφέρει ήδη 3 φορές ΓΙΑΤΙ θέλω να κάνω foundation εδώ. Δεν ζητάω κάποιον να μου κάνει την αίτηση για το ucas. Ζητάω να κάνω foundation. Δηλαδή Αγγλικά, Μαθηματικά, ΙΤ και δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω για τη σχολή που θέλω. Απλά πράγματα. Και προφανώς, πρώτα το έψαξα στον γούγλη και μετά ρώτησα... Κανένα δεν λέει τα δίδακτρα χωρίς να πας εσύ εκεί. Γι'αυτό ρωτάω όποιον ξέρει από προσωπική εμπειρία @MovingShadow: τι είναι αυτό; Γιατί δεν βρήκα κάτι στα ελληνικά με αυτή την ονομασία... ευχαριστώ προκαταβολικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα