Killex Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) γεια σας ένας φίλος μου έχει μια μνήμη ram ddr3 που δεν δουλευι καλά και κοίταξε την εγγύηση της και δείχνε ότι είναι εύφορου ζωής που με ρώτησε αν μπορει να βρει ένα τρόπω να το καληπτει ι εγγυση γιατι την χαλασε αυτος Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2013 από Killex
Luciddream Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 γεια σας ένας φίλος μου έχει μια μνήμη ram ddr3 που δεν δουλευι καλά και κοίταξε την εγγύηση της και δείχνε ότι είναι εύφορου ζωής που με ρώτησε αν μπορει να βρει ένα τρόπω να την κάψη να φαίνεται ότι χάλασε για να το κάλυψη ι εγγύηση δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο είναι δυνατόν δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι....
eSATA Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Τι εννοείς δεν δουλεύει καλά; Memtest περνάει;Δεν χρειάζεται να είναι καμένη για να την αντικασταστήσουν.
Killex Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι.... στην προκειμένη περίπτωση όμως δεν ισχύει ι παρημια Τι εννοείς δεν δουλεύει καλά; Memtest περνάει; Δεν χρειάζεται να είναι καμένη για να την αντικασταστήσουν. περναι άλλα υπολειτουργει
GothmogGr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Τι εννοείς ωρε υπολειτουργεί .. τι είναι η μνήμη για να υπολειτουργεί? Άμα περνάει πολύωρο memtest μια χαρά είναι! 2
Luciddream Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 στην προκειμένη περίπτωση όμως δεν ισχύει ι παρημια βασικά θές να τα ακούσεις μου φαίνεται... δεν θα σου κάνω την χάρη. κάψτην/χάλασε την/βάφτην μπλέ και πήγαινε την στο κατάστημα να πάρεις καινούρια. απλά όταν κάποια στιγμή σου χαλάσει πραγματικά κάτι και δεν σου κάνουν αλλαγή μην αναρωτηθείς γιατί. και το οτι άλλαξες το μήνυμα σου για να μην τα ακούσεις και απο άλλους με επιβεβαιώνει δυστυχώς.. (παλι καλά φαινεται στο quote)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Θα σετάρισε η μητρική τη μνήμη στα 1333 και θα νιώθει άσχημα το παιδί, λογικό. Πες του να τις πετάξει και να πάρει αυτές: http://www.skroutz.gr/s/2634909/Corsair-Dominator-Platinum-16GB-DDR3-2800MHz-Quad-Channel-Kit.html Άλλη αίσθηση! 1
giokou Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Θα σετάρισε η μητρική τη μνήμη στα 1333 και θα νιώθει άσχημα το παιδί, λογικό. Πες του να τις πετάξει και να πάρει αυτές: http://www.skroutz.gr/s/2634909/Corsair-Dominator-Platinum-16GB-DDR3-2800MHz-Quad-Channel-Kit.html Άλλη αίσθηση! Ε δε γίνεται, συγνώμη αλλά: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ TROLOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Luciddream Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 NON ECC... δεν λέει ρε σύ. πάλι για πέταμα θα πάνε μετά.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Πρέπει να τις υποστηρίζει και το mobo και ο επεξεργαστής ρε συ τις ecc.
Luciddream Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Πρέπει να τις υποστηρίζει και το mobo και ο επεξεργαστής ρε συ τις ecc. και που ειναι το πρόβλημα? θα τα κάψουμε και αυτά.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα