Προς το περιεχόμενο

Project Shield


Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τα μπερδέυουν πολύ τα πράγματα, ouya,steambox και τώρα project shield ,καλώς η κακώς όλοι προσπαθούν πλέον να αρπάξουν ένα κομμάτι της πίτας, αυτή η μάχη είναι android μάχη για τα 2 και pc μάχη για το steambox δεν μου ταιριάζουν εμένα για κονσόλες, το συγκεκριμένο λένε θα έχει και exclusives ... 3rd party ? ποιός θα ασχοληθεί? πόσο θα κάνει και ποιός θα το αγοράσει ενώ μπορεί να πάρει 3ds/vita που έχουν και 1st party exclusives . 

μακάρι να κάνω λάθος αλλα αυτά μου θυμίζουν κάτι 3do ή jaguar ή neogeo ,τα 2 τελευταία προσπάθησαν να μιμηθούν pc gaming και coin op αντίστοιχα  σαν κονσόλες κάτι που τώρα βλέπουμε με κινητά και streaming.

 

με λίγα λόγια αν και το θέμα είναι μόνο για το project stream θα πω για όλα

ouya - δυνατή android κονσόλα ,αλλα τι να την κάνεις ,πέρνεις ένα tablet, πιο φτηνό απο tablet αλλα δεν έχει οθόνη και ούτε είναι τόσο πρακτικό και πλέον στα tablets έχουμε και physical buttons

steambox- pc στην τηλεώραση, φτηνά παιχνίδια ,ανάλογα με την δύναμη του κουτιού και την τιμή θα πουλήσει ,έχει και την valve απο πίσω αλλα δεν την κόβω την valve να κόβει το support απο ps4-720 για να υποστιρίξει πλήρως σαν first party το κουτί τους.δεν το βλέπω σαν κονσόλα αλλα σαν ένα Pc που το συνδέεις στην tv(οχι οτι πλέον τα κουτιά Pc δεν μπορείς να τα συνδέσεις σε tv)τέσπα περιμένω να δω και τι άλλα features θα έχει

project shield , φορητή ο θεός να την κάνει(χειριστήριο xbox με οθόνη πιο άσχημο πεθαίνει),streaming παιχνίδια απο pc σε 720p, android games(φουλ casual και μην ακούσω δικαιολογίες στυλ "μα τα gameloft είναι ωραία"...) και υποσχέσεις για exclusives τίτλους...απο ποιόν ρε nvidia για πες μας, η νιντέντο όταν ανακοίνωσε το 3ds βγήκε και είπε θα έχω τόσους 3rd party που ήδη φτιάχνουν games exclusives για το 3ds, ποιός 3rd party θα κάτσει να βγάλει exclusive για μια android συσκευή (μιλάω για σοβαρό τίτλο όχι angry hello bird island adventures 5)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι της Nvidia οπότε θα έχει 3rd party υποστήριξη στάνταρ. Για την Nvidia μιλάμε, που κάνει οτι θέλει στον χώρο. Γι' αυτό πιστεύω πως η συγκεκριμένη κονσόλα θα έχει αβαντάζ σε σχέση με τις άλλες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...