alkerath Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Παιδια απο καρτοκινητη τι προτεινετε για λεπτα και ιντερνετ κυριως?! Εχω whats up τωρα και νομιζω οτι πλεον δεν αξιζει αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
corrupted Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Γυρνας το what's up σε cosmokarta για να βαλεις το νεο προγραμμα "300 λεπτα προς ολα τα δικτυα με ανανεωση απο 10 ευρω" και παιρνεις ενα τηλεφωνο στο 13838 για να σου ενεργοποιησουν το "day pass" για το Internet, με το οποιο εχεις απεριοριστη προσβαση (της υπομονης βεβαια) για 24 ωρες, με 1 ευρω. Κλεινεις την προσβαση στο Internet ομως τις μερες που δεν την θες, γιατι αλλιως θα χρεωνεσαι με 1 ευρω καθε μερα...
alkerath Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Ειδα κατι καλα προγραμματα για φοιτητες στο cu που μου γυαλισαν! Παιζει να κοιταξω και εκεινα αν και δεν ξερω... με 10 ευρω βαζεις 300' προς ολους?! γιατι μου φαινεται too much! http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-foititon/
geekas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Φίλε μου το πρόγραμμα καρτοκινητής είναι ένα, Wind Free2go, 300 λεπτά προς όλους με ανανέωση 10 ευρω και μετά με 5 ευρώ 500 mb το μήνα.. τα υπόλοιπα τα κάνεις ότι θες
arxaggelos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Ειδα κατι καλα προγραμματα για φοιτητες στο cu που μου γυαλισαν! Παιζει να κοιταξω και εκεινα αν και δεν ξερω... με 10 ευρω βαζεις 300' προς ολους?! γιατι μου φαινεται too much! http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-foititon/ Αν είσαι φοιτητής, το φοιτητικό πακέτο CU είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή, και από χρόνο και από ίντερνετ. Αρκεί να μη σε πειράζει να αλλάξεις νούμερο, γιατί νομίζω ότι δεν μπορείς να κάνεις φορητότητα, σου δίνουν κλειστό πακέτο CU. Ίσως αν έχει χρόνο ο υπάλληλος να σε αφήσει να διαλέξεις νούμερο από τα πακέτα που έχει εκείνη τη στιγμή. Την CU την παίρνεις μόλις παραλάβεις την φοιτητική σου ταυτότητα και την δηλώνουν και την ενεργοποιούν επιτόπου.
Galaxia Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Φίλε μου το πρόγραμμα καρτοκινητής είναι ένα, Wind Free2go, 300 λεπτά προς όλους με ανανέωση 10 ευρω και μετά με 5 ευρώ 500 mb το μήνα.. τα υπόλοιπα τα κάνεις ότι θες Νομίζω ότι συμφωνώ με αυτόν τον κύριο γιατί και σε μία άλλη παρεμφερή συζήτηση που είχαμε εδώ μέσα, πάλι στο ίδιο συμπέρασμα είχαμε καταλήξει: f2g
ariannaki85 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Εννοείται F2G...με 10 ευρώ έχεις 300 λεπτά προς όλους και αν δεν σου φτάνουν με αλλα 10 αποκτάς ακόμα 300....και με τα 20 (παρα κατι) ευρώ που σου μένουν στην κάρτα βάζεις πχ με 5 ευρώ 500 ΜΒ και με αλλα 5 ευρώ ακόμα 200 λεπτά ... Και σου μένει και υπόλοιπο στην κάρτα...Ε τι αλλο θες??
arxaggelos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ε τι αλλο θες?? Ίσως να θέλει τα 500' προς όλους με 5€ ή 600'+100sms προς όλους με 7€, του CU Student. Χώρια το ίντερνετ (200 και 600 αντίστοιχα). Απίθανο να θέλει κάτο τόσο συμφέρον, αλλά λέμε τώρα. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2013 από arxaggelos
Chrisigia Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Ίσως να θέλει τα 500' προς όλους με 5€ ή 600'+100sms προς όλους με 7€, του CU Student. Χώρια το ίντερνετ (200 και 600 αντίστοιχα). Απίθανο να θέλει κάτο τόσο συμφέρον, αλλά λέμε τώρα. χαχαχαχα! Θα πρέπει ν' αλλάξει τον αριθμό του όμως!
mavroulis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Αν είσαι φοιτητής, Cu exclusive. Αλλιώς Q ή F2G.
platinum Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Κι αν δεν είσαι φοιτητής? Για τους μη-φοιτητές το F2g που ξεκινησε και τον χορό των προσφορών, ακόμα δίνει περίσσοτερα σε σχέση με τα άλλα καρτοκινητά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα