Προς το περιεχόμενο

Pokemon X/Y [3DS]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω με το μονο ποκεμον που ειχα ποροθει πραγματικα ειναι η Ποκεμον-κιτρινη εκδοση στο gbc... καλες εποχες... και τωρα βρηκα ενα translate patch του συγκεκριμενου ποκεμον οπου ειναι στα ελληνικα και τωρα ξαναρχιζω να πορονομε με το ιδιο στο ds μου =ρ

Δημοσ.

το είδα live το pokemon direct ,μου θύμισε παλιές εποχές e3 που περίμενα κάτι καλό να ανακοινωθεί, έπαθα πλακα, επειδή το έβλεπα full screen τα γραφικά με ξενέρωσαν αλλα όταν το είδα σε μικρή οθόνη στο 3ds μου άρεσε,τα cell shared 3D models είναι υπέροχα in battle, το παιχνίδι λογικά σε 3d θα είναι 10 φορές καλύτερο. εγώ πάω για το Υ καθώς θα έχει το κόκκινο ιπτάμενο για legendary και φυσικά με το fire starter χαχαχα ,συνήθως ή με το fire ή με το water ξεκινάω μου αρέσουν και παραπάνω,τώρα η αλεπουδίτσα φαίνεται kewl.

έχω χρόνια να παίξω σωστά ποκεμον game,απο εποχές gb classic, τα ds games τα τερμάτησα όταν πήρα το 3ds αλλα φουλ με cheats γιατί βαριόμουν (καθόλου random battles ,είχα απο την αρχή κάποια ποκεμον etc)

κάποιοι θα βγουν και θα που ποκεμον too kiddy stuff,αλλα είναι απο τα καλύτερα rpg, μαζί με τα shin megami που εκεί μαζέυεις δαίμονες, btw θέλω να παίξω τώρα και το ni no kuni με τα spirits και αυτό θα λέει.

Δημοσ.

Το τελευταίο Pokemon παιχνίδι που ασχολήθηκα σοβαρά ήταν η Sapphire. Μετά τα παράτησα κάπου, γιατί άρχισε να κάνει μια κοιλιά η σειρά και να με κουράζει προσωπικά, και δεν είχα αγοράσει και DS. Η X/Y φαίνεται στη σωστή κατεύθυνση, επιτέλους ένα full-3D Pokemon adventure, όνειρο ετών. Μπορώ να πώ οτι θα αγόραζα 3DS μόνο και μόνο γι' αυτό το παιχνίδι. Έτσι και αλλιώς κάποτε στα Gameboy περνούσαν μήνες με την κασσέτα Πόκεμον να μην βγαίνει απ' το tray :-D Όσοι είχαμε ασχοληθεί με την σειρά απο μικροί είναι δύσκολο να ξεκολλήσουμε, ειδικότερα τώρα που η X/Y θα έχει και παλιότερες τοποθεσίες/pokemon μέσα. (Kanto/Johto/κτλ).

Υ.Γ: Το Xerneas δεν είναι ίδιο το Suicune; Λίγη πρωτοτυπία δεν βλάπτει, βέβαια μετά απο 650+ σχέδια Pokemon έχει επέλθει κάποιος κορεσμός στους σχεδιαστές, πόσα σχέδια να σκεφτούν ακόμα.

Δημοσ.

Εγώ πάλι ασχολήθηκα μέχρι και την SoulSilver αλλά την άφησα στη μέση.. Black/White μόνο άρχησα τη μία και έπαιξα ένα 20λεπτο.. Τις v2 ούτε για πλάκα δεν τις άρχησα.

Μέχρι την Pearl (για την οποία αγόρασα το NDS) είχα ασχοληθεί τρελά, ακόμα και με IVs και EVs.

Δυστυχώς σαν την 2η γενιά δεν παίζει να ξαναϋπάρξει. Ατελείωτες ώρες!

• 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

είναι η νέα εξέλιξη του mewtwo ,θα γίνεται με 2 αντικείμενα και θα έχει 2 εξτρα μεταλάξεις,διαλέγεις όποια θες.

Δημοσ.

το Y καλύτερο πόκεμον (flying και όμορφο) ,το X καλύτερο boxart και ίσως να το καβαλάς το θρυλικό αυτό όπως τον τάρανδο που είδαμε στο last video ,dunno εγώ μάλλον για Y πάω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...