undeadcharisss Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 ειναι αποκλειστικες για την y και εγω εχω την x... γι'αυτο ρωταω μηπως καποιος τις εχει και δεν υπαρχει περιπτωση να τις χρησιμοποιησει ποτε..
forgotten Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 αυτές τις βρίσκεις στην Lumiose City! Κάθε μέρα 8-9 το πρωί το θέμα είναι άλλο..Σύμφωνα με το ρολόι του παιχνιδιού έχω γύρω στις 84 ώρες.Αφού ολοκληρώσω το Kalos Pokedex τι άλλο μένει να κάνω;; να πω την αληθεια το x το γυρισα νωρις μαζεψα απο tade τα legendaries εκανα και ενα σαφαρι για οσες πετρες βρηκα και στις 52 ωρες περιπου το τελειωσα,φυσικα αυτο οφειλεται και στο οτι απο wondertrade ανταλλαξα ποκεμον μικρου lvl με μεγαλυτερο και ετσι βγηκαν οι πρωτοι gym leader ευκολα, ουσιαστικα το παιχνιδι ειναι μετριο για μενα μετα την black 1+2 , που χε καλο story .περαν των γραφικων θεωρω λαθος τα super evolution που μου θυμιζουν digimon και θα θελα περισοτερο βαθος στην ιστορια... 2
JohnVani18 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Pokemon X and Y Sales Pass 12 Million Mark Officially the fastest-selling 3DS games ever. Pokemon X and Pokemon Y have collectively sold over 12 million copies on 3DS, it's been announced. When taken together, this means the latest Pokemon adventure is the fastest-selling title on Nintendo's handheld. Upon its release back in 2013, the game managed to shift 4 million copies in under two days. This easily made it the fastest-selling 3DS title in history, though this can in part be attributed to the fact it had a simultaneous global release. To give you some reference, Nintendo previously revealed lifetime sales for other entries in the franchise. Pokemon Diamond and Pearl are the best performers, having sold 17.63 million units worldwide, following by Ruby and Sapphire with 16.22 million units, Black and White with 15.42 millions units, HeartGold and SoulSilver with 12.67 million units and FireRed and LeafGreen with 12 million units.
lak10 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 παιδια τελειωσα το game αλλα θυμαμαι οτι σε μια πολη ειχε εναν διαγωνισμο μαχων που ειχες μονο 3 ποκεμον δεν ηταν το battle mansion αλλα δεν θυμαμαι που ηταν σε ποια πολη θυμαμαι ενα κοκκινο χαλι μονο
tigerlero Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 μόλις ξεκινώ την x για δεύτερο αρχικό σίγουρα charmander για πρώτο ποιο προτείνει κάποιος που έχει τερματίσει το game ? friend code: 5043-5045-2812 greator ξεκίνησα επίσης την alpha πολύ ωραία γραφικά και αφού έχουν ίδιο engine με x/y περιμένω αντίστοιχα. πολλά από τα mega evolution είναι bad-ass μερικά όμως είναι weird...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα