REDODIN7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Α, ΟΚ τότε. Φως φανάρι. Στην έκθεση δεν βαθμολογούν αντικειμενικά αλλά βάσει του εάν τους άρεσαν τα όσα έγραφες. Makes sense. Απόλυτα λογικός συνειρμός και συσχετισμός του επιχειρήματος με την υπόθεση. Τώρα μπορώ να πω ότι είμαι έτοιμος να πάρω LSD, καθώς δεν νομίζω ότι θα ζήσω καμία μεγάλη διαφορά από την εδώ συζήτηση. Η γνώμη σου είναι αυτή εγώ διαφωνώ και δεν πιστεύω ότι βαθμολογούν αντικειμενικά δεν λέω ότι είμαι κανένα συγγραφικό ταλέντο αλλά πάντα σε τέτοια μαθήματα όπως η έκθεση υπάρχει υποκειμενικότητα όπως υπάρχει και στο forum όταν μιλάμε για διαφορά θέματα. Πως μπορεί ένα βαθμολογητής να είναι 100% αντικειμενικός όταν είναι κατά των ναρκωτικών και ο μαθητής είναι υπέρ ή όταν αυτός που διορθώνει είναι "δεξιός" και ο άλλος του γράφει ένα κείμενο για την αυτοδιάθεση των λαών. Νομίζω ότι αυτά που λέω ισχύουν αφού δεν ζούμε σε ένα τέλειο κόσμο που ο καθένας κάνει τη δουλειά του 100% αντικειμενικά όπως θα έπρεπε .
Timonkaipumpa Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μα φυσικά. Αποδεικνύεται εξ άλλου αφενός από τα θέματα προηγούμενων γενιών που ήταν όλα πάνω σε πολιτικά ζητήματα (π.χ. αυτοδιάθεση λαών), την ελευθερία των ναρκωτικών καθώς και από το γεγονός πως ο ξάδερφος σου μιλάει κανονικά μαζί σου όπως και το ότι στην Γ Λυκείου πήρες 9 αντί για 4 που πήρες στην Β. Μα φυσικά... Makes sense.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα