Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia Tipo η Samsung Galaxy Mini II


Gennaios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μικρές οι διαφορές τους.Δές εδώ, Σύγκριση tipo vs mini 2

Σε όλα τα χαρακτηριστικά μοιάζουν, με το mini 2 να έχει ένα μικρό προβάδισμα στη διάρκεια της μπαταρίας(στα χαρτιά πάντα, γιατί εξαρτάται και η χρήση που του κάνεις) και χαμηλότερο δείκτη SAR(ακτινοβολία).

Το Tipo απο την άλλη έρχεται με ICS(4.0.4) ενώ το mini 2 έχει την Gingerbread(2.3.6).Δε ξέρω όμως να σου πω τις διαφορές μεταξύ τους.

 

Και επειδή πήρα πρόσφατα το Galaxy mini 2 για δώρο και πέρασε λίγο απο τα χέρια μου(και θα ξαναπεράσει κάποια στιγμή) για να περάσω μέσα εφαρμογές απο google play κλπ μπορώ να πώ πως μου άρεσε πολύ.

Δεν έχω δει το tipo απο κοντά για να μπορώ να κάνω άμμεση σύγκριση αλλά μόνο θετικά είδα στο mini 2 (για την τιμή και την κατηγορία του φυσικά), αν εξαιρέσουμε την χαμηλής ανάλυσης-ποιότητας camera(και του tipo στα ίδια χαρακτηριστικά είναι).

 

Επίσης το galaxy mini 2 αναμένεται να πάρει και αναβάθμιση σε Jelly bean(πιο νέα έκδοση απο την ICS που έχει το Tipo) σύμφωνα με τη samsung, αλλά θα αφήσω να περάσει λίγος καιρός πρώτα πριν κάνω την αναβάθμιση, για να δω αν παίζει καλά ή έχει προβλήματα.

 

Δες και αυτό πάντως το Huawei Ascend G300 απο amazon που μου πρότεινε o Ntinaras και μένα στο δικό μου θέμα.

Είναι στα ίδια χρήματα(~125€) με τα άλλα 2, αλλά με καλύτερη οθόνη και camera 5Μpixels.(Εγώ θα το προτιμούσα να σου πω την αλήθεια.)

Σύγκριση tipo vs mini 2 vs Ascend g300

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...