divido Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 θέλω να κάνω το εξής, σε ασύρματο δίκτυο θέλω να συνδέσω μία συσκευή (όχι υπολογιστή) η οποία δεν έχει wifi παρά μόνο ethernet. Πώς θα το κάνω αυτό? με τί είδους συσκευή? access point? έχω μπερδευτεί λιγάκι
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 θες ενα access point το οποιο να παιζει client mode px σε κατι φτηνο tp link 801nd.υπαρχει και το 701nd.σε καλυτερη μαρκα θα πηγαινα air live. Οπως γραφει το manual In Client mode, the product will act as a wireless adapter to connect your wired devices (e.g. PC, Xbox, PS3, etc. ) to a wireless network.
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 και το 701 κανει την δουλεια απλα οπως ειχε πει ενα παιδι εδωμεσα προσπαθησε να βρεις το v2 που ειναι πιο νεο και στις 2 περιπτωσεις.για φωτο στο site της tp link.και υπαρχουν και τα air live αλλα το κοστος ανεβαινει.το tp link μαλλον ειναι οτι πιο φτηνο αλλα και νορμαλ σε ποιοτητα αν σε καιει το οικονομικο 1
leventakas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Pouline σε θελουμε ποιο ενεργο φετος στις απαντησεις, εισαι εγγυηση φιλε μου και σε ευχαριστουμε! να χεις μια τελεια χρονια με πολλες απαντησεις για μας τους ασχετους!
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Pouline σε θελουμε ποιο ενεργο φετος στις απαντησεις, εισαι εγγυηση φιλε μου και σε ευχαριστουμε! να χεις μια τελεια χρονια με πολλες απαντησεις για μας τους ασχετους! Καλη χρονια σε σενα αλλα και σε ολους και ελπιζω οτι καλυτερο for 2013.Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.οσο μπορω να βοηθησω εδω ειμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα