Pireotis88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 θεωρητικα ειχε πει ο Αρβανιτοπουλος πως θα δωσουμε ειδικη εξεταστικη οσοι ειμαστε επι πτυχιω...Εχει φτασει Γεναρης και τιποτα δεν εχει γινει..Εγω ειμαι ΑΣΟΕΕ και μονο την κανονικη του Χειμερινου θα δωσουμε...
Mirlogria Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Όταν βγήκε ο Αρβανιτόπουλος και πέρασε αυτή την τροπολογία,κανείς από εσάς δεν αναρωτήθηκε "μα πως θα χώσουν extra εξεταστική τα ιδρύματα μέσα στο Φλεβάρη,εδώ η κανονική ίσα που βγαίνει"! Κι περιμένετε εξαγγελίες υπουργών για να πάρετε πτυχία...
Pireotis88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 2 μαθηματα εχω ειρωνικε μου φιλε..Ενα ειναι που το χε ο Αλογοσκουφης..και το αλλο ο Μπαλτας..παλιος ρεμουλοπροεδρος του οσε...ομως το εντελως τυχαιο..ειναι πως οι μεταγραφες φοιτητων = ψηφοι περασε αμεσως!
Nikosgiann Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 2 μαθηματα εχω ειρωνικε μου φιλε..Ενα ειναι που το χε ο Αλογοσκουφης..και το αλλο ο Μπαλτας..παλιος ρεμουλοπροεδρος του οσε...ομως το εντελως τυχαιο..ειναι πως οι μεταγραφες φοιτητων = ψηφοι περασε αμεσως! υπαρχει αντιστοιχο θεμα στο φορουμ πληροφορικης της σχολης,διαβασε εκει για να ενημερωθεις .
Pireotis88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 υπαρχει αντιστοιχο θεμα στο φορουμ πληροφορικης της σχολης,διαβασε εκει για να ενημερωθεις . για στειλε μ το λινκ αν μπορεις
Nikosgiann Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 https://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic.php?f=28&t=8482
paylidis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 το νομοσχέδιο ειναι προς ψήφιση. πιθανώς από δευτέρα να ψηφιστεί (τελευταια στιγμή καθως καποιες σχολές ξεκινάνε απο δευτέρα εξεταστική). ελλάδα... 1
Pireotis88 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Ναι ..μιλωντας και εγω με αλλους (ακομα και βοηθους καθηγητων..γιατι λογικον απο καθηγητες γιοκ σε τετοια θεματα) μαλλον καπακι με την χειμερινη θα δωσουμε..
insomniaK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 πιστεύω πως δεν πρέπει να νομοθετηθεί κάτι τέτοιο. Είναι τραγικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα