Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θεωρητικα ειχε πει ο Αρβανιτοπουλος πως θα δωσουμε ειδικη εξεταστικη οσοι ειμαστε επι πτυχιω...Εχει φτασει Γεναρης και τιποτα δεν εχει γινει..Εγω ειμαι ΑΣΟΕΕ και μονο την κανονικη του Χειμερινου θα δωσουμε...

Δημοσ.

Όταν βγήκε ο Αρβανιτόπουλος και πέρασε αυτή την τροπολογία,κανείς από εσάς δεν αναρωτήθηκε "μα πως θα χώσουν extra εξεταστική τα ιδρύματα μέσα στο Φλεβάρη,εδώ η κανονική ίσα που βγαίνει"!

Κι περιμένετε εξαγγελίες υπουργών για να πάρετε πτυχία...

Δημοσ.

2 μαθηματα εχω ειρωνικε μου φιλε..Ενα ειναι που το χε ο Αλογοσκουφης..και το αλλο ο Μπαλτας..παλιος ρεμουλοπροεδρος του οσε...ομως το εντελως τυχαιο..ειναι πως οι μεταγραφες φοιτητων = ψηφοι περασε αμεσως!

Δημοσ.

2 μαθηματα εχω ειρωνικε μου φιλε..Ενα ειναι που το χε ο Αλογοσκουφης..και το αλλο ο Μπαλτας..παλιος ρεμουλοπροεδρος του οσε...ομως το εντελως τυχαιο..ειναι πως οι μεταγραφες φοιτητων = ψηφοι περασε αμεσως!

υπαρχει αντιστοιχο θεμα στο φορουμ πληροφορικης της σχολης,διαβασε εκει για να ενημερωθεις .

Δημοσ.

υπαρχει αντιστοιχο θεμα στο φορουμ πληροφορικης της σχολης,διαβασε εκει για να ενημερωθεις .

για στειλε μ το λινκ αν μπορεις

Δημοσ.

το νομοσχέδιο ειναι προς ψήφιση. πιθανώς από δευτέρα να ψηφιστεί (τελευταια στιγμή καθως καποιες σχολές ξεκινάνε απο δευτέρα εξεταστική).

ελλάδα...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ..μιλωντας και εγω με αλλους (ακομα και βοηθους καθηγητων..γιατι λογικον απο καθηγητες γιοκ σε τετοια θεματα) μαλλον καπακι με την χειμερινη θα δωσουμε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...