LOVExVOTKA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Γεα σας παιδια! θα ηθελα να μου λεγατε την αξιολογηση του pc μου (το συστημα ειναι στην υπογραφη μου) επισις αμα μπορειτε πειτε μου και κανα προγραματακι που να κανει αυτη την δουλεια (αμα υπαρχει)... Η χρηση του θα ειναι για να παιζει ικονοπηοιτηκα καποια καινουρια παιχνιδια...Ευχαριστω πολυ!!!
overpower Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Με αυτην την καρτα και αυτην την αναλυση μια χαρα εισαι.
overpower Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχει ειδικό θέμα γιαυτές τις ερωτήσεις. Λεει πουθενα οτι θελει να το πουλησει? 2
Duck Dodgers Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Κατέβασε το cinebench, έχει για cpu και gpuΕγώ στην θέση σου θα έβαζα άλλα 4gb ραμ! 1
nemesiskp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Παντως η καλυτερη λυση για να δεις εαν θα παιζει ικανοποιητικα τα παιχνιδια ειναι....τα ιδια τα παιχνιδια και οχι τα διαφορα benchακια. 3
LOVExVOTKA Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Κατέβασε το cinebench, έχει για cpu και gpu Εγώ στην θέση σου θα έβαζα άλλα 4gb ραμ! Αυτην την ράμ την έβαλα προσωρινά γιατί αναβάθμισα το σύστημα πρόσφατα... Μου προτείνεις να πάρω μια ίδια ράμ με αυτή η να πάρω 2 των 4γκιγα με 1,6ghz και αν είναι το δεύτερο τότε ποιες μου προτείνετε? Ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα