Eazyman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 γεια σας, εχω αυξημενη ΑSTO η οποια ειναι 450 τωρα ενω πιο παλια ηταν και 600, το οριο ειναι 200 και αυτη η κατασταση ισχυει εδω και 3 χρονια, πηγα σε οτορινολαρυγκολογους και μου ειπαν ολοι οτι δεν εχω τιποτα, ενας με εδωσε αντιβιοωση και δεν εκανε τιποτα και ο αλλος μου ειπε να το αφησω ετσι, ειναι σωστο αυτο η μπορει να παθω καμια χοντρη ζημια?
antonl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 γεια σας, εχω αυξημενη ΑSTO η οποια ειναι 450 τωρα ενω πιο παλια ηταν και 600, το οριο ειναι 200 και αυτη η κατασταση ισχυει εδω και 3 χρονια, πηγα σε οτορινολαρυγκολογους και μου ειπαν ολοι οτι δεν εχω τιποτα, ενας με εδωσε αντιβιοωση και δεν εκανε τιποτα και ο αλλος μου ειπε να το αφησω ετσι, ειναι σωστο αυτο η μπορει να παθω καμια χοντρη ζημια? Δε θυμάμαι καν τι αντιπροσωπεύει το ASTO αλλά μικρός (10-15 ίσως) είχα κάπου ίσως κοντά στο 1000; Τραγικά ψηλά πάντως. Μου παν κι εμένα να μην ασχοληθώ. Για τα επόμενα 20 χρόνια πάντως δεν έχει προκύψει τίποτα εξαιτίας του (φαντάζομαι).
antonl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 asto? Αιματολογική εξέταση αντιστρεπτολυσίνης είπε το google.
MovingShadow Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Είχα το Asto στα ύψη , πιτσιρικάς.....και μου έκανε πολλά , αναιμίες κλπ κλπ. Μου γράψανε ενέσεις , μια καθε μήνα , και έτσι κατέβηκε. Μόλις το κατέβασα , ξαφνικά πέταξα 17 ποντους μέσα σε ένα καλοκαίρι.
Eazyman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μπορεςι φίλε να μου πεις ποσο χρονων ήσουν και ποσο ύψηλη asto ειχες?
MovingShadow Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 μιλαμε στο δημοτικό....και είχα σίγουρα πάνω απο 1000... Παντως μην το αφήσεις , κάνει προβλήματα..πες να σου δώσουνε είτε χάπια είτε ενέσεις.
Eazyman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 ε τωρα θα κανω την δευτερα φίλε και αμα είναι πανω απο 400 παλι τοτε θα κανω ενεσεις να τελειωνουμε, εγω ειμαι 17 φίλε, δεν εχω τοσο αλλα παλι δεν θελω να επιβαρυνομαι, να'σαι καλα παντως με βοηθησε αρκετα η απαντηση σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα