LOVExVOTKA Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Αυτό όλα τα πισί το κάνουν και είναι το τροφοδοτικό δεν είναι κάποιο πρόβλημα από την στιγμή που σταματάει κάπου στο 2 με 3 λεπτά μετά την έναρξη του υπολογιστή (αυτό το κάνει και ο δικός μου και σχεδόν όλους όσους έχω δει)... Αν είναι μόνιμο τότε θέλει ψάξιμο
Junior22 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 ειναι ο ανεμιστηρας της καρτας γραφικων!οταν τ σταματουσα,σταματουσε και ο ηχος!δυστυχως ειναι μονιμο.θα τη βιδωσω καλυτερα και θα δω!
Junior22 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 αν χρησιμοποιησω τον υπολογιστη με την ψυκτρα του cpu πανω του(οχι καμια τρελη χρηση.σερφαρισμα,dota 2)θα παθει κατι?μπορει να ανεβασει τετοιες θερμοκρασιες που να υποστει βλαβη?ειναι δηλαδη τοσο σημαντικη η παστα ενω ο επεξεργαστης δεν λειτουργει στο max και δεν ειναι overclocked?
veteranos123 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Ναι.Πρέπει να βάλεις υποχρεωτικά πάστα Δες αυτό βίντεο .Θα σε βοηθήσει για το πως θα βγάλεις-βάλεις την ψύχρα καθώς και την πάστα. http://www.youtube.com/watch?v=8kF5dzByjEk
Junior22 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 μαλιστα!οοοταν ερθει η παστα θα τη βαλω!επειδη ειμαι απο κινητο και δεν το δειχνει το βιντεο(ουτε καν ονομα)μπορεις να μου πεις πως να το γραψω στο youtube για να το δω?
veteranos123 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 γράψε αλλαγή θερμαγώγημης πάστας και θα σου βγάλει πολλά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) πρεπει να βάλεις καινούργια πάστα αν βγάλεις την ψυχτρα της cpu ? Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2013 από Επισκέπτης
Junior22 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 εβαλα την παστα και πλεον το χρησιμοποιω..πως μπορω ν καταλαβω αν δεν εβαλα καλα την παστα και αν θα δημιουργηθει προβλημα?υπαρχει καποιο σημαδι πως δεν πρεπει να το χρησιμοποιω και πως πρεπει να ξαναβαλω παστα σωστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα