funbreaker Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ κάτι τέτοιο στην Θεσσαλονίκη? Ναι ξέρω οτι μπορώ να το παραγγείλω αλλά ρωτάω ώστε να μην περιμένω μέχρι να έρθει επειδή επείγει. Καμιά πρόταση για κανένα gadgetάδικο που θα έχει τέτοια?
Lucifer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Υπήρχε ένα octopus κάποτε στην Τσιμισκή αλλά νομίζω έκλεισε και άνοιξε ένα ρολογάδικο εκεί. Μπορείς να τσεκάρεις στα Tiger και αν δεν προτείνει κανείς κανένα καλύτερο, σε ένα Do It Yourself στη Μπότσαρη που είναι πολύ ενημερωμένο. Φαντάζομαι θα έχεις τσεκάρει Γερμανούς και Πλαίσια ε.
funbreaker Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Γερμανοί και πλαίσια δεν έχουν τέτοια ταλιμπανίστικα πράματα. Αυτό που λες στην μπότσαρη σε ποιο ύψος είναι?
Adon1s Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Κάτω στην παραλία , κατεβαίνοντας στο δεξί χέρι απέναντι απο μια αντιπροσωπεία με αμάξια .
funbreaker Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Νιώθω τελειώς επαρχιώτης ε. Στην αθήνα το έχω βρει σε 800 e-μαγαζιά και σε μας τίποτα.
leftermann Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 επίσης καναδυό μαγαζιά με πολλά κουλά ηλεκτρονικά γκατζετάκια έχει στην Β. Ηρακλείου, στην στοά ηλεκτρονικών και πέριξ...
Erunildo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Επισης Δωδεκανησου μπορεις να δεις. Εχει δυο μεγαλα καταστηματα με ηλεκτρονικα διπλα διπλα (δεν θυμαμαι ονοματα αλλα θα τα βρεις ευκολα).
funbreaker Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Τελικά βρήκα αυτόν αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε που. Ενώ κατευθυνόμουν προς αναζήτηση σε όλα αυτά τα μέρη που προτείνατε περνούσα από την λαική της Κανάρη στην χαριλάου όπου είχε και διάφορους κινεζομαύρους με πάγκους. Και πέφτει το μάτι μου σε έναν πάγκο με ηλεκτρονικά και είχε αυτόν τον φορτιστή. Μου το δωσε 9 ευρώ αλλά και online να το παρήγγελνα, τόσο και παραπάνω θα έβγαινε. Thanks για τις προτάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα