mask2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, Έχει ένας φίλος το Toshiba Satellite L300-22L και έχει χαλάσει ο ανεμιστήρας. Αυτή την στιγμή τον έχει σε βάση για να τον ψύχει. Υπάρχει τρόπος να βρούμε κάπου ανταλλακτικά(θα βάλω και εδώ στις αγγελίες); Θα μπορούσα λέτε να βάλω άλλον ανεμιστήρα; Δεν ξέρω βέβαια πως είναι ακριβώς ο ανεμιστήρας του. Και δεν κατάφερα να βρω κάποια εικόνα για να καταλάβω. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
Chris92 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα,καταρχας οταν λες οτι εχει χαλασει ο ανεμηστηρας τι εννοεις?δεν λειτουργει καθολου?ελπιζω να εχεις υποψιν σου οτι ειδικα στα λαπτοπ αν ο επεξεργαστης και τα επιμερους συστηματα ειναι κατω των 50-55 βαθμων τοτε ο ανεμηστηρας για λογους οικονομιας ρευματος δεν λειτουργει καθολου.ΠΕραν αυτου,αν οντως εχει χαλασει τοτε η χρηση του λαπτοπ δεν ενδεικνυται ,διοτι η βαση αποκλειται να το ψυχει σωστα(εκτος και αν εχεις λυμενο το λαπτοπ).καλο ειναι να παρακολουθειται τις θερμοκρασιες με το hwmonitor.τελος ανεμηστηρακι σιγουρα θα βrεις μεσω ebay
AiWaaa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 http://www.innovativeit.co.uk/uploads/images/laptop%20fan.jpg Συνήθως εχει αυτην την μορφη. http://www.youtube.com/watch?v=UMYkywflhVM εδω στο 2.53 βλέπεις πως είναι παρόμοιος με τον πάνω.
mask2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Αυτά, δυστυχώς, τα ξέρω. Το παιδί δεν τα ξέρει. Και εγώ σήμερα το έμαθα. Δεν τον έχω δει ακόμα τον υπολογιστή αλλά δεν νομίζω να μένει κάτω από 50 βαθμούς. Όταν τον δω βέβαια θα μπορώ να πω με περισσότερη σιγουριά. Μόνο μέσω ebay ε? Δύσκολο.
Haldol Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εάν θέλεις original part και δε σε απασχολεί το κόστος, εδώ είσαι. Αλλιώς, εδώ. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2013 από Haldol
Haldol Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Fixed. Κάπως κατάφερα να μπει το domain του Insomnia μέσα στο URL, πριν απ'του eBay.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα