nomes Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, Ξεκίνησα να φτιάχνω την πρώτη μου σύνθεση με το εν λόγο κουτί και motherboard την Gigaabyte H77N. Αντιμετωπίζω δύο προβλήματα: 1)Θέλω να χρησιμοποιήσω για μπροστινό ανεμιστήρα το spectre pro led. Το πρόβλημά μου είναι ότι είναι 3 pin και η mb έχει δύο 4pin ένα για το cpu cooler και ένα για το back fan. Τι προτείνετε; 2)Τώρα αυτό θα ακουστεί πολύ καραγκιοζήστικο αλλά η motherboard στο σημείο που είναι για να συνδέσεις τα power sw, restart sw κτλ έχει τις βελόνες στο manual σημειωμένες με τα σύμβολα + - . Το bitfenix στα καλώδια έχει πχ για το power sw δύο υποδοχές (για τα pin) και η μια έχει απλά ένα βελάκι. Μια μικρή βοήθεια; Ευχαριστώ
ninos30 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 1) Ένα τέτοιο http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1252 Θα βρεις παντού 2. Το βελάκι είναι το +. Αλλά το PowerSW παίζει όπως και να το συνδέσεις. Οπότε μην ανησυχείς. Όπως και το Reset. Τα PowerLEDs, HDDLeds παίζουν μόνο με την σωστή κατεύθυνση οπότε τα δοκιμάζεις και αν δεν ανάψουν τα βάζεις ανάποδα. Ζημιά δεν κάνεις πάντως Αυτό το κουτί το ζηλεύω...
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Καλώς τον.. Λοιπόν τα 3πινα συνδέονται και στα τετραπινα πας με την πλάτη - οδηγό του φις και αφήνεις ένα έξω αν και ο μπροστινός θα σε βολέψει περισσότερο λόγω απόστασης με ανταπτορα από ένα molex. Καλή επιλογή το φουρφουρι το έχω και εγώ σε 230 blue led. Γίνεται και .. Φωτορυθμικο Τα γράμματα από τη διπινα της μητρικής να είναι μπροστά να τα βλέπεις,αυτή είναι η σωστή πολικότητα. Τι τροφοδοτικό έχεις ?
nomes Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Είναι πανέμορφο το άτιμο. Το θέμα είναι ότι έχει δύο slot η motherboard και όχι τρία. Καλώς τον.. Λοιπόν τα 3πινα συνδέονται και στα τετραπινα πας με την πλάτη - οδηγό του φις και αφήνεις ένα έξω αν και ο μπροστινός θα σε βολέψει περισσότερο λόγω απόστασης με ανταπτορα από ένα molex. Καλή επιλογή το φουρφουρι το έχω και εγώ σε 230 blue led. Γίνεται και .. Φωτορυθμικο Τα γράμματα από τη διπινα της μητρικής να είναι μπροστά να τα βλέπεις,αυτή είναι η σωστή πολικότητα. Τι τροφοδοτικό έχεις ? XFX PRO 550 bronze . Κάτσε γιατί είμαι και αρχάριος.Εγώ δύο slot βλέπω. Πως θα συνδέσω 3 ανεμηστιράκια; Μέγα άκυρο! Δεν είχα δει το αντάπτορα! Σο΄ρυ και ευχαριστώ!όταν τελειώσω θα ανεβάσω και φώτο!
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 To τρίτο με τον τρόπο που σου είπε ο νινο από το τροφοδοτικό.Πρόσεξε απλά να δίνει 12V δηλαδή τα καλώδια του να είναι στο κίτρινο - μαύρο γιατί υπάρχουν και άλλα που δίνουν 5 η 7 V για να μην μπερδευτείς περαιτέρω καντο σαφές στο κατάστημα που θα το αγοράσεις. Σε ρώτησα για το τροφοδοτικό γιατί μερικά modular με μεγάλα βύσματα δεν χωράνε εύκολα αλλά με αυτό είσαι οκ.. Λευκό το πήρες ? Αν και τα 4 χρώματα είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Δεν είναι το πιο εύκολο κουτί φυσικά ανάλογα και με τι θέλεις να χωρέσεις σε αυτό.. Οτι χρειαστείς σφύρα ! Δες εδώ..
ninos30 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Εγώ πάντως με το λευκό έχω έρωτα Αυτό το κουτί έπρεπε να το βγάλουν Magic-Box... Εδώ μέσα έχει Η100 που δεν μπαίνει σε άλλα κι άλλα: 1
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Ναι αλλά δεν έχει DvD .. Η μάλλον το έχει στο ... τραπέζι ! Ασε που τα καλώδια τροφοδοσίας τα έχει περάσει χάλια ο τσαπατσούλης..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα