Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι κάνετε για να το ξεπεράσετε;Όταν το στομάχι σας πιστεύετε ότι θα σπάσει από την πίεση και δεν κατεβαίνει μπουκιά και το μυαλό δεν μπορεί να ηρεμήσει και οι υποχρεώσεις τρέχουν και τα έχετε κανονίσει να τα κάνετε όλα ταυτόχρονα και σε διαφορετικά μέρη και πρέπει να γίνετε χίλια κομμάτια για να τα φέρετε εις πέρας όλα όσα θέλετε;

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα ειναι στο μυαλο σκεψου θετικα και προσπαθησε να χαλαρωσεις δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι.

Επεξ/σία από Mr.Rainbolt
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι σε αντίθεση με τον Alxnks που και που έχω άγχος, αλλά πιστεύω ότι το άγχος πρέπει να λειτουργεί ως αρχικός παρακινητικός παράγοντας γιατί υπάρχει ένα σημείο στο οποίο άμα περάσει το άγχος μιλάμε για ψυχολογική κατάρρευση του ανθρώπινου οργανισμού.

• Like 4
Δημοσ.

pavlinara

αρχικα να ξεκινησουμε οτι περα απο θεματα ζωης ή θανατου ή οτιδηποτε εχει να κανει με οικεια μας προσωπα..τιποτα αλλο δεν πρεπει να μας αγχωνει σε σημειο να απειλειται η υγεια μας :)

Αν το καλοσκεφτεις..δεν αξιζει ο κοπος .

Αν ομως εχεις καποιες υποχρεωσεις που τρεχουν και τις εχεις κανονισει ολες να τις κανεις ταυτοχρονα και πρεπει να εισαι σε διαφορετικα μερη και να γινεις χιλια κομματια...τοτε....νομιζω ηρθε η ωρα για λιγο οργανωση στην ζωη σου :)

Γραψε σε ενα χαρτι τις υποχρεωσεις , την σημαντικοτητα της καθεμιας , τους χρονικους περιορισμους της καθεμιας , και το ποσο μπορει να "τραβηχτει" χρονικα η καθεμια.

Επειτα οργανωσε τες..."απλωσε" τες σε διαφορετικες μερες..δεν ειναι αναγκη ολα να γινουν εδω και τωρα...και στην τελικη αν τα κανεις ολα σημερα..τι θα κανεις αυριο? :-)

Οποτε οργανωση οργανωση οργανωση...και ποτε δεν ξεχναμε οτι δεν χαραμιζουμε ποτε την ωρα του φαγητου μας και την ωρα του υπνου μας.Αν δεν ειμαστε εμεις καλα ...δεν προκειται να ερθουν εις περας και οι υποχρεωσεις :)

Δημοσ.

Αν το άνοιγα εγώ το thread,ανάθεμα και αν απαντούσε κανένας...

προβλέπω μέχρι αύριο το βράδι,τουλάχιστον 8 σελίδες χαλαρά

Έχεις να διαβάσεις...που θα σου φύγει με την μία

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά εγω είμαι αγχώδης τύπος τα τελευταία χρόνια και νομίζω πως έχω βρεί την λύση.

Βέβαια το (επισημαίνω αυτό) μπορεί να έχει αυτήν την επίδραση ΜΟΝΟ σε εμένα (εμπλέκονται τόσοι παράγοντες που για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος)

Εγω καταπολέμησα το άγχος με το τρέξιμο (τώρα τελευταία κάνω και γυμναστική). Πηγαίνω τρείς-τέσσερις φορές την βδομάδα στον στίβο για τρέξιμο (γύρω στα 8-10 χιλιόμετρα την φορά). Απο την πρώτη κιόλας βδομάδα το άγχως έφυγε και εδω και 7 μήνες δεν επανέρχεται. Ίσως μόνο όταν κάποιες φορές λόγω υποχρεώσεων παραμελώ αυτήν μου την συνήθεια.

Δοκίμασε το!!!

Υ.Γ. Αν νομίζεις οτι δεν έχει χρόνο, σου απαντάω απο τώρα οτι ψάχνεις απλα δικαιολογία. Πάνω απο μία ώρα την φορά και πάνω απο 3 φορές την βδομάδα τρέξιμο δεν χρειάζεται.

Υ.Γ.2 Άσχετο με τα απο πάνω αλλα ο υπολογιστής δεν βοηθάει. Δοκίμασε κανα βιβλίο αντί για ταινίες και surfing.

Υ.Γ.3 Επίσης μπορεί να σε βοηθήσει τσάϊ βαλεριάνας, ή χάπια με βαλεριάνα και βιταμίνη Β. (Βέβαια εγω αυτά τα έπερνα πριν ξεκινήσω το τρέξιμο. Τώρα δεν τα χρειάζομαι.)

• Like 3
Δημοσ.

το καλυτερο πραγμα που μπορεις να κανεις για να ξεπερασεις ενα προβλημα ειναι να αποδεχτεις οτι το προβλημα υπαρχει.... το να κανεις γυμναστικη και οτι αλλο θες χωρις να το ξεκαθαρισεις μεσα στο κεφαλι σου ειναι μια ηλιθιοτητα...

συμβουλη μου να ξεκαθαρισεις τα πραγματα μεσα στο μυαλο σου ετσι ωστε να ξερεις το επομενο βημα... αυτο ειναι το πιο σημαντικο

• Like 2
Δημοσ.

Λύση υπάρχει αλλά θα πρέπει να γαμ@@ώ στα δρομολόγια και φυσικά να φάω πολλά λεφτά.Για αυτό ζορίζομαι, προσπαθώ να βρω τρόπους να κάνω την ζωή μου ευκολότερη.Τι να κάνω που φέτος μου τύχαν όλα τα καλά και θα πρέπει να διαλέξω;

Δημοσ.

Το άγχος δεν προκαλείται μόνο απο προβλήματα (αλλα απο τον τρόπο ζωής που κάνουμε) και αν ναι το να τα συνηδητοποιήσεις δεν φέρνει πάντα την λύση. Διάβασε λιγάκι πως επιδρά βιολογικά στον οργανισμό η γυμναστική και μετά αποκάλεσε το ηλιθιότητα. Ηλίθιος είναι αυτός που ζεί μέσα στην άγνοια και το περιφανεύεται.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλά τώρα τα σκέφτομαι , έχει γίνει ένα κουβάρι το μυαλό μου και νομίζω ότι το στομάχι μου θα εκραγεί.Υπάρχει κάτι να πάρω που να λειτουργεί αγχολυτικά;Κανένα χάπι;

Δημοσ.

Υπάρχει και χάπι. Σου απάντησα στο πρώτο μου ποστ... Φυτικά είναι και δεν φέρνουν υπνηλία, απλα σε χαλαρώνουν. Να έχει βάση την βαλεριάνα και βιταμίνες. Άμα πας σε ένα φαρμακείο θα σε βοηθήσουν, υπάρχουν άπειρα και κάθε φαρμακείο θα έχει διαφορετικά (Βέβαια για τώρα, θα πρέπει να βρείς κάποιο ανοιχτό).

Υ.Γ. Το αλκοόλ ούτε να το σκέφτεσαι, όπως και το τσιγάρο. Το αλκοόλ σε χαλρώνει αλλα μετά απο καμια ώρα έχει το ανάποδο αποτέλεσμα, το τσιγάρο εξαρχής έχει το ανάποδο αποτέλεσμα. Επίσης ποτέ μην πάρεις υπνωτικά, όχι μόνο σε κάνουν σαν ζόμπι αλλα είναι και εθιστικά (μετά απο ένα χρονικό διάστημα χρήσης)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...