TeZaS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξερω για εσας παντως εμενα με πιεζαν παρα πολυ και μου "απαγορευοταν" τα αποτυχω μεχρι τα 18. Μετα αφου μπηκα στην σχολη μου τιποτα. Αλλα οι δικοι μου γονεις δεν εκαναν ποτε μαλακιες απ οσο γνωριζω οποτε καπως λογικο ηταν να θελουν να πετυχω κι εγω. Βεβαια ο καθε γονιος εννοειται θελει το καλυτερο για το παιδι του και την αποτυχια δεν την λες και πολυ καλη..... Γιαυτό είσαι ταλαίπωρος τώρα... 2
brickoman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Γιαυτό είσαι ταλαίπωρος τώρα... Μπα, μια χαρά είμαι!
pavlinara Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Φοβάμαι να πάρω τέτοια απόφαση. Πριν 2 χρόνια πήρα μια βεβιασμένη απόφαση και τα διέλυσα όλα.Φοβάμαι μην την ξαναπάθω.
g_alkis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Φοβάμαι να πάρω τέτοια απόφαση. Πριν 2 χρόνια πήρα μια βεβιασμένη απόφαση και τα διέλυσα όλα.Φοβάμαι μην την ξαναπάθω. Ήταν λάθος σου να με χωρίσεις. Χαίρομαι που το κατάλαβες έστω και αργά. 3
pavlinara Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Χαχα, δηλαδή εσείς δεν έχετε ποτέ αρρωστήσει από το άγχος;
brickoman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Χαχα, δηλαδή εσείς δεν έχετε ποτέ αρρωστήσει από το άγχος; Τί είναι το άγχος;
slipknot Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Τσέκαρε το Παβλινλαρα, δεν υπάρχουν βεβιασμένες αποφάσεις. Μόνο προμελετημένες πράξεις με αποτελέσματα και real life αυθορμητισμός. Φενγκ σούι, κόκα και πουτανίτσες. 3
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 xanax. με φουντα παθαινω κρισεις πανικου μια φορά έχω πάθει ΓΙΑΤΙ μου το θύμησες ?
MovingShadow Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Ακόμα με τους ψυχαναγκασμούς του/της Pavlinara ασχολείστε?
saya Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Εχει καταλαβει κανεις γιατι μιλανε ολοι στις γυναικες στο αρσενικο;Ειναι δυνατον να ειναι ο Παυλιναρας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα