johnieXoX Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 οικονομικά τώρα την παλεύεις; μπορείς να αντέξεις μέχρι να αρχίσεις την δεύτερη δουλειά;; αφού οι δουλειές είναι πάνω κάτω το ίδιο και καμιά δεν είναι μόνιμη, γιατί μπαίνεις σε δίλημμα; τελείωσε τώρα τη σχολή σου, πας μετά στη δουλειά και είσαι κομπλέ.. να ήταν η τωρινή δουλειά η super wow, αυτή που ονειρευόσουν πάντα με προοπτικές και πολλά euro να καταλάβω το άγχος.. δεν είναι όμως μια μη μόνιμη δουλειά είναι, σαν αυτή που θα έχεις σε 8 μήνες και έχοντας τελειώσει και τη σχολή μαζί υ.γ. η τωρινή δουλειά είναι θεσσαλονίκη, η δεύτερη που είναι; υ.γ.2 αν θες πάμε για καφέ να το συζητήσουμε.. αστείο για να ευθυμήσουμε και να φύγει το άγχος..
pavlinara Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Έχω σπουδάσει πολλά και διάφορα ένα μπέρδεμα δηλαδή Οικονομικά ναι την παλεύω αφού με συντηρούν ακόμη οι γονείς μου,η τωρινή δεν είναι Θεσσαλονίκη, δήλωσα πόλη της βορείου Ελλάδας επαρχιακή για να έχω πιθανότητες κι επειδή εκεί έχω σπίτι να μείνω,η άλλη δουλειά είναι όπου σε πάρουν, δηλώνεις περιοχές και σε καλούν. Γενικά από ότι φαίνεται από εδώ και πέρα θα ζω νομαδικά.
johnieXoX Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 δηλαδή με την τωρινή δουλειά απαλλάσσεσαι από έξοδα ενοικίου και τέτοια; ακόμα δεν σε έχουν πάρει στην τωρινή; απλά υποθέτεις ότι θα σε πάρουν; πόσο σίγουρο είναι; γκόμενος παίζει κάπου; να τον βάλουμε και αυτόν στην εικόνα μιας και συνήθως βοηθάνε στην καταπολέμηση του άγχους...
pavlinara Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ναι δεν θα έχω νοίκι χώρια του ότι θα έχω και το αυτοκίνητο μου μαζί μου(κάτι που στην Αθήνα δεν παίζει). Κατά 80% θα με πάρουν. Γκόμενος όχι αν και γνώρισα έναν σήμερα.Το τελευταίο που με νοιάζει βέβαια είναι να βρω γκόμενο.Τι να με κάνει άνεργη μωρέ;Ας βολευτώ και βλέπουμε(χωρίς προίκα δεν).
johnieXoX Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 αγχώνεσαι πολύ χωρίς να έχεις σίγουρη την τωρινή δουλειά.. μεγάλο ποσοστό το 80% αλλά δεν είναι και εντελώς σίγουρο.. λοιπόν, εγώ θα μείνω στην αρχική επιλογή.. τελειώνεις τη σχολή τώρα, μιας και αν την αφήσεις το πιο πιθανό είναι να μην την τελειώσεις ποτέ.. μένεις αθήνα στο καταπληκτικό σου σπίτι με τα χαλασμένα ηλεκτρικά και μετά πιάνεις κανονικά τη δουλίτσα σου... κερδίζεις μία μικρή παράταση της φοιτητικής ζωής, λίγους παραπάνω μήνες στην υπέροχη πρωτεύουσα, κατεβάζεις και το αυτοκίνητο μετά από κάνα δυο μήνες και μπόνους ο τύπος που γνώρισες σήμερα για να φεύγει το άγχος.. παράλληλα, κοιτάς αν μπορούν να σε περιμένουν για την τωρινή δουλειά κάποιους μήνες ώστε να μη χάσεις τα θετικά που σου δίνει το να φύγεις τώρα, αφού έχεις ήδη αρχίσει τη σχολή, το βρίσκω λίγο άκυρο υ.γ. μισθολογικά οι δουλειές είναι στο ίδιο επίπεδο? οι συμβάσεις ίδιου χρονικού διαστήματος? στη δεύτερη δουλειά παίζει να σε στείλουν κάπου που να μην έχεις έξοδα ενοικίασης σπιτιού? Και εγώ άνεργες δεν τις πηδάω. Ισχύει. είσαι σκληρός εγώ το πάω ανάλογα με το πότε και αν έχει βγάλει κάρτα ανεργίας 2
black_widow Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μα καλά τι σχολή υπάρχει ρε παιδιά στην Αθήνα που εξασφαλίζει δουλειά ; Μία σχολή που ξέρω που γινόταν πανικός για να μπεις είναι η Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης . Καταρχάς περίμενε τα αποτελέσματα της προκήρυξης πρώτα ( και εγώ για μία διετή περιμένω αλλά κρατάω και μία πισινή !). Πάντως το διάστημα που έχεις να περιμένεις για να τελειώσεις τη σχολή δεν είναι μεγάλο , αν αντέχουν οι γονείς δηλαδή οικονομικά go for it ! Η σχολή σου αρέσει ;
mary Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Παυλιναρα επειδη περιπου καταλαβα για τι δουλεια λες, θα σου ελεγα παριμενε πρωτα την προκυρηξη, αν οντως σε παρουνν, πηγαινε β.ελλαδα και παιρνεις παραταση απο τη σχολη στην αθηνα.
pavlinara Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Σε τέτοιους δύσκολους καιρούς όμως πως λες όχι σε μια δουλειά τώρα;;;Αν ήμουν μέχρι 25 χρονών θα έλεγα οκ ας τελειώνω την σχολή και δουλεύω αργότερα αλλά τώρα λίγο πριν τα 30 με μηδέν ένσημα; Αλλά κι από την άλλη όταν ξεκινάω κάτι θέλω να το ολοκληρώνω στην ώρα του.Όχι που παράτησα κάτι μαθήματα που έκανα για να έρθω Αθήνα.Πόση γκαντεμιά! Δεν ξέρω έχω πελαγώσει και θα με πιάσει το στομάχι μου πάλι.. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2013 από pavlinara
mary Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ε αυτο λεω βρε! Πανε στη δουλεια, στη β.ελλάδα και ασε τη σχολη να παει λιγο πισω....
johnieXoX Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 στη σχολή πληρώνεις; είναι στάνταρ η δυνατότητα να συνεχίσεις αργότερα; και τι, θα αφήσεις τώρα το διαμέρισμα που μένεις, και θα γυρίσεις μετά από 2 χρόνια να νοικιάσεις για 8 μήνες για να βγάλεις τη σχολή; κάτι μου λέει ότι δεν θα γυρίσεις καθόλου μετά.. και λίγο πριν τα 30 με μηδέν ένσημα, η καθυστέρηση 8 μηνών για το πρώτο ένσημο θα κάνει τη διαφορά; το γεγονός ότι θα έχεις τελειώσει μια σχολή, με ότι μπορεί να σημαίνει για τη μετέπειτα σταδιοδρομία σου, μετράει λιγότερο από την καθυστέρηση του πρώτου ενσήμου;
saya Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Mε ολα αυτα εδω επιασε εμενα το στομαχι μου..εγω λεω σηκω και φυγε εξω αφου μπορεις.. 1
black_widow Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Πάντως δεδομένου της ανεργίας και του κατώτατου μισθού των 400-470 ευρώ για τους " τυχερούς" θα ήταν λίγο τρελό να μην την πάρεις τη δουλειά αν σε πάρουν. Αν μιλάς για τα διετή τα κοινωφελή ΕΣΠΑ περίμενε τα αποτελέσματα και μην άγχεσαι από τώρα, είναι δομημένες έτσι οι προκηρύξεις που πολλά μόρια παίρνουν υποκειμενικά κριτήρια , μπαίνουν και οι ευπαθείς ομάδες στη μέση κ.λ.π. Αν σε πάρουν σε αυτά θα ήταν λίγο τρελό να μη δεχτείς ( 13700 μικτά ετησίως έτσι και 2ετής σύμβαση ) αν σκοπεύεις να κάτσεις Ελλάδα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα