pavlinara Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Όχι δεν είναι ΕΣΠΑ είναι εργασία στον Δήμο ,ενός νεοσύστατου τμήματος και θα είμαι εγώ υπεύθυνη.Τι πιο τέλειο;Επίσης στην σχολή που είμαι τώρα ναι πληρώνω αλλά θα ολοκληρώσω τώρα το ένα εξάμηνο και θα πάρω αναστολή για το δεύτερο εξάμηνο.Που ξεκινάει Μάρτιο και τελειώνει αρχές Ιούνη.Και όχι του χρόνου δεν θα ξανανοικιάσω Αθήνα αφού μπορώ να ψάξω για μεταγραφή και να έρθω Θεσσαλονίκη(κάτι που φέτος δεν μπορώ να κάνω επειδή δεν πρόλαβα να βρω άτομο-με πρόλαβαν άλλοι). Τώρα μπλόκαρα.
pantelis21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Είδες βρε παυλινάρα που όλα λύνονται; Καλά υπεύθυνη σε δήμο wow όλα τα φακελάκια από εσένα θα περνάνε. Ποιά 450€, φρόντισε στα 3 χρόνια που θα είσαι κει να εξοικονομήσεις μέχρι και σύνταξη Αστειεύομαι φυσικά. Αλλά είναι πολύ ωραία. Οπότε τι το σκέφτεσαι; τελείωσε το εξάμηνο, πάγωσε το επόμενο και γρήγορα για δουλειά. Είσαι πολύ τυχερή που ΚΑΙ βρήκες δουλειά ΚΑΙ σου αρέσει ΚΑΙ ξέρεις ότι δε θα σε απολύσουν πάνω στον μήνα ΚΑΙ μάλλον την βρήκες με την αξία σου που πρέπει να σε κάνει να νιώθεις πολύ περήφανη Συγχαρητήρια
pavlinara Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Τι φακελάκια καλέ;δεν έχει να κάνει με έργα του δημοσίου είναι ένα πρόγραμμα που δεν ξέρω αν θα τρέξει και άλλες χρονιές πέρα από την διετή σύμβαση.Η σχολή μου εξασφαλίζει δουλειά δια βίου όμως εφόσον δεν φαληρίσει η χώρα ή δεν αλλάξουν ριζικά τα πάντα.
black_widow Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 black_widow τα 400-470 για 8ωρο λες; Μα φυσικά τόσα είναι στην ΕΓΣΕΕ, πλέον ο κατώτατος θα καθορίζεται από το κράτος ( φέτος ξεκινάει αυτό, δε θυμάμαι από ποιο μήνα ), οι πιο πολλές κλαδικές έχουν λήξει. Επίσης, κάτι προγράμματα που λένε ότι θα τρέξουν για ανέργους με εκπαίδευση και εργασία μαζί θα είναι ο μισθός 400 για απόφοιτους ΔΕ , 460 για αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ και χωρίς συνταξιοδοτική κάλυψη ( κοινώς σαν την πρακτική των ΤΕΙ μόνο που εμείς τότε παίρναμε γύρω στα 700 πριν αλλάξει η ΕΓΣΕΕ ).Και ναι είναι πολλοί που το δέχονται ( αν έχουν στήριξη ακόμα από μαμά - μπαμπά για να ενισχύουν και αυτοί ) ή αν ο άλλος έχει παιδιά τι θα κάνει ; Επίσης λέει ότι μέσα σε 4 χρόνια αν απολυθείς δεύτερη φορά δε θα δικαιούσαι επίδομα, κοινώς θα δέχεσαι και να σε " πηδήξουν " που λέει ο λόγος.
pavlinara Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Κι αν θέλουν ας μην κατεβάσουν τα ενοίκια με τέτοιους μισθούς ..
black_widow Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Τι φακελάκια καλέ;δεν έχει να κάνει με έργα του δημοσίου είναι ένα πρόγραμμα που δεν ξέρω αν θα τρέξει και άλλες χρονιές πέρα από την διετή σύμβαση.Η σχολή μου εξασφαλίζει δουλειά δια βίου όμως εφόσον δεν φαληρίσει η χώρα ή δεν αλλάξουν ριζικά τα πάντα. Μα τι σχολή είναι αυτή ; Αν η σχολή σου έχει να κάνει με δημόσιο ( τύπου Σχολή Δημόσιας Διοίκησης ) μην το πάρεις το ρίσκο γιατί βλέπεις πώς είναι τα πράγματα... Κι αν θέλουν ας μην κατεβάσουν τα ενοίκια με τέτοιους μισθούς .. Εδώ δεν το κατέβαζε το ήδη παράλογο υψηλό ενοίκιο στο κατάστημα που είχαν οι δικοί μου , κότσαρε και μία εταιρεία κινητής στην ταράτσα ( ποιός ξέρει και από πότε είναι αυτή, δε μας ενημέρωσε ποτέ ), κάθε τρεις και λίγο διαμαρτυρίες στη γειτονιά ( που η φάτσα της πολυκατοικίας ας πούμε εμείς ήμασταν εμείς τα ακούγαμε για αυτόν λες και ήταν δική μας η πολυκατοικία ) και το κλείσαμε και ησυχάσαμε... Αυτός ακόμα πιστεύει ότι θα βρει ενοικιαστή και με την τυπικότητα των δικών μας πληρωμών, ζει στον κόσμο του! Πήγε να μας φορτώσει ενοίκια για μήνες που είχαμε ήδη κλείσει και φυσικά απαντήσαμε καταλλήλως νομικά και σταμάτησε ... Και δεν είναι μόνο τα ενοίκια , είναι όλα πανάκριβα , είδη πρώτης ανάγκης, ΔΕΗ κ.λ.π. Όλα αυτά εννοείται σου προσθέτουν άγχος , δεν είναι παράλογο να νιώθεις άγχος , στην Ελλάδα είσαι... Το θέμα είναι τι θα κάνουμε για όλο αυτό σε μακροχρόνια βάση.
Superuser Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Γκόμενος όχι αν και γνώρισα έναν σήμερα.Το τελευταίο που με νοιάζει βέβαια είναι να βρω γκόμενο.Τι να με κάνει άνεργη μωρέ;Ας βολευτώ και βλέπουμε(χωρίς προίκα δεν). Πω! Πολύ άκυρη αυτή η σκέψη σου.. Παρωχημένη και χειραγωγημένη θα λεγα... Ξενέρωσα
johnieXoX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Η σχολή μου εξασφαλίζει δουλειά δια βίου όμως εφόσον δεν φαληρίσει η χώρα ή δεν αλλάξουν ριζικά τα πάντα. είσαι σε μια σχολή που σου εξασφαλίζει δια βίου δουλειά και θες να την αφήσεις; πόσο σίγουρη είναι η μεταγραφή στο δεύτερο εξάμηνο του χρόνου στο τμήμα της θεσσαλονίκης; και με την δουλειά στον δήμο πως θα προλαβαίνεις να πηγαίνεις στα υποχρεωτικά μαθήματα; μισθολογικά έχεις εικόνα πόσο διαφέρουν οι δυο δουλειές; αν φαληρίσει η χώρα ή αλλάξουν ριζικά τα πάντα, η σύμβαση των δύο χρόνων στο δήμο θα σε σώσει;
pavlinara Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Τώρα που ξανακοιτάω την προκήρυξη..Η σύμβαση θα έχει διάρκεια, το μέγιστο, από την υπογραφή της και έως την λήξη τουφυσικού αντικειμένου του έργου δηλ. την 30η/06/2015. Δηλαδή παίζει και να μην είναι καν 2 χρόνια; Τώρα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο, γιατί δεν δήλωσα Αθήνα να κάνω και την σχολή παράλληλα;;; είσαι σε μια σχολή που σου εξασφαλίζει δια βίου δουλειά και θες να την αφήσεις; πόσο σίγουρη είναι η μεταγραφή στο δεύτερο εξάμηνο του χρόνου στο τμήμα της θεσσαλονίκης; και με την δουλειά στον δήμο πως θα προλαβαίνεις να πηγαίνεις στα υποχρεωτικά μαθήματα; μισθολογικά έχεις εικόνα πόσο διαφέρουν οι δυο δουλειές; αν φαληρίσει η χώρα ή αλλάξουν ριζικά τα πάντα, η σύμβαση των δύο χρόνων στο δήμο θα σε σώσει; σχεδόν 100% σίγουρη, όλο και κάποιος αθηναίος θα περάσει θεσσαλονίκη και θα θέλει να πάει σπίτι του. τα υποχρεωτικά μαθήματα είναι απόγευμα, λογικά θα προλαβαίνω. μισθολογικά δεν έχω ιδέα για την δουλειά στον δήμο η άλλη κυμαίνεται στα 850-900 ευρώ. ξέρω κι εγώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα