moumias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Αγοραζεις κατι απο ελλαδα,για καποιο λογο μετα θες να το δωσεις,κοιτας ποσο εχει τωρα καινουριο στο φθηνοτερο καταστημα,αφαιρεις καποιο ποσο λογω μεταχειρισης και βαζεις την τιμη... και οπως παντα υπαρχουν καποιοι που θα πουν ''μα στο αμαζον,μα στη γαλλια...μα στην ζιμπαμπουε εχει φθηνοτερα"...ρε φιλε εγω το αγορασα απο εδω τοσο,τωρα εχει τοσο και σου εχω μειωσει και την τιμη τοσο...να κατσω να με ...κιολας??? αντε παρε το κι απο το εργοστασιο τη μερα που βγηκε αμα μπορεις για να γλυτωσεις λεφτα,στην ελλαδα ζεις,αμα ειναι να κοιταζω εγω σε ποια απο οοοολες της χωρες του κοσμου ειναι φθηνοτερο σωθηκαμε!!
Rabican Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 μου θυμισες οτι σημερα δεν εχω ανοιξει καθολου 9gag. thanks....! 1
moumias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Ξέρεις ότι έχεις άδικο ε? με τιποτα δεν εχω αδικο φιλε,αλλα γιατι ετσι πιστευεις εσυ ομως?
nemesiskp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Διοτι τον αγοραστη δεν τον νοιαζει απο που το αγορασες εσυ και το βασικο,ποσο το αγορασες.Αφου υπαρχει τιμη για καινουριο,χαμηλοτερη αυτης που δινεις εσυ το μεταχειρισμενο,τοτε καλα σου λενε. Φιλικα 6
moumias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 ναι αλλα εγω συγκρινω με τιμες ελλαδας,εκεινος με τιμες μεχρι και απο το πιο φθηνο χωριο στον πλανητη! και αντε πες αγοραστης ειναι οτι συμφερει κοιταει..ας το αγορασει απο κει τοτε...εμενα δε με νοιαζει που ειναι φθηνοτερα στον κοσμο αλλα στην ελλαδα που ζουμε τωρα! να το επαιρνα απο εξω κι εγω οκ να συγκρινα!!
antonl Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Εφόσον είναι δικό σου το προϊόν, βάζεις ό,τι τιμή νομίζεις. Από κει και πέρα, εγώ δεν πιστεύω πως καν έχει νόημα να κοιτάς σε τι τιμή πωλείται σήμερα το συγκεκριμένο αντικείμενο γιατί πολλές φορές παίζουν άκυρες τιμές. Εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις κοιτάω τι απόδοση μπορεί να χει αυτό που πουλάω. Πχ τον Οκτώβρη του 2006 πήρα μια x1900xtx 450€. Μετά από λίγο έβγαλε η nVidia την σειρά 8 και ξεφτύλισε ότι κυκλοφορούσε εκείνη τη στιγμή (κι έκανε την αγορά μου epic fail). Τα Χριστούγεννα του 2007 την πούλησα 120€ εδώ μέσα (με δώρο ψύκτρα 50€), γιατί μια nVidia 8600GT που χε παρόμοιες επιδόσεις, πωλούταν καινούργια ~150€. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Kαθε προϊον εχει τον αγοραστη του. Καποιους τους ενδιαφερει να ειναι ελληνικη η συσκευη. Πουλα σε αυτους. Problem solved. Ετσι κι αλλιως δεν ειναι υποχρεωτικο πως ολοι οι αγοραστες θα συμφωνησουν με ολους τους πωλητες και το αντιστροφο. Οπως δεν αγοραζεις υποχρεωτικα απο ολα τα καταστηματα που μπαινεις για να ρωτησεις μια τιμη. Κοινως: Τι σε χαλαει ακριβως? Πουλα σε αλλον.
moumias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 με χαλαει οτι το παιζουν πονηροι και νομιζουν οτι επειδη καπου εξω ειναι πιο φθηνο αμα μου το πουν θα ριξω την τιμη! και η αλλη ατακα ειναι ''ολοι απο εξω αγοραζουν''...ωραια παει η ελλαδα καταστραφηκε!!
Adon1s Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικά , δεν λέω οτι αυτό είναι το σωστό , ίσως να είναι για κάποιους βλακεία , να με πουν κορόϊδο , κλπ , αλλά κρίνω πως αυτό είναι το έντιμο , και το κάνω. Όταν είναι να πουλήσω κάτι , άπαξ και το έβγαλα απο την ζελατίνα και το χρησιμοποίησα , είτε 1 μήνα είτε 1 χρόνο , είναι μεταχειριζμένο. Για αυτό και η αρχική τιμή πώλησής του απο εμένα , καλώς ή κακώς , ξεκινάει απο το 40-50 % της αρχικής αξίας . Πχ αγορασμένα απο Ελλάδα πέδιλα σκι , τα αγόρασα 620 ευρώ , τον επόμενο χειμώνα τα πούλησα 380 Κινητό αγορασμένο 350 ευρω , το πούλησα στα 200 σε ενα εξάμηνο . Μπορεί να ήταν άρτια απο άποψη συντήρησης και λειτουργικότητας , δεν παύει να όμως να είναι μεταχειρισμένα , ακι εγω δεν μπορώ να κοροϊδέψω τον άλλο που ενδιαφέρεται και πχ να πουλησω μεταχειρισμενο πράγμα απο τα 400 που το αγόρασα , στα 350 .
antonl Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 [...] και η αλλη ατακα ειναι ''ολοι απο εξω αγοραζουν''...ωραια παει η ελλαδα καταστραφηκε!! Γι αυτό φταίνε οι καταστηματάρχες κι οι εδώ αντιπροσωπείες αλλά μάλλον δεν είναι του θέματος 1
moumias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 διαφωνω στις τιμες...σιγα μην πουλησω κατι που εχω μερικες μερες το πολυ μηνα στη μιση τιμη..!!
Adon1s Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δεν υπάρχει καταναλωτική παιδεία στην Ελλάδα , για αυτό και όλο αυτό με τις τιμές πώλησης , το οτι δεν κάνει έρευνα αγοράς ο κόσμος κλπ . Για αυτό και , σαφώς , θα βρείς και θα πουλήσεις . 1
antonl Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 διαφωνω στις τιμες...σιγα μην πουλησω κατι που εχω μερικες μερες το πολυ μηνα στη μιση τιμη..!! Δικαίωμά σου να διαφωνείς αλλά όπως κατάλαβες ο καθένας μας έχει διαφορετικά κριτήρια, οπότε δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε σ αυτό που ρωτάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα