Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο για τους..εξυπνους που δεν μπορουν να καταλαβουν την αναλογια.

http://www.worldometers.info/gr/

Α χα...! Έτσι εξηγείται..

Μάλλον θα πήρε ο TS κανένα mail με αυτό το site, θα χτύπησε κάτι παρόμοιο στο Google και την πρώτη απαρχαιωμένη μπούρδα που θα είδε θα την πίστεψε και είπε να την κάνει κάπου post. 

Makes sense τώρα. 

Δημοσ.

Α χα...! Έτσι εξηγείται..

Μάλλον θα πήρε ο TS κανένα mail με αυτό το site, θα χτύπησε κάτι παρόμοιο στο Google και την πρώτη απαρχαιωμένη μπούρδα που θα είδε θα την πίστεψε και είπε να την κάνει κάπου post. 

Makes sense τώρα. 

αλλο ενα σημαντικο στοιχειο ειναι οτι υπαρχει μαζοχισμος και αυτοεξοντωση απο no life object κατεξακολουθηση.

πρωτο σχολιο 'ψηλο μπουρδα' και ομως ειμαι ακομα εδω γιατι δεν εχω τι αλλο να κανω...

και απο οτι φαινεται θα συνεχισω..

Δημοσ.

Ειναι πολυ μικρος ο αριθμος των 100 ατομων ωστε να εκφρασει τοσες διαφορες. Πχ 6 πλουσιοτεροι και ολοι απο ΗΠΑ... κανενας αραβας πετρελαιας ας πουμε, κανενας ρωσος αμπραμοβιτς κλπ.

Δημοσ.

αλλο ενα σημαντικο στοιχειο ειναι οτι υπαρχει μαζοχισμος και αυτοεξοντωση απο no life object κατεξακολουθηση.

πρωτο σχολιο 'ψηλο μπουρδα' και ομως ειμαι ακομα εδω γιατι δεν εχω τι αλλο να κανω...

και απο οτι φαινεται θα συνεχισω..

LOL

Δηλαδή, όποιος σχολιάζει ό,τι δεν του αρέσει σε μία ΔΗΜΟΣΙΑ συζήτηση και σε έναν ψηφιακό χώρο που του αρέσει να επισκέπτεται είναι "no life object"!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Ό,τι πεις... εγώ πάντως θα περιμένω και το νέο email που θα πάρεις με παρόμοια "νέα" καθώς και την νέα ψιλό μπούρδα που θα postάρεις.

Kisses. 

Δημοσ.

LOL

Δηλαδή, όποιος σχολιάζει ό,τι δεν του αρέσει σε μία ΔΗΜΟΣΙΑ συζήτηση και σε έναν ψηφιακό χώρο που του αρέσει να επισκέπτεται είναι "no life object"!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Ό,τι πεις... εγώ πάντως θα περιμένω και το νέο email που θα πάρεις με παρόμοια "νέα" καθώς και την νέα ψιλό μπούρδα που θα postάρεις.

Kisses. 

και συνεχισα(και εγω σε εχι λαλα)

αυτο περιμενα!!!

κοιτα ποσα μηνυματα εχω στειλει  και κοιτα ποσα εσυ no life δημοσιο πειρακτηρι του *****.απλα εμενα δεν θα με ξαναδεις.

το αλλο το ουφο με εκανε και γαυρο. ισα μωρη

Δημοσ.

Βασικά το κείμενο αν και παλιό, είναι ωραίο.

Ο Φιλλιπος έβαλε ένα καλύτερο.

Σημασια βέβαια δεν έχει το αν οι αριθμοί ειναι σωστοί (πλησίαζαν σιγουρα για εκείνη τη περίοδο) αλλά για το νόημα που βγάζει.

Εντάξει τωρα σε τεχνολογικό σάιτ έχεις μπει, δε μπορεί όλοι να ευαισθητοποιούνται από τέτοια κείμενα.

Δημοσ.

Γελαω πολυ που ενα τετοιο θεμα κατεληξε σε βρισιδι απο την πρωτη σελιδα.

Γελαω πιο πολυ που ο ts τσαντιστηκε επειδη νομιζε (λαθος) οτι τον ειπαν γαυρο...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...