sarisn Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους, Έχει η γυναίκα μου το Sony-Ericsson Neo V και εδώ και κάποιες εβδομάδες δεν την αφήνει να αναβαθμίσει καμία εφαρμογή γιατί λέει δεν υπάρχει επαρκής αποθηκευτικός χώρος... Έχει σβήσει πολλές εφαρμογές μήπως και αλλάξει κάτι αλλά τζίφος. Καμιά ιδέα κανείς τί μπορεί να φταίει/ πώς να λύσουμε το πρόβλημα? Να αναφέρω επίσης ότι όσες εφαρμογές μπορούσαν να πάνε στην sd card έχουν ήδη πάει.
Gr_Soul Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Να σβήσει τα update των προεγκατεστημένων εφαρμογών.
moxalis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Έχω ακούσει ότι καμιά φορά παρουσιάζει πρόβλημα το cache της εφαρμογής εικόνων και γεμίζει ο χώρος χωρίς λόγο. Τσέκαρε τον φάκελο "\Android\data\com.cooliris.media\cache\local-image-thumbs" με κάποιο file manager και αν όντως πιάνει πολύ χώρο μπορείς να τον σβήσεις.
sarisn Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Να σβήσει τα update των προεγκατεστημένων εφαρμογών. Πώς το κάνουμε αυτό? Έχω ακούσει ότι καμιά φορά παρουσιάζει πρόβλημα το cache της εφαρμογής εικόνων και γεμίζει ο χώρος χωρίς λόγο. Τσέκαρε τον φάκελο "\Android\data\com.cooliris.media\cache\local-image-thumbs" με κάποιο file manager και αν όντως πιάνει πολύ χώρο μπορείς να τον σβήσεις. Δεν υπάρχει αυτός ο φάκελος.
Gr_Soul Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Πηγαίνεις στη διαδρομή "Ρυθμίσεις > Εφαρμογές" τις ανοίγεις μία μία και βρίσκεις αυτές που λένε "Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων" και όχι "Κατάργηση εγκατάστασης".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα