Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το συγκεκριμενο μοντελο : VPCF11Z1E/BI. Drivers κατεβαζω απο εδω. Το προβλημα ειναι οτι δεν ανανεωνονται.. Και δεν αναφερομαι σε καρτες γραφικων και ηχου, που μπορω να τα κατεβαζω μονος μου, αλλα γενικα..

Θα μου πεις, τι θελεις τους καινουριους drivers απο το wireless ή απο το bluetooth; Ε τα θελω, τι να κανουμε;;

Παντως σιγουρα δε μπορω να κατεβαζω ο,τι θελω.. Κατεβασα κατι drivers synaptics και μου χαλασε το πληκτρολογιο.. Βασικα δε μπορω να καταλαβω που χρειαζονται αυτοι οι drivers ακριβως.. Το trackpad δουλευει ετσι κι αλλιως. 

Κατεβασα κατι bluetooth drivers ( απο την επισημη ιστοσελιδα της Broadcom ) και μου εγκατεστησε ενα σωρο βλακειες.. 

Αλλα ρωταω το εξης. Μπορω να κατεβασω τους drivers απο επομενα μοντελα του λαπτοπ μου; Πχ απο το VPCF13Z1E/B που εχει το ιδιο chipshet. Και εαν δε γινεται drivers, τοτε εαν μπορω να κατεβαζω εκδοσεις προγραμματων, πχ εκει εχει το vaio care, vaio control center κτλ. σε νεοτερες εκδοσεις.

Τι λετε;

Δημοσ.

Να κατεβαζεις drivers απο τον κατασκευαστη του chip της καθε συσκευης, ξεχωριστα.

Απο την ιδια την Realtek για την καρτα ηχου.

Απο την ιδια την Nvidia/Intel για τις καρτες γραφικων.

Απο την ιδια την Intel για το chipset/wireless.

...και παει λεγοντας.

Τα "VAIO Care" κλπ εγω τα θεωρω σκουπιδια, και δεν θα τα εγκαθιστουσα στο δικο μου laptop.

Και τελος, οταν μπορεις να αποσυμπιεσεις εναν driver και να εξαγεις τα περιεχομενα του, τοτε δεν ειναι απαραιτητο να βαλεις και το συνοδευτικο software μεσω του setup (οπως για το Bluetooth της Broadcom που ανεφερες). Απλα πας στο Device Manager, και βαζεις τον driver, οριζοντας τον φακελο με το/τα .inf αρχειο/αρχεια.

Δημοσ.

Σωστο αυτο με τα inf αρχεια, το ειχα ξεχασει φιλαρακι. Παντως για blue-tooth δε μπορω να βρω κατι καλο.. Το blue-tooth αλλες φορες λειτουργει, και αλλες οχι.. Απο το επισημο site κατεβασα την εφαρμογη, αλλα εγκατεστησε πολλα πραγματα.. 

Τωρα για το vaio care συμφωνω οτι ειναι σκουπιδι και δε το εχω ουτε εγω. Απο sony vaio εχω τα εξης :

Control Center, Power management, Event Service, Setting Utility Series, Shared Library τα οποια πιστευω οτι ειναι σημαντικα. Ετσι λειτουργουν και ολα τα Fn πληκτρα. Θα μου πεις οτι σιγουρα μπορει να γινει και αλλιως..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...