funbreaker Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Έχω το Motorola Atrix με 2.3.6. Το κινητό συνδέεται στο wifi μετά όμως δεν μπορεί να ξανασυνδεθεί, το βλέπει κανονικά. πάει να πάρει ip κι αποσυνδέεται. Αν κάνω restart το router τότε ξανασυνδέεται. Την επόμενη φορά όμως θέλει πάλι restart το router για να ξανασυνδεθεί. Φυσικά δοκίμασα να διαγράψω το δίκτυο από το κινητό και να το ξανααποθηκεύσω. Με το παλιό μου κινητό δεν είχα κανένα πρόβλημα στο ίδιο router. Το πρόβλημα αυτό απ όσο ξέρω δεν είναι πρωτοφανές. Και η γειτόνισα είχε αντίστοιχο πρόβλημα και την συμβούλεψα restart στο router και δούλεψε. Δεν είναι όμως κατάσταση αυτή, πρέπει να διορθωθεί. To router είναι αυτό (και της γειτόνισσας ίδιο) Τι φταίει?
corrupted Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Αφου ξερεις οτι φταιει το router, τι ρωτας... Κανε κανα firmware update αν υπαρχει. Αν και πιστευω οτι... Πρεπει να κανετε στον εαυτο σας μια χάρη και να αγοραστε ενα modem router της προκοπης. Aκομα και ενα φθηνο TP-Link ειναι κατα πολυ καλυτερο απο τα σκουπιδια που συνηθως δινουν οι ISPs.
funbreaker Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Αφου ξερεις οτι φταιει το router, τι ρωτας... Κανε κανα firmware update αν υπαρχει. Αν και πιστευω οτι... Πρεπει να κανετε στον εαυτο σας μια χάρη και να αγοραστε ενα modem router της προκοπης. Aκομα και ενα φθηνο TP-Link ειναι κατα πολυ καλυτερο απο τα σκουπιδια που συνηθως δινουν οι ISPs. Τι θα πει φταιει το router. Με το παλιο κινητό γιατί ήταν ΟΚ? Προφανώς θα διορθώνεται κάπως το πρόβλημα γι αυτό ρώτησα μήπως ξέρει κάποιος.
funbreaker Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Καμιά λύση εδώ ρε παιδιά? Μου έχει σπάσει τα νεύρα να πρέπει να κάνω restart το router για να ξανασυνδεθώ έτσι κι αποσυνδέσω το κινητό. Μάλλον είναι κάποια ρύθμιση γιατι: 1) Έχω το ίδιο πρόβλημα με πολλές διαφορετικές roms στο κινητό άρα δεν είναι θέμα κινητού. 2)Με το παλιό κινητό όλα δούλευαν κανονικά. Μόλις διαπίστωσα πως δεν χρειάζεται απαραίτητα restart το router αλλά κλείσιμο και άνοιγμα του wifi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα