Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, re4male είπε

ενοειται οτι δεν απευθυνομαι σε εσενα. απλα οταν το κρατος ειναι ο μεγαλυτερος κλεφτης που προστατευει τους συναδελφους μεγαλοκλεφταραδες ,απο που ο ελληνας θα παρει παραδειγμα ?

δεν θελω να κανω τον εξυπνο και εγω αν ημουν στην θεση σας μπορει να εκανα το ιδιο.απλα ακομα και οταν το φπα ηταν 18% οι ιδιες πρακτικες υπηρχαν.υπαρχει λανθασμενη νοοτροπια γιατι τα 100 ευρω που γλιτωνουμε το κρατος θα μας τα χρεωσει με αλλο τροπο και ισως και πολλαπλασια.

2 λεπτά πριν, makfil είπε

Θα επαναλάβω πάλι ότι διάβασες το post που ρωτάει κάποιος αν θα πληρώσει έξοδα στην περίπτωση που του στείλουν δέμα από τρίτη χώρα με το χαρακτηρισμό ως "δώρου" και δεν διάβασες το επόμενο post, στο οποίο κάποιο μέλος του απαντάει (πολλές φορές εγώ) ότι το "δώρο" δεν απαλλάσσεται από τα έξοδα.

Δυστυχώς, γράφεις αποσπασματικά και διαφορετικά θέματα σε κάθε φράση σου και δεν βοηθάς. Εάν έχεις χρόνο, μας ενδιαφέρουν οι γνώσεις και οι εμπειρία σου, όπως έγραψα στο προηγούμενο.

προφανως δεν θα κατσω να διαβασω 700 σελιδες.διαβασα τις τελευταιες σελιδες.

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, broker!!! είπε

δεν θελω να κανω τον εξυπνο και εγω αν ημουν στην θεση σας μπορει να εκανα το ιδιο.απλα ακομα και οταν το φπα ηταν 18% οι ιδιες πρακτικες υπηρχαν.υπαρχει λανθασμενη νοοτροπια γιατι τα 100 ευρω που γλιτωνουμε το κρατος θα μας τα χρεωσει με αλλο τροπο και ισως και πολλαπλασια.

φιλε μου ,εγω προσωπικα δεν εχω κανενα θεμα με τους υπαλληλους του κρατους ,που με μεγαλες ελλειψεις προσπαθουν να κανουν την δουλεια τους. Αλλα ο ελληνας ειναι αγανακτισμενος πια και δεν αντεχει αλλη οικονομικη πιεση. 

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, fk-decibel είπε

Καλημερα παιδια! μολις ειδα στο τρακινγκ μου οτι το δεματακι που περιμενω ειναι τελωνιο και περιμενουν paypal! απ οτι διαβασα πληρωνω 24% φπα στην αξια που εχω πληρωσει και 15 η 20 ευρω στα ελτα για εκτελωνισμο. απο την στιγμη που πληρωνω φπα εδω δεν πρεπει να μου το στειλει refund το φπα ο πωλητης μιας κ το πληρωσα κ στην χωρα του? και κατι αλλο. που πρεπει να στειλω την αποδειξη του paypal? 

Στέλνεις την απόδειξη στο geta@elta-net.

Εάν το αντικείμενο που αγόρασες προέρχεται από την ΕΕ και έχεις ενεργοποιήσει τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές στην Εφορία σου, θα μπορούσες να περάσεις τον ΦΠΑ που πλήρωσες (εάν στον χρέωσε) στα βιβλία σου, εφόσον, βέβαια, αυτό που αγόρασες περιλαμβάνεται στο αντικείμενο της επαγγελματικής σου δραστηριότητας.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Σκέφτομαι να κάνω μια αγορά κινητού από Banggood κοντά στα 200€ με Priority Direct Mail που βγαίνει γύρω στα 10€ extra.

Αυτό σημαίνει ότι το στέλνουν μέσω Αγγλίας και δεν το ανοίγουν εδώ στο τελωνείο?

Έχει αγοράσει κανείς από Banggood τελευταία με αυτό τον τρόπο να με βοηθήσει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Τι ακριβως βοηθεια θες δεν καταλαβα ?
Βαζεις Priority Direct Mail  παει Ολλανδια , εκει φαινεται 1η φορα το tracking και απο εκει ερχεται εδω , μεχρι τωρα δεν εχει ακουστει να περασει καποιο τελωνειο .
Αμα διαβασεις λιγο πιο πισω θα καταλαβεις

Στις 13/2/2018 στις 7:57 ΜΜ, villasg είπε

Απο https://www.17track.net/en

Ξεκινας να το βλεπεις οταν φτασει Ολλανδια
6/1 shipped απο κινα
11/1 φανηκε Ολλανδια
20/1 παρελαβα
cG9BS8M.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aπο αρχές Ιανουαρίου  παραγγελία για Xiaomi 4x απο lightinthebox με εγγυήση τελωνείου  (μέσω NL post international mail), σήμερα ειδοποιήση απο ΕΛΤΑ, περάστε για τα  ****σιάτικα, να δώ αν θα κάνουν επιστροφή.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

ωραια ρε παιδια του τελωνειου ,βαζεται να στειλουμε paypal και τι αλλο......και ποτε θα τελειωσει η γαμωδιαδικασια και θα το παραλαβουμε ? αφου δεν εχεται προσωπικο να κανει γρηγορα τις μαγκιες τι τις θελεται ?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, isay είπε

Δηλαδη αναζητάς μια ξεκάθαρη λίστα ανα μαγαζι και ανα τρόπο αποστολής;

Αυτα αλλάζουν συνεχώς και πάντα υπάρχει ρίσκο

Αφου λες οτι διάβαζες μια ολοκληρη ώρα πως τα πισω το νημα, άρα αποκλειεται να μην κουράστηκες να διαβαζεις τα βασικά όπως

• Courier πάνω απο φορολογικη ατέλεια ειναι τζιζ.
  • bangood με priority line
  • Gearbest με eu express και ευρωπαικές αποθήκες
  • lightinthebox με ασφάλεια τελωνειου
  • Λοιποι απο ευρωπαικές αποθήκες
  • Επιβεβαιωση οτι στελνονται απο ευρωπαικές αποθήκες
  • Amazon us με προπληρωμένα τέλη
  • Ebay με global

Ευχαριστούμε εγωλεω για τη "συγκεντρωτική" σου απάντηση. Μην αμφιβάλεις ότι διάβαζα πάνω από ώρα προς τα πίσω αλλά δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα για να έχω μια συνολική άποψη όπως εσύ.

Από αυτά που έγραψες για το GB eu express κάπου δεν έχει αναφερθεί ότι υπήρξε πρόβλημα; Όσο για τις αποθήκες συμφωνώ καθώς λογικό είναι αφού βρίσκονται εντός εε, αλλά κάποιοι στέλνουν από κίνα όταν εμφανίζεται έλλειψη στις ευρωπαικές και η επιβεβαίωση πολλές φορές δεν γίνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, telis_petsotis είπε

GB eu express κάπου δεν έχει αναφερθεί ότι υπήρξε πρόβλημα;

Ναι με μεγαλες καθυστερησεις την περιοδο των εορτων .
και εγω περιμεννω κατι με αυτη την μεθοδο και θα ενημερωσω οταν φανει κινηση ( εφυγε απο κινα 4/2 ) ακομα  δεν εφτασε Southall 

Επεξ/σία από villasg
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα έφτασε πακετακι από Κίνα αξίας 70 ευρώ.  Νομιζω δεν μπήκε καθόλου τελωνείο. Δηλωμένη αξία 7 δολάρια .

Screenshot_20180215-125309.jpg

Επεξ/σία από Krayl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Krayl είπε

Σημερα έφτασε πακετακι από Κίνα αξίας 70 ευρώ.  Νομιζω δεν μπήκε καθόλου τελωνείο. Δηλωμένη αξία 7 δολάρια .

μεθοδο αποστολης ? απο που ?

Επεξ/σία από re4male
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, re4male είπε

μεθοδο αποστολης ? απο που ?

Απλο ταχυδρομειο China post airmail και το πήρα μέσο agent απο taobao. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Krayl είπε

Screenshot_20180215-125309.jpg

Ήσουν τυχερός ! 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, villasg είπε

Λογικα δεν ειχε μπαταρια και δεν τσιμπηθηκε στα σκανερ να παρει αλλη οδο αλλα ουτε και μεγαλο μεγεθος

Είσαι τόσο βέβαιος ότι έχει εγκατασταθεί scanner για τα ταχυδρομικά δέματα στο αεροδρόμιο;

Μπορείς να μας δώσεις σχετικά στοιχεία ή υποθέτεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...