Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος σου είπε ότι με τα δωρεάν μεταφορικά δεν πληρώνεις τελωνείο?

θα στείλεις μέσα από το paypal ένα screenshot με την πληρωμή και αν το δεχτούν και δεν τι θεωρήσουν μούφα θα γίνει εκτελωνισμός βάση του ποσού εκείνου

Αν είναι έως 150 ευρώ η αξία του τότε θα πληρώσεις 15 ευρώ τέλος εκτελωνισμόυ +24%φπα επί την αξία που βγάζει η απόδειξη, αν ειν πάνω από 150 θα πληρώσεις 20 ευρω τέλος εκτελωνισμόυ +24%φπα +2,5%δασμούς επί την αξία της απόδειξης

ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΜΑΙΛ . ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ Ή ΠΑΛΙ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ GETA ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ?

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ SOS ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 

ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ GEARBEST ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΣΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ  ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ . ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL Κ.Α EMENA ΟΜΩΣ ΔΕ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΣΤΑ ΕΛΤΑ . ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΞΑΝΑ ΗΡΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ [email protected] ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΙΛ TO EXOYN PAREI?? ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΔΕΜΑ ??? ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ... ΤΙ  ΝΑ ΚΑΝΩ??? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΔΙΑΛΕΞΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΕΛΩΝΕΙΟ...ΒΟΗΘΕΙΑΑ

Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 2/12/2017, 00:12:59 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 2/12/2017, 00:12:59 Κ.Α.Τ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ 2/12/2017, 06:59:52 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 20/10/2017, 21:14:03 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 18/10/2017, 01:02:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Αν συνεχίσεις να γράφεις στο forum, ξέχασε τα κεφαλαία και γράφε με πεζά.

Απαγορεύεται από το forum, ανεξάρτητα από το ότι δεν διαβάζονται.

ΥΓ

1. Δεν σε πρόλαβα και έγραψες και 2ο με κεφαλαία.

2. όλα όσα ρωτάς έχουν απαντηθεί πολλές φορές και με αναζήτηση θα τα διαβάσεις

Δημοσ.

ελεος πια εχω αρκετα δεματα  απο σεπτεμβριο και Οκτώβριο τι στο διαολο κανουν αν ηταν ενα θα ελεγα οτι χαθηκε αλλα εχω πολλα δεν μπορει να χαθηκαν ολα  

• Like 2
Δημοσ.

Έχω πάρει γενικά τηλέφωνα και δεν ξέρουν να μου δώσουν απάντηση και με στέλνει ο ένας στον άλλο. Έχεις κάποιο συγκεκριμένο νούμερο να μου δώσεις? Επίσης σου ήρθε από αναδασμολόγηση με χαμηλότερη τιμή ο φόρος ή στην ίδια?

Μερικές σελίδες πιο πίσω έχω γράψει τα νούμερα που κάλεσα. Δεν τα θυμάμαι απέξω.

Μου ήρθε από αναδασμολόγηση χωρίς φόρο και τέλος εκτελωνισμού, όπως θα έπρεπε δηλαδή εξαρχής. Μόνο με τέλος παρουσίασης στο τελωνείο 3 ευρώ (οκ κατανοητό αυτό). Από 27 που ζητούσαν στα 3, πάλι καλά να λέω. Ωστόσο το δέμα ήταν <22ευρώ και κανονικά δε θα έπρεπε να πληρώσω απολύτως τίποτα, αλλά τέλος πάντων.

Δημοσ.

ελεος πια εχω αρκετα δεματα  απο σεπτεμβριο και Οκτώβριο τι στο διαολο κανουν αν ηταν ενα θα ελεγα οτι χαθηκε αλλα εχω πολλα δεν μπορει να χαθηκαν ολα  

Εγω οτι αγορασα ακομα και απο Αυγουστο ολα ηρθαν απλα με καθυστερηση..ενα πακετο εκανε πανω απο δυο μηνες

Ολα untracked-οχι συστημενα... απλα δλδ .

Δημοσ.

- Αν μπορείτε σβήστε αυτό το post γιατί δεν μπόρεσα να ανεβάσω τις φωτό και το ξαναποστάρησα παρακάτω.

Καλησπέρα γράφω το ιστορικό της δικής μου παραγγελίας για να υπάρχουν μαζεμένες

αρκετές απο τις απαντήσεις που δώθηκαν στις προηγούμενες σελίδες και να βοηθηθούν όπως βοηθήθηκα και εγώ όσοι
είναι αρχάριοι στο θέμα.
(Αν είναι σεντόνι ή off topic ας το διαγράψετε !)

Αγορά gearbest 16 Νοεμβρίου

Ενεργοποίηση τρακινγκ απο Κινέζους 20

Αποστολή απο Κίνα 23, με  register NL

Ολλανδία άφιξη 27 αποστολή Ελλάδα 28. Άφιξη Ελ Βενιζελος 30 Νοεμβρίου και κόλλημα.

Σήμερα 13 Δεκεμβρίου ξεκόλησε το πακετο και μου εμφανίστηκε στο τρακινγκ των ΕΛΤΑ το γνωστό μήνυμα

΄΄εν αναμονή απόδειξης αγοράς/αξίας απο τον παραλήπτη΄΄.

Το μεσημεράκι σήμερα έβγαλα ένα screenshoot την απόδειξη paypal όπως μου είχε έρθει στο mail και την σελίδα της gear

΄΄order details΄΄ όπου και το συνολικό ποσο CIF (αξια προιόντος + μεταφορικά + ασφάλεια) = 39,27

Σημείωση: Οι Κινέζοι στο comercial invoice που συνοδεύει το πακέτο και στο οποίο έχουμε πρόσβαση απο την
καρτέλα track your shipment toy λογαριασμού μας είχαν βάλει απο μόνοι τους το κουτουρού ποσό 25,01 CIF (αξια προιόντος + μεταφορικά + ασφάλεια)

Τα δύο screenshoots τα έστειλα mail στις 16:42 και τα elta μου απάντησαν  στις 16:55 !!!
Σε 13 λεπτά , στις 13 Δεκεμβρίου, τυχαίο ;

Εαν ισχύουν τα όσα έχουν προαναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες και τα ΕΛΤΑ δέχθηκαν τα παραστατικά που τους έστειλα, το κουστούμι που θα πληρώσω στην παραλαβή του δέματος θα είναι 15 ευρώ τέλη εκτελωνισμού συν 24% ΦΠΑ στην αξία cif του δέματος δηλαδή 9,43 ευρώ . Σύνολο 24,43 ευρώ (που θα έχει και αυτό άθροισμα 13 !!! ).

Δημοσ.

ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ GEARBEST ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΣΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ  ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ . ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL Κ.Α EMENA ΟΜΩΣ ΔΕ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΣΤΑ ΕΛΤΑ . ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΞΑΝΑ ΗΡΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ [email protected] ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΙΛ TO EXOYN PAREI?? ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΔΕΜΑ ??? ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ... ΤΙ  ΝΑ ΚΑΝΩ??? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΔΙΑΛΕΞΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΕΛΩΝΕΙΟ...ΒΟΗΘΕΙΑΑ

Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 2/12/2017, 00:12:59 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 2/12/2017, 00:12:59 Κ.Α.Τ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ 2/12/2017, 06:59:52 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 20/10/2017, 21:14:03 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 18/10/2017, 01:02:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

θα παρεις στο 210 35 38 103 και θα ρωτησεις αν τους ηρθε το email σου .

θα παρεις στο 210 35 38 103 και θα ρωτησεις αν τους ηρθε το email σου .

Δημοσ.

Καλησπέρα γράφω το ιστορικό της δικής μου παραγγελίας για να υπάρχουν μαζεμένες

αρκετές απο τις απαντήσεις που δώθηκαν στις προηγούμενες σελίδες και να βοηθηθούν όπως βοηθήθηκα και εγώ όσοι
είναι αρχάριοι στο θέμα.
(Αν είναι σεντόνι ή off topic ας το διαγράψετε !)

Αγορά gearbest 16 Νοεμβρίου

Ενεργοποίηση τρακινγκ απο Κινέζους 20

Αποστολή απο Κίνα 23, με  register NL

Ολλανδία άφιξη 27 αποστολή Ελλάδα 28. Άφιξη Ελ Βενιζελος 30 Νοεμβρίου και κόλλημα.

Σήμερα 13 Δεκεμβρίου ξεκόλησε το πακετο και μου εμφανίστηκε στο τρακινγκ των ΕΛΤΑ το γνωστό μήνυμα

΄΄εν αναμονή απόδειξης αγοράς/αξίας απο τον παραλήπτη΄΄.

post-472400-0-07970600-1513183853_thumb.jpg

Το μεσημεράκι σήμερα έβγαλα ένα screenshoot την απόδειξη paypal όπως μου είχε έρθει στο mail και την σελίδα της gear

΄΄order details΄΄ όπου και το συνολικό ποσο CIF (αξια προιόντος + μεταφορικά + ασφάλεια) = 39,27

Σημείωση: Οι Κινέζοι στο comercial invoice που συνοδεύει το πακέτο και στο οποίο έχουμε πρόσβαση απο την
καρτέλα track your shipment toy λογαριασμού μας είχαν βάλει απο μόνοι τους το κουτουρού ποσό 25,01 CIF (αξια προιόντος + μεταφορικά + ασφάλεια)

post-472400-0-67376800-1513183854_thumb.jpg

post-472400-0-35587700-1513183856_thumb.jpg

Τα δύο screenshoots τα έστειλα mail στις 16:42 και τα elta μου απάντησαν  στις 16:55 !!!
Σε 13 λεπτά , στις 13 Δεκεμβρίου, τυχαίο ;

post-472400-0-78328600-1513183857_thumb.jpg

post-472400-0-26788600-1513183859_thumb.jpg

Εαν ισχύουν τα όσα έχουν προαναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες και τα ΕΛΤΑ δέχθηκαν τα παραστατικά που τους έστειλα, το κουστούμι που θα πληρώσω στην παραλαβή του δέματος θα είναι 15 ευρώ τέλη εκτελωνισμού συν 24% ΦΠΑ στην αξία cif του δέματος δηλαδή 9,43 ευρώ . Σύνολο 24,43 ευρώ (που θα έχει και αυτό άθροισμα 13 !!! ).

Δημοσ.

Ετσι όπως πάμε με εμαιλ τιμολόγια, αναδασμολογήσεις κλπ οχι σε τρεις μήνες αλλά ουτε σε δυο χρόνια δεν πρόκειται να παραλάβουμε τις παραγγελίες. Εγω πήρα πισω καποια χρήματα μενουν ακόμα 3-4 που πάνε για  dispute και αναμένω να δω που θα καταλήξει το θέμα της διάλυσις των ελτα

Δημοσ.

ρδελομπου οπως ολα στην ελλαδα  η υπομονη εχει χαθει εδω και καιρο 

εγω πιστευω το κανουν επιτηδες  παιδια για να αγοραζουμε απο εδω 

• Like 1
Δημοσ.

Στην δική μου περίπτωση που μου ζητήθηκε "PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ" χθες το μεσημέρι το έστειλα με mail και τα βλέπω σήμερα ότι τα μεσάνυχτα είχε ήδη φύγει από το τελωνείο... Τέτοια σύντομη διαδικασία δεν την περίμενα!

Δημοσ.

Συστημένο με PostNL του οποιου η παραγγελια εγινε 17/11 πηγε σημερα για 2 ωρες στο ΓΕΤΑ.Στο τρακινγκ δεν γραφει κατι για εκτελωνισμο βεβαια.Εχει αξια 6€.Θα γελασουμε αραγε;

Δημοσ.

13/12/2017, 00:10:46 Κ.Α.Τ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ 13/12/2017, 00:10:45 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 13/12/2017, 08:02:29 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 30/11/2017, 21:39:35 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 28/11/2017, 16:35:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 21/11/2017, 03:43:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

H παραγγελία έγινε στις 17 στην κίνα  μεχρι τωρα επακολούθησε αυτο εστειλα σημερα email το τιμολόγιο αγορας τι να περιμενω τώρα ξέρει κάποιος να μου πει θα πληρώσω κάτι, η αγορά ειναι 24 ευρω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...