isay Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Εαν ισχύουν τα όσα έχουν προαναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες και τα ΕΛΤΑ δέχθηκαν τα παραστατικά που τους έστειλα, το κουστούμι που θα πληρώσω στην παραλαβή του δέματος θα είναι 15 ευρώ τέλη εκτελωνισμού συν 24% ΦΠΑ στην αξία cif του δέματος δηλαδή 9,43 ευρώ . Σύνολο 24,43 ευρώ (που θα έχει και αυτό άθροισμα 13 !!! ). Εγώ βέβαια αναρωτιέμαι γιατί εκανες παραγγελία απο gearbest και επιπλεον γιατί διάλεξες nl register; Τα λεμε μήνες πριν τις 16 Νοεμβρίου, οποτε τώρα πληρώνεις. 13/12/2017, 00:10:46 Κ.Α.Τ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ 13/12/2017, 00:10:45 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 13/12/2017, 08:02:29 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 30/11/2017, 21:39:35 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 28/11/2017, 16:35:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 21/11/2017, 03:43:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ H παραγγελία έγινε στις 17 στην κίνα μεχρι τωρα επακολούθησε αυτο εστειλα σημερα email το τιμολόγιο αγορας τι να περιμενω τώρα ξέρει κάποιος να μου πει θα πληρώσω κάτι, η αγορά ειναι 24 ευρω Εγω θα εισηγηθώ στα ΕΛΤΑ, οσοι απλά ρωτάνε χωρίς καμία προσπάθεια να διαβάσουν 2-3 σελίδες της συζήτησης, να πληρώνουν 100% φπα +100 ευρω τέλη. Εντάξει, δε διάβασες πριν ψωνίσεις, άντε για παρασύρθηκες απο κάποιο "κουπονά" (που θα πάρει κανονικά την προμήθεια του και σκασίλα του αν εσύ εχεις μπελάδες), αλλά τώρα ... γιατί ; 24% επι της αξίας cif + 15 ευρω 3
doukasn Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Εγω παδια εχω ενα δεμα απο Gadzetmaill αποθηκη αγγλιας αποστολη 21-11-17 με POSTNL το οποιο εφτασε στις 9-11-17 στο αεροδρομιο χωρις να εχει κουνηθει απο τοτε. Εστειλα mail στο τελωνειο και πηρα την παρακατω απαντηση. Καλημέρα σας. Δυστυχώς, το δέμα σας RS935778585NL δεν έχει εισαχθεί ακόμα στο σύστημα εκτελωνισμού, συνεπώς η υπηρεσία μας δεν δύναται ακόμα να λάβει ενέργειες με κανέναν τρόπο, σύμφωνα με τις αρμοδιότητές της. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να εισαχθεί στο σύστημα προς τελωνιακό έλεγχο/εκτελωνισμό, διαδικασία που δεν επιδέχεται παρεμβάσεων μιας και τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας των ταχυδρομικών containers/σάκων. Λόγω μεγάλου όγκου δεμάτων, δεν μπορούμε να σας δώσουμε συγκεκριμένη χρονική τοποθέτηση εισαγωγής του δέματός σας προς τελωνιακό έλεγχο και καταγραφή από τα ΕΛΤΑ, συνεπώς θα πρέπει να περιμένετε. Λυπούμαστε για την αναμονή σας. Υπηρεσία Εκτελωνισμού Ελληνικά Ταχυδρομεία 1
vicky_g Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δεν την πιστευω τετοια ταχυτητα! Αφορά ψιλοαγορα απο ali, China Post Registered Air Mail. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ | 04-12-2017 16:08 | ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ | 05-12-2017 08:59 | ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ | 09-12-2017 13:42 | ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) Το πότε θα παραλαβω βέβαια αλλου παπα ευαγγέλιο... Απλά στο ΚΑΤ τα εβλεπα μετα απο μήνα τελευταίως και ενθουσιάστηκα!
takis19821982 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπον σε σχετικη ερωτηση στο Lightinthebox για τελωνειο(υπαρχει μια επιλογη οταν αγοραζω ενα προιον Add duty & tax insurance to your order.)
isay Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Εγω παδια εχω ενα δεμα απο Gadzetmaill αποθηκη αγγλιας αποστολη 21-11-17 με POSTNL το οποιο εφτασε στις 9-11-17 στο αεροδρομιο χωρις να εχει κουνηθει απο τοτε. Εστειλα mail στο τελωνειο και πηρα την παρακατω απαντηση. Το Gadzetmaill δεν το ξέρω, δώσε link γιατι ο γουγλης βγάζει διάφορα. Είσαι σιγουρος οτι στο στειλανε απο ευρωπαική αποθήκη; Αν στο ειχανε στειλει απο εκεί, θα επρεπε ήδη να εχει κινηθεί γιατί δεν πάει με τους αλλους σάκους που περνά ΚΑΤ-ΓΕΤΑ
teotsi21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια πριν κανα μηνα+ ειχα κανει και γω παραπονο ηλεκτρονικα στην ΕΕΤΤ για τα ΕΛΤΑ με την γνωστη φορμα. Σημερα ήρθε φακελος (αυτοματοποιημένο μήνυμα μέσα) να "ενημερωσω την ΕΕΤΤ εντος 10 εργασιμων παρουσιαζοντας ορισμενη, αναλυτικη, και ειδικα αιτιολογημενη απαντηση και προσκομιζοντας ολα τα απαραιτητα στοιχεία που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς μου". Τι ακριβως πρεπει να κάνω? Σκρινσοτ σε καποιο mail τα tracking?
vicky_g Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια πριν κανα μηνα+ ειχα κανει και γω παραπονο ηλεκτρονικα στην ΕΕΤΤ για τα ΕΛΤΑ με την γνωστη φορμα. Σημερα ήρθε φακελος (αυτοματοποιημένο μήνυμα μέσα) να "ενημερωσω την ΕΕΤΤ εντος 10 εργασιμων παρουσιαζοντας ορισμενη, αναλυτικη, και ειδικα αιτιολογημενη απαντηση και προσκομιζοντας ολα τα απαραιτητα στοιχεία που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς μου". Τι ακριβως πρεπει να κάνω? Σκρινσοτ σε καποιο mail τα tracking? Εξαρτάται από το περιεχόμενο της καταγγελίας σου. Οι καθυστερήσεις; Ο ανεπαρκής τρόπος φύλαξης των δεμάτων; Νομίζω πρέπει να προσκομίσεις αποδείξεις για τους ισχυρισμούς σου, λογικό είναι. Πχ. Αν το θέμα ήταν οι καθυστερήσεις, θα πρέπει να στείλεις tracking numbers, screenshots από πορεία παραγγελιών κλπ Αν το θέμα ήταν ο τρόπος φύλαξης και οτι τα δέματα είναι εκτεθειμένα, ανάλογο υλικό που να υποδεικνύει τους ισχυρισμούς σου (ας πούμε φωτογραφίες από κατεστραμένο υλικό) 1
doukasn Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 https://e-gadgetmall.com/el/ Αυτο ειναι το site με ενημερωσαν οτι εχει σταλει απο αγγλια με POSTNL τα ελτα ομως μου ειπαν οπως βλεπετε στο μαιλ οτι δεν εχουν προλαβει να ανοιξουν τους Σακους.
mples Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 μου ηρθε δεμα απλο σημερα απο αρχες σεπτεμβριου να χαρω εγω ελτα χαχαχαχααχα μονο 100 μερες εκανε
GeorgeAl92 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Ήσουν τυχερος Συνήθως αργει παρά πολύ η διαδικασία Εγώ περιμένω ήδη ένα μήνα. Και ενώ τους έστειλα τα στοιχεία και μου απάντησαν ότι τα έλαβαν ηλεκτρονικώς μετά από 10 ημέρες μου έστειλαν και γράμμα για να τα στείλω εντός 10 ημερών. χαχαχαχαχα
kgian Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Παρέλαβα σήμερα raspberry pi 3 από gearbest αξίας 25,5€ unregistered. Παραγγελία 3/11, παραλαβή 14/12. Δεν είχε αυτοκόλλητο, δεν πλήρωσα τίποτα.
alexserres2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Παρέλαβα σήμερα raspberry pi 3 από gearbest αξίας 25,5€ unregistered. Παραγγελία 3/11, παραλαβή 14/12. Δεν είχε αυτοκόλλητο, δεν πλήρωσα τίποτα.με ποιο ταχυδρομειο;
sugarias Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 https://e-gadgetmall.com/el/ Αυτο ειναι το site με ενημερωσαν οτι εχει σταλει απο αγγλια με POSTNL τα ελτα ομως μου ειπαν οπως βλεπετε στο μαιλ οτι δεν εχουν προλαβει να ανοιξουν τους Σακους. Κάτι μου λέει ότι τα προϊόντα έρχονται από Κίνα, δε είμαι 100% σίγουρος αλλά οι τρόποι και οι ημέρες παράδοσης είναι πολύ περίεργες για να είναι από Ευρώπη!
xaerialtwistx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Περιμένω ένα δέμα από Αμερική το οποίο σήμερα μου το έβγαλε για 'undeliverable'. Το status εμφανίστηκε πριν 2 ώρες αλλά το βγάζει για χτεσινό (κάνω update κάθε 10 λεπτά) Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Διάβασα κάποια άρθρα αλλά δεν φαίνεται να στέκουν. Το δέμα περιέχει PS4 παιχνίδια αξίας περίπου 200 ευρώ. edit: Ok παιδιά άκυρο. Στην USPS μου το βγάζει undelivered αλλά από εκεί με οδήγησε στο νέο tracking του δέματος και όντως το έφερε η DHL σπίτι μου και δεν με βρήκε. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο και όλα καλά. 1
Nospa4 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Σε μια εβδομάδα θα ειναι σπιτι σου η εξάτμιση Να μας πεις και τι χρεώσεις σου έβαλαν (για στατιστικους λογους) 75€ πήγε το κοστούμι. 55 οι δασμοί και 20 τέλος εκτελωνισμου. Χαλάλι όμως γιατί η εξάτμιση είναι κούκλα!! Καλό σας βράδυ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις