Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κινητο αγοραστηκε 265 ευρω απο gearbest

θα στειλω την κινηση της καρτας στο τελωνειο και θα βγει κοστος γυρω στα 80 ευρω

γινεται να μην το παραλαβω, να γυρισει κινα και να παρω τα λεφτα μου πισω?

υπαρχει καμμια περιπτωση να δωσουν τα λεφτα του τελωνειου πισω απο το gearbest?

1. Γίνεται να μη παραλάβεις και να πάει πίσω. Αν θα πάρεις τα λεφτά σου εξαρτάται από το gearbest. Στείλε τους και ρώτα τους. Δες εδώ για το τι έκανα εγώ με το Tmart

2. Δε ξέρω. Ρώτα και πες μας. (Με τι μέθοδο αποστολής στο στείλανε; Απλό/συστημένο ή κάποια από αυτές που μέχρι πρόσφατα δε περνούσε τελωνείο ;)

@DoctorDonLoL

Το gearbest 'οσον αφορά τα τελωνεία ειναι σχετικά αμείλικτο. Η μόνη λύση (που και αυτή θελει τρελή πιεση) ειναι να εγινε παραγγελία με Χ τρόπο αποστολής και το gearbest να την έστειλε με κάτι αλλο. Η επισημη γραμμή του ειναι "τα τελωνεία είναι του πελάτη". Βέβαια δε χάνεις τιποτα να επικοινωνήσεις μαζί τους να μην παραλάβεις, να σταλεί πίσω και να σου πιστώσουν τα χρήματα μείον κάποιο για τα μεταφορικά. Αν τώρα έκανες παραγγελία από μόνος σου με τροπο αποστολής post nl δε σε σώζει τιποτα. 

Αν τώρα το αγόρασες απο κάποιο "κουπονάδικο site" γκρίνιαξε τους να κάνουν αυτοί το τρέξιμο, ειδικά αν χρησιμοποίησες κάποιες απο τις προτεινόμενες (για αυτους) μεθόδους για αποφυγή τελωνείου. ΙΣΩΣ βοηθήσει να σου γίνει ( απο το gearbest) κάποια πιστωση. Το λεω αυτό γιατί ο κουπονάς θα πάρει την προμήθεια του, οποτε ας τρέξει για το προβλημα που πιθανόν σου απέκρυψε.

Γενικά ο επισημος κανονας του gearbest ειναι "τα τελωνεία ειναι του πελάτη" αλλά εχουν γίνει αρκετές εξαιρέσεις που ομως θέλουν πολύ πιεση και με αμφίβολο αποτελεσμα.

Τέλος δώσε ένα στατιστικό στοιχείο για το αρχείο. Πότε εκανες παραγγελια, τι μεθοδο αποστολής διαξελες, πότε εφτασε, με τι μεθοδο αποστολής

π.χ. gearbest κινητό 265 ευρ (με μεταφορικά), παραγγελία 20/10 απο κινεζικη αποθήκη, μεθοδος αποστολής belgium post, παραλαβή 15/12 με ṕost nl

Παιδια εαν παραγγειλω απο κινα και το στειλει με tnt κατι που κανει 20 ευρο θα εχω εξτρα χρεωσεις ?

20 ευρω μαζι με μεταφορικά της tnt; Είσαι σιγουρος;

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Δεν θυμαμαι για τον τροπο αποστολής.

Μαλλον δεν ειχα δωσει καθολου σημασία λόγω τιμής.

Σιγουρα απλά έπεσε σε διαφορετικά χέρια.

Για δικαιολογητικά τι θα χρειαστω?

Στο gearbest δε βλεπω καποια εκτυπώσιμη αποδειξη(ή μήπως υπάρχει και ειμαι τυφλος?),θα τους πείσει screenshot απ την παραγγελία?

Συνήθως απόδειξη από Κινέζους δεν δεχονται, εγώ τους στέλνω την πληρωμή μέσα από το paypal +ένα screenshot μέσα από της αγορές μου στην εκάστοτε σελίδα

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να κάνω αγορά κινητού από Αμερική με διεύθυνση παράδοσης σε συγγενή μου. Αν μετά μου το στείλει ο ίδιος με απλό ταχυδρομείο σαν να στέλνει ένα δώρο πχ υπάρχει περίπτωση τελωνείου? Κάποια ασφαλής μέθοδο υπάρχει? 'Η το τελωνείο παραμονεύει στα πάντα?

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να κάνω αγορά κινητού από Αμερική με διεύθυνση παράδοσης σε συγγενή μου. Αν μετά μου το στείλει ο ίδιος με απλό ταχυδρομείο σαν να στέλνει ένα δώρο πχ υπάρχει περίπτωση τελωνείου? Κάποια ασφαλής μέθοδο υπάρχει? 'Η το τελωνείο παραμονεύει στα πάντα?

Το τελωνειο παραμονεύει  παντα  οτι  μεθοδο να βαλεις απο αμερικη

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα και εγω εχω μια παραγγελια με bangood priority mail απο 9/12 Shipped και ακομα ειναι Ολλανδια με αυτα που διαβαζω του χρονου να περιμενω ε ?

Δημοσ.

Καλησπερα και εγω εχω μια παραγγελια με bangood priority mail απο 9/12 Shipped και ακομα ειναι Ολλανδια με αυτα που διαβαζω του χρονου να περιμενω ε ?

Ναι από του χρόνου θα έρθει.

Πλέον υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση

• Like 1
Δημοσ.

σήμερα 18-12-2017 παρέλαβα αντικείμενο από Gearbest  με αποστολή 29-11-2017 unregister  μάλλον τα έχουν αφήσει όλα ελεύθερα για να ξεφρακάρουν ( υπόψιν μένω Χανιά Κρήτης άρα είναι 2 επιπλέον μέρες εντός Ελλάδας )

Δημοσ.

Στο ίδιο νήμα μερικές σελίδες πίσω εχει γινει ίδια συζητηση. Ξεκίνα απο το παρακάτω (μήνυμα 649) και διαβαζε 

http://www.insomnia.gr/topic/471924-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B5-%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CF%83/page-629?do=findComment&comment=56162105

σήμερα 18-12-2017 παρέλαβα αντικείμενο από Gearbest  με αποστολή 29-11-2017 unregister  μάλλον τα έχουν αφήσει όλα ελεύθερα για να ξεφρακάρουν ( υπόψιν μένω Χανιά Κρήτης άρα είναι 2 επιπλέον μέρες εντός Ελλάδας )

Συνολική τιμή μαζί με μεταφορικά;

Unregister με ποια μέθοδο ήρθε; Το γραφει πάνω

Δημοσ.

Ναι φιλε 20 ευρο με δωρεαν μεταφορικα με tnt απο κινα θα εχω εξτρα χρεωσεις ?

H tnt ανηκει πλεον στη fedex που ειναι courier. Επειδή οι courier είναι αλλου παπα ευαγγέλιο, κοιταξα τη σελίδα τους

https://www.orbitcouriers.gr/%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B9%CE%B5%CF%83

και εκεί που λεει για Εκτελωνισμους γράφει οτι για ΑΞΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ (CIF (COST, INSURANCE, FREIGHT) 0-450 € η αμοιβή ειναι 67ε + φπα (επί του 67). Σε αυτό θα βάλουν κι αλλα, αρα το 20 δικό σου ειναι 20+67+φπα+οτι αλλο βάλουν. Δε νομιζω να σε συμφερει.

Μόνη εξαίρεση ειναι να εχεις ΠΡΟ-πληρώσει δασμους και τελωνείο (μέσα στο αρχικό 20ευρω) που το κόβω απιθανο σε αυτή την τιμή.

Δημοσ.

4 ημέρες κινα-αεροδρόμιο αθηνών.

απο alliexpress αγορά 13usd

Screenshot_8.png

Τα τελευταία δείγματα μας δείχνουν πλέον ότι διώχνουν αβερτα δέματα να ξεμπουκωσει το σύστημα λίγο.

Εσένα μάλλον ήρθε με πύραυλο :P

Δημοσ.

το έγραφε πάνω ότι ήταν unregister η αξία του ήταν εντελώς τις πλάκας 9 σεντ ένας φακός σε Flash sale αλλά 20 μέρες απίστευτο για τα παρόν δεδομένα

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα.

ερώτηση,παρασκευη 15/12 εκανα παραγγελια από banggood από ευρωπαικη αποθηκη με nlpost tracked shipping αλλα βαζοντας τον κωδικο του tracking μεχρι τωρα εμφανιζει item is not found.είναι φυσιολογικο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...