Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@isay σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση περιμενω να δω πότε θα έρθει και αν πρεασει τελωνιο θα δω μετα.

Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 21/12/2017, 10:33:43 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 21/12/2017, 08:33:43 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΑΦΙΞΗ ΣΕ 21/12/2017, 08:17:32 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 9/12/2017, 06:50:46 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 4/12/2017, 18:49:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 23/11/2017, 14:57:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Το Γ.Ε.Τ.Α  ειναι τελωνειο παιδια ;

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και είπα να γκρινιάξω για banggood για 27/11 και ακόμα το βλέπω Ολλανδία.

Τάμπλετ δωράκι... τι του λέμε τώρα του μικρού;;;;

Ότι κόλλησε ο Αη Βασίλης στα ΕΛΤΑ;

Τουλάχιστον ήρθε προχτές το δωράκι της γυναίκας (κινητό).  Παραγγελία 22/11

φιλε και εμενα το ιδιο το ενα ειναι δωρο του μικρου drone τι του λεω τωρα την εβαψα 

Δημοσ.

Ζήτησες προσωρινή εξαγωγή από τα ΕΛΤΑ ή όποιον άλλο με τον οποίο το έστειλες;
Εάν όχι μάλλον θα έχεις θέμα αλλά καλού κακού κράτα το παραστατικό αποστολής.
Όταν έρθει η ώρα που θα ζητήσουν από το τελωνείο τα σχετικά, δώσε το παραστατικό αποστολής και πες την αλήθεια. "Είπα στα ΕΛΤΑ ότι το στέλνω πίσω για επισκευή και να το παραστατικό που μου έδωσαν." 
Εάν δε είχες πληρώσει εκτελωνισμό κράτα και αυτά τα έγγραφα για να υποστηρίξεις το πότε το είχες αγοράσει και πόσο κόστισε ο εκτελωνισμός.

Να γράψει ρητά, επιστροφή από επισκευή.

"Return from free repair/service within warranty period - No commercial value to sender or recipient"

Επί λέξη.

Ευχαριστω για τις συμβουλες

Βεβαια μου το εστειλε πριν προλαβω να τις δω, αλλα κατι αντιστοιχο του εγραψα και εγω σαν οδηγια

την παραθετω παρακατω:

In order to avoid any taxes or fees from the customs, please send the device only (do not send it in a box, do not send charger or any accessories)

Also please include inside the parcel a document where you descibe clearly that the device was faulty and it was send back to you for repair under warranty.
Finally write on the parcel label that the item is repaired and declare it at no cost ($0)
I'm sorry for these instructions, but I have to make sure that I will avoid any taxes or customs fees...
I hope to hear from you again as soon as you ship back my device.

ας ελπισουμε οτι δε θα σταματησει τελωνειο, απο οτι βλεπω τις τελευταιες μερες φαινεται να εχουν χαλαρωσει λιγο λογω φορτου λιμναζοντων δεματων

Για καλη μου τυχη εχω κρατησει το αποδεικτικο των ΕΛΤΑ που εστειλα το πακετο, οχι βεβαια οτι αποδεικνυει κατι συγκεκριμενο για τον τελωνειακο, αλλα ας πουμε οτι ειναι ενα placebo για τον εαυτο μου στην περιπτωση που αποφασισει το τελωνειο να ασχοληθει με το δεμα μου!  :-D

Anyway θα ενημερωσω το παρον νημα οταν με το καλο κινηθει εντος Ελλαδος το tracking number

Δημοσ.

Μετά από 34 μέρες κολλημένο στο southall ξεκίνησε το δέμα για Ελλάδα από Αγγλία, λογικά θα φτάσει του χρόνου, αλλά δεν πειράζει, τι να κάνουμε, αφού θα έρθει χωρίς " φέσι " χαλάλι του. Λογικά θα έχουν ξεκολλήσει και άλλα, για ρίξτε μια ματιά οι ενδιαφερόμενοι από Gearbest με priority...

Δημοσ.

Μετά από 34 μέρες κολλημένο στο southall ξεκίνησε το δέμα για Ελλάδα από Αγγλία, λογικά θα φτάσει του χρόνου, αλλά δεν πειράζει, τι να κάνουμε, αφού θα έρθει χωρίς " φέσι " χαλάλι του. Λογικά θα έχουν ξεκολλήσει και άλλα, για ρίξτε μια ματιά οι ενδιαφερόμενοι από Gearbest με priority...

Εμένα έχει κολλήσει εκεί από 29/11 . 

Χρονια πολλα,

Θελω να αγορασω γυαλια απο εδω

https://www.zennioptical.com/

ειχα ξαναγορασει στο παρελθον πριν τελωνειου.

Του ειπα για τελωνειο και μου απαντησαν αυτο

Thank you for contacting Zenni Optical.

Concerning your case, we do ship orders to Greece, and we will ship via Hong Kong post directly to you. Please check.

And the Standard Shipping Estimated Deliver is 21-28 days, while it costs $9.95

Πως μπορω να τους υποδειξω αλλο τροπο αποστολης ( τυπου Gearbest) να μου τα στειλουν???

Αλλιως θα ρισκαρω 40€ θα κοστισουν.

Αγόρασα τον Οκτώβριο γυαλιά από εκεί (2 ζευγάρια ίδια). Μαζί με τα μεταφορικά πήγαν περίπου στα 35 ευρώ το καθένα.

Είχαν κολλήσει στο αεροδρόμιο για έναν μήνα ακριβώς. Στο τελωνείο το ένα πακέτο μπήκε και βγήκε αμέσως (χωρίς χρέωση) και το άλλο πέρασε χωρίς να μπει καν. 

Δημοσ.

"Έχει ολοκληρωθεί η αναθεώρηση δασμών του δέματός σας και έχει υποβληθεί εκ νέου διασάφηση. Θα λάβετε το ειδοποιητήριο τις επόμενες μέρες."

Μετά από πολύ αναμονή και πρήξιμο από μένα, μου ήρθε αυτό στο email.

Τι σημαίνει? Ξέρει κανείς τι είναι η διασάφηση?

Υ.Γ.: Το "κοντέρ" αναμονής έχει φτάσει πλέον στις 146 μέρες.

• Moderators
Δημοσ.

"Έχει ολοκληρωθεί η αναθεώρηση δασμών του δέματός σας και έχει υποβληθεί εκ νέου διασάφηση. Θα λάβετε το ειδοποιητήριο τις επόμενες μέρες."

Μετά από πολύ αναμονή και πρήξιμο από μένα, μου ήρθε αυτό στο email.

Υ.Γ.: Το "κοντέρ" αναμονής έχει φτάσει πλέον στις 146 μέρες.

Εφόσον έκανες αίτηση για αναδασμολογηση αυτή έγινε και θα σου έρθει το νέο κουστούμι τι θα πρέπει να πληρώσεις
Δημοσ.

πριν λιγο παρελαβα ενα μικρο δεμα χωρις αριθμο παιδια εχει βραχει απορώ πως διαβασαν την διεύθυνση μου δεν διακρινετε με τιποτα  εγω εκανα προσπαθεια μεγαλη που την ξερω απορω πως το εφεραν 

δυστυχώς επιβεβαιώνετε οτι τα εχουν στην βροχη εκτεθειμένα κατι πρεπει να κανουμε με το  κολωχανειο τν ελτα   

ευτυχώς ειναι ενα δεμα του ενα ευρω και δεν με νοιαζει 

• Moderators
Δημοσ.

πριν λιγο παρελαβα ενα μικρο δεμα χωρις αριθμο παιδια εχει βραχει απορώ πως διαβασαν την διεύθυνση μου δεν διακρινετε με τιποτα εγω εκανα προσπαθεια μεγαλη που την ξερω απορω πως το εφεραν

δυστυχώς επιβεβαιώνετε οτι τα εχουν στην βροχη εκτεθειμένα κατι πρεπει να κανουμε με το κολωχανειο τν ελτα

ευτυχώς ειναι ενα δεμα του ενα ευρω και δεν με νοιαζει

Φωτογραφίες και καταγγελία στην εεττ

Δημοσ.

priority banggood δυο παραγγελιες 37 μερες απο την αγορα και ακομα ειναι ολλανδια ελεος 

εσπασαν ολα τα κοντερ με την οπισθεν

υπαρχουν τεράστιες καθυστερήσεις πλεον ακομα και με priority

Δημοσ.

Αναζήτησέ το στο Google και θα βρεις αμέσως την απάντηση

δεν εννοω τι ειναι το ΓΕΤΑ αλλα αν θα πληρωσω τελωνειο η οχι

• Moderators
Δημοσ.

δεν εννοω τι ειναι το ΓΕΤΑ αλλα αν θα πληρωσω τελωνειο η οχι

Θα τι δεις όταν έρθει το πακέτο μπορεί απλά να κολλήσουν αυτοκόλλητι τελωνειακός ελεύθερο μπορεί να σε χρεώσουν κιόλας

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα μετά από 57 ημέρες (26/10 --> 21/12) κινητό αξίας 37,25€ από Gearbest (με ταχυδρομείο PostNL). Μπήκε (φυσικά) Τελωνείο και πλήρωσα 23,94€ επιπλέον (8,94€ ΦΠΑ + 15€ τέλη ΕΛΤΑ). Το κερασάκι στην τούρτα της αναμονής ήταν 2 ώρες ουρά στο τοπικό ΕΛΤΑ για να παραλάβω!!!

Σημείωση για όσους δούνε το "ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ" το email που τα στέλνουμε είναι το [email protected] (και όχι το [email protected] που γράφει στη σελίδα του tracking) 

Και τώρα μια ερώτηση: Έχει δει κανείς αυτό το αυτοκόλλητο "Customs investigation" με τα κινέζικα??

Μου ανοίξαν το δέμα και στο Κινέζικο Τελωνείο?????

post-381128-0-34663200-1513860438_thumb.jpg

post-381128-0-41544900-1513860444_thumb.jpg

post-381128-0-75153900-1513860449_thumb.jpg

Δημοσ.

Διασάφηση είναι η χαρτούρα που κάνουν οι εκτελωνιστές για να εκτελωνιστεί ένα δέμα.

Για τη διασάφηση πληρώνουμε τα 15€ στα ΕΛΤΑ και πολλά περισσότερα στις εταιρείες courier.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...