Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά τις θρυλικές διαφημίσεις με τον Πίου που έλεγαν για το αναβαθμισμένο δίκτυο της Wind, πραγματικά έχω δει τρομερή διαφορά σε ταχύτητες 3G στην Αττική, οπότε τι λέτε να αναφέρουμε σιγά σιγά τις περιοχές  αλλά και εκείνες τις επαρχίας ;

Δημοσ.

Που το είδες ρε φίλε αυτό?

Εγώ Ελευσίνα πιάνω με 32 kbps max με το stick μου και μετά τις 1 το βράδυ φτάνει τα 150!!!!
Δεν έχουν κάνει καμμία αναβάθμιση και κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Και ας μου εξηγήσει επιτέλους κάποιος γιατί μετά τις 1 πιάνει καλά και όλη μέρα τίποτα.

Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις δουλεύω WIND στο συγκεκριμένο σημείο 3 χρόνια τώρα και έχω αλλάξει 4 stick.

Ευχαριστώ και συγνώμη για το ύφος μου αλλά έχω αγανακτίσει με την Κωλοεταιρεία (όχι ότι οι άλλες είναι καλύτερες δηλαδή)

Δημοσ.

Που το είδες ρε φίλε αυτό?

Εγώ Ελευσίνα πιάνω με 32 kbps max με το stick μου και μετά τις 1 το βράδυ φτάνει τα 150!!!!

Δεν έχουν κάνει καμμία αναβάθμιση και κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Και ας μου εξηγήσει επιτέλους κάποιος γιατί μετά τις 1 πιάνει καλά και όλη μέρα τίποτα.

Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις δουλεύω WIND στο συγκεκριμένο σημείο 3 χρόνια τώρα και έχω αλλάξει 4 stick.

Ευχαριστώ και συγνώμη για το ύφος μου αλλά έχω αγανακτίσει με την Κωλοεταιρεία (όχι ότι οι άλλες είναι καλύτερες δηλαδή)

Είναι θέμα περιοχής. Εγώ ας πούμε, που κινούμε προς το κέντρο, έχω δει τρομακτική βελτίωση στις επιδόσεις του δικτύου. Ιδίως στη Συγγρού που είναι και τα γραφεία της εταιρείας που δουλεύω, οι ταχύτητες που πιάνει το κινητό, απλά σκοτώνουν.

Δημοσ.

Παραθέστε και κανένα screenshot από την εφαρμογή του Speedtest.net που υπάρχει τουλάχιστον για Android & iOS!

Το θέμα ωστόσο είναι να φτιάξει το μαύρο της το χάλι της εκτός Αθηνών.

Βέβαια το γεγονός πως μόνο εντός Αττικής, το έτος 2013 βελτιώθηκε το 3G σήμα της Wind,

την στιγμή που Vodafone,Cosmote τρέχουν ήδη 4G στον συγκεκριμένες πόλεις ανά την Ελλάδα,

δεν τιμά ιδιαίτερα την Wind!

Δημοσ.

Χαλάνδρι, ταχύτητα γύρω στα 10mb down στον δρόμο με της καφετέριες. Όσο για εκτός Αττικής, πρόσφατα είχα βρεθεί στην Καλαμάτα και τουλάχιστον όπου κινήθηκα το 3G ήταν καρφωμένο, δυστυχώς δεν έκανα speed test 

Δημοσ.

Άμα κάνω εγώ speed test στην Ελευσίνα θα κλάψουνε μανούλες. Σου είπα 32 kbps max όλη μέρα.
Θα το κάνω όμως και θα σου απαντήσω.

Δημοσ.

λετε για την wind αλλα να αναφέρω για την vodafone η οποία θεωρείτε μεγαλύτερη και ωριμότητερη στις υπηρεσίες της απο την wind και το δίκτυο της σέρνεται όλες τις ώρες της ημέρας σε ΚΕΝΤΡΙΚΑ σημεία της Αττικής!!! 

Εχω επιβεβαιώσει τις ταχύτητες στο ίδιο σημείο την ίδια στιγμή και με το ίδιο κινητό ( iphone) με COSMOTE 3G η οποία πετάει ....

Δημοσ.

Και για του λόγου το αληθές.
Ελευσίνα 21:20 μ.μ, Με stick και καλά από τα καινούργια (το πήρα πριν 2 μήνες από την WIND)
abfQsDFz.png

Το θέμα είναι για μένα ότι ΟΛΕΣ οι εταιρείες κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ειλικρινά δηλαδή, γιατί δεν μαζευτήκαν 10-100-1000 να πάνε να κάνουν μία καταγγελία.
Είναι σαν τις ασφαλιστικές "¨160 ευρώ το χρόνο, με αμαξι 800 κυβικά, 10 ετίας, με οδηγό 40 χρονών, στην Λευκάδα". Φίλε εγώ αθήνα οδηγώ όχι Λευκάδα.
Έτσι και με το 3G - 4G-σκατοG. Αν είναι για να πιάσω καλό δίκτυο να σκαρφαλώσω σαν την μαϊμού σε κανέδα δέντρο και να κρεμιέμαι με το Qosmio στα χέρια για να έχω αξιοπρεπή ταχύτητα καλύτερα να μου λείπει. Όταν λες 8 Mbps, εντάξει φυσικά και δεν περιμένω να πιάσω 8 αλλά όχι αυτό το χάλι.
Αν εσύ πιάνεις 6 στη Συγγρού, σε ανοιχτό χώρο, κάτω από την κεραία της κάθε εταιρείας, ε χέσε με δηλαδή (αγανάκτηση!!!!!!) αλλά αυτό δεν είναι αξιόπιστη μέτρηση.
Όταν πουλάς κάτι φροντίζεις να ενημερώνεις τον κόσμο σωστά."Κύριε σας ενημερώνω ότι εάν χρησιμοποιήσετε το stick μας στην Ελευσίνα δεν θα έχετε καλή ταχύτητα." Ξεκάθαρες κουβέντες.
Αλλιώς τους τραβάς μια μήνυση για παραπλανητική διαφήμηση και τρέχουν και δεν φτάνουν. Νησάφι πια (πολύ αγανάκτηση!!!!)...
Και να ενημερώσω ότι και Cosmote που είχα δοκιμάσει ήταν χειρότερη. Μόνο Vodafone δεν έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.

Τελικά πρέπει να έχεις 3 διαφορετικές sim και να επιλέγεις όπου πιάνει καλύτερα.. Εντός αττικης τουλάχιστον η Vodafone έναντι cosmote μαύρο χαλί το έχω τσεκάρει ..

Δημοσ.

Στικάκι Wind πάντως τα σπάει σε όλη την Αττική και δεν πα να λέτε....

Να σου πω και εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με αυτό, και όχι μόνο στην Αθήνα...Καμμία φορά μάλιστα το στικάκι είναι πιο γρήγορο από το wifi που πιάνω σε κάποιο μαγαζί...

Δημοσ.

Τελικά πρέπει να έχεις 3 διαφορετικές sim και να επιλέγεις όπου πιάνει καλύτερα.. Εντός αττικης τουλάχιστον η Vodafone έναντι cosmote μαύρο χαλί το έχω τσεκάρει ..

Η Vodafone έχει απαρχαιωμένο εξοπλισμό, η Cosmote επαρκή κάλυψη αλλά όχι καλή ποιότητα δικτύου και η Wind που εκσυγχρόνισε πρόσφατα το δίκτυο της, την καλύτερη  ποιότητα φωνής, ταχύτατο internet και σταδιακά ακόμη καλύτερη κάλυψη. Δεν το λέω εγώ, έρευνες το λένε.

• Moderators
Δημοσ.

Η Vodafone έχει απαρχαιωμένο εξοπλισμό, η Cosmote επαρκή κάλυψη αλλά όχι καλή ποιότητα δικτύου και η Wind που εκσυγχρόνισε πρόσφατα το δίκτυο της, την καλύτερη  ποιότητα φωνής, ταχύτατο internet και σταδιακά ακόμη καλύτερη κάλυψη. Δεν το λέω εγώ, έρευνες το λένε.

Yπαρχει καποιο λινκ γιατι με ενδιαφερει το θεμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...