z4rx07 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Χρειάζομαι κάποια χρήματα extra για τις φοιτητικές μου ανάγκες, αλλά εισόδημα δεν έχω στο όνομά μου. Γνωρίζει κάποιος αν την δίνουν χωρίς να έχεις εισόδημα στο όνομά σου ; Σας ευχαριστώ εκ των προτερων
paylidis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Υπαρχουν και φοιτητικά δάνεια ατοκα για το κανονικο διαστημα των σπουδών σου. Νομιζω εχει η εθνική και η αγροτικη, ριξε μια ματια... 1
z4rx07 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Ναι πιστωτικη ειναι, ευχαριστω για τις απαντησεις. Ποια θεωρειτε οτι ειναι η καλυτερη τραπεζα ως προς τους ορους εννοω. Ενδιαφερομαι για πιστωτικη για να καλυψω καποιες τρεχουσες αναγκες αλλιως δεν θα το συζητουσα να παρω ξενα λεφτα στα χερια μου ..
Haldol Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Από «φοιτητικές» πιστωτικές, πιο εύκολα εκδίδει η Citibank. Με πιστωτικό όριο 1,000€. Δίνει και η Πειραιώς την University Visa (800€) πολύ εύκολα, αλλά «το ψάχνουν» ένα κλικ παραπάνω αυτοί. Δύσκολα θα σου αρνηθούν και εκεί βέβαια, οπότε μην ανησυχείς. Εννοείται, φυσικά, ότι χρειάζονται εγγυητή, δε σου βγάζουν πιστωτικές «αέρα»... Νομίζω και το ΤΤ εκδίδει μια πιστωτική (όχι φοιτητική) με 300€ όριο, προ-εγκεκριμένη... δε θέλει τίποτα... Κάπου εδώ όμως θα πρέπει να σου πω ότι το να χρησιμοποιήσεις πιστωτική επειδή «έχεις ανάγκη λεφτά» είναι κάκιστη ιδέα. Καλές, γλυκές, χρυσές, απίστευτες οι πιστωτικές, αλλά όχι γι αυτό το σκοπό! Βάλε κάτι με δόσεις για να εξυπηρετηθείς, εκμεταλλεύσου τις άπειρες προσφορές που τις συνοδεύουν για να έχεις κέρδος, αλλά για όνομα, μην τραβήξεις λεφτά επειδή «δεν έχεις και χρειάζεσαι»! Καλύτερα δάνειο. Ή, ακόμα καλύτερα, για να αποδείξεις και στον εαυτό αν έχεις πράγματι ανάγκη τα λεφτά, πούλα πράγματα. Δώσε το PS3. Ή το κινητό σου και πάρε ένα της πλάκας. Ή την TV σου και πάρε μια CRT μεταχείρω με 20€. Έχεις τα κότσια; Εκεί θα καταλάβεις και αν είναι όντως ανάγκη αυτό που βαφτίζεις «ανάγκη». Όλα αυτά στα λέει άτομο που δεν φοβάται τις πιστωτικές, μάλιστα έχω και τις δύο που σου προτείνω (και τις χρησιμοποιώ μόνιμα). Απλά ξέρω πως να τις χειρίζομαι για να μη πάθω καμιά νήλα. Δεν είμαι η γιαγιά που φοβάται το πλαστικό χρήμα, φτου κακά 666 μακριά μας. 14
kage Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 αν ειναι να κανεις υπεραναληψη ναι ειναι μλκ. αλλα νομιζω αυτες οι καρτες εχουν ενα ποσο που μπορεις να το σηκωσεις και να το πληρωσεις τον επομενο μηνα χωρις τοκο
pantelis21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Είχε η Εθνική το λογαριασμό σπουδάζω που ήταν τρεχούμενος και είχε δικαίωμα υπερ-ανάληψης ως 500 ευρώ (που πια έγιναν 400) και ήταν άτοκα για 4 χρόνια (πια έγιναν 3)... Εγώ την έβγαλα πριν κανα 2 χρόνια και ισχύει. Μέχρι -500€ μπορείς να πας και να τα πληρώσεις όποτε θες εντός 3-4 χρονών εκτός φυσικά αν σταματήσεις να είσαι φοιτητής. Σε 1 μέρα μου την βγάλανε και σε 1 μέρα η έγκριση...
margaritagr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Εγω εχω της citibank, την ειχα βγαλει πριν απο καποια χρονια, ευκολα, με εγγυητρια τη μαμα μου. Τη χρησιμοποιω ομως αραια και που, κυριως οταν θελω να παρω κατι με ατοκες δωσεις πχ το ipad. Αν εχεις αναγκη για χρηματα κοιτα για καποιο φοιτητικο δανειο οπως σου ειπαν, ειναι καλυτερη λυση.
Alex0077 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Η citibank πριν 2 μήνες περίπου σταμάτησε να βγάζει φοιτητικές πιστωτικές τελείως. Πλέον βγάζει μόνο σε άτομα με εισόδημα από 14.000 ευρώ και πάνω (αλλιώς ούτε καν δεν παίρνει την αίτησή σου για αξιολόγηση) Από «φοιτητικές» πιστωτικές, πιο εύκολα εκδίδει η Citibank. Με πιστωτικό όριο 1,000€. Δίνει και η Πειραιώς την University Visa (800€) πολύ εύκολα, αλλά «το ψάχνουν» ένα κλικ παραπάνω αυτοί. Δύσκολα θα σου αρνηθούν και εκεί βέβαια, οπότε μην ανησυχείς. Εννοείται, φυσικά, ότι χρειάζονται εγγυητή, δε σου βγάζουν πιστωτικές «αέρα»...Νομίζω και το ΤΤ εκδίδει μια πιστωτική (όχι φοιτητική) με 300€ όριο, προ-εγκεκριμένη... δε θέλει τίποτα...Κάπου εδώ όμως θα πρέπει να σου πω ότι το να χρησιμοποιήσεις πιστωτική επειδή «έχεις ανάγκη λεφτά» είναι κάκιστη ιδέα. Καλές, γλυκές, χρυσές, απίστευτες οι πιστωτικές, αλλά όχι γι αυτό το σκοπό! Βάλε κάτι με δόσεις για να εξυπηρετηθείς, εκμεταλλεύσου τις άπειρες προσφορές που τις συνοδεύουν για να έχεις κέρδος, αλλά για όνομα, μην τραβήξεις λεφτά επειδή «δεν έχεις και χρειάζεσαι»! Καλύτερα δάνειο. Ή, ακόμα καλύτερα, για να αποδείξεις και στον εαυτό αν έχεις πράγματι ανάγκη τα λεφτά, πούλα πράγματα. Δώσε το PS3. Ή το κινητό σου και πάρε ένα της πλάκας. Ή την TV σου και πάρε μια CRT μεταχείρω με 20€. Έχεις τα κότσια; Εκεί θα καταλάβεις και αν είναι όντως ανάγκη αυτό που βαφτίζεις «ανάγκη». Όλα αυτά στα λέει άτομο που δεν φοβάται τις πιστωτικές, μάλιστα έχω και τις δύο που σου προτείνω (και τις χρησιμοποιώ μόνιμα). Απλά ξέρω πως να τις χειρίζομαι για να μη πάθω καμιά νήλα. Δεν είμαι η γιαγιά που φοβάται το πλαστικό χρήμα, φτου κακά 666 μακριά μας. Το λάθος από αυτά που λες είναι ότι οι φοιτητικές δεν θέλουν εγγυητή. Πας απλά με αστυνομική και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση από τη γραμματεία. Αν θες να βάλεις εγγυητή βάζεις μόνο για να μεγαλώσεις το πιστωτικό σου όριο.
gkarako Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Για την υπεραναληψη στην εθνικη χρειαζεται να εχεις καταθεσει κατι? Ισχυει και για τα επιπλεον χρονια η πρεπει να εισαι εντος των χρονων της σχολης σου? Θα παω να ρωτησω μεσα στον μηνα γιατι θα ηθελα 200-300 ευρω αυτους τους μηνες(ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα) και θα με βολευε εαν ισχυει οτι ειναι ατοκα και εχεις περιθωριο αρκετα μεγαλο για την αποπληρωμη. Θα ενημερωσω εδω οταν παω αν ειναι, αλλα αν καποιος γνωριζει και μπορει να δωσει επιπλεον πληροφορειες θα ταν καλο.
Les paul studio Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Ενδιαφέρομαι και εγώ για φοιτητικό δάνειο , από οτι ξέρω δεν υπάρχουν πια τα άτοκα δάνεια ,όσο για τα έτη φοίτησης δεν εναφέρει πουθενά τίποτα ,βρήκα αυτό εδώ που με ενδιαφέρει : http://www.eurobank.gr/europortal/content/europortal/gr/content/privateservices/cards/student.asp?source=privateservices&image=individ και από αύριο θα το ψάξω λίγο γιατί χρειάζομαι +300ε για αγορά μηχανής... παιδιά όποιος βρει κάτι καινούργιο σας παρακαλώ να μας φωτίσει λίγο 1
parasaser Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 και από αύριο θα το ψάξω λίγο γιατί χρειάζομαι +300ε για αγορά μηχανής... παιδιά όποιος βρει κάτι καινούργιο σας παρακαλώ να μας φωτίσει λίγο φίλε μην τα βάλεις ποτέ με τράπεζα, θα χάσεις! ελπίζω να έχεις υπολογίσει τα χρήματα που πρέπει να καταβάλεις στην τράπεζα.
Les paul studio Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Για να καταφεύγεις στο δάνειο εννοείται ότι έχεις καταλάβει τα ρίσκα που παίρνεις .. Βρήκα μια λίστα με δάνεια που προσφέρει η κάθε τράπεζα : http://www.tsig.gr/lang-el/banks/Loans/foititika-dania
petrosa94 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Έχω το εξής πρόβλημα, έκανα αίτηση στην Τράπεζα Πειραιώς για μια πιστωτική φοιτητική (κυριώς για αγορές μέσω ιντερνετ που θέλω ebay etc.) ζήτησα όριο 500ε αλλα ο μπαμπάς μου είναι στον Τειρεσία -εγω δεν έχω καμία σχέση με την πρώην επιχείριση του που έκλεισε, ούτε έχει τεράστιο χρέος περίπου 90.000 σε 25 χρόνια επιχείριση και το χρέος είναι απο το 2011 και μετά που πήγε σκατά- θα έχω πρόβλημα εξαιτίας του πατέρα μου; Αν ναι: θα δουν πατέρας Τειρεσίας και κάηκα; και μέχρι να ξεχρεώσει θα αντιμετωπίζω στην ζωή μου αυτό το πρόβλημα; σε κάτι που δεν έχω καμία σχέση;
ultralisk Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 σχέσεις θα έχεις αν αποδεχτείς σπίτια, αυτοκίνητα κτλ κτλ αλλιώς εννοείται πως δεν σε επηρεάζει σε τπτ βέβαια για την κάρτα ίσως ζητήσουν πέρα από κάποιο πρόσωπο επικοινωνίας και κάποιον εγγυητή αν και για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα