god4 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα πρόβλημα με το google adsense που αν και έχω προσπαθήσει άπειρες ώρες δεν το έχω λύσει. Λοιπόν, πριν 4-5 χρόνια είχα έναν λογαριασμό google μέσω του οποίου είχα κάνει ένα blog (blogspot) Παράλληλα είχα φτιάξει και λογαριασμό στο adsense αλλά με mail yahoo.com. Τα είχα συνδέσει και ήταν όλα οκ. Σύντομα παράτησα το blog και τον λογαριασμό στο adsense. Πέρσι λοιπόν που ξεκίνησα μια πιο σοβαρή προσπάθεια (bloggspot,youtube,twitter,facebook) με τον κύριο λογαριασμό μου (gmail) σκέφτηκα να συνδέσω και το adsense. Δημιούργησα καινούρια account στο adsense οπότε η google μου έστειλε ένα mail: Γεια σας,Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το Google AdSense. Κατά τον έλεγχο της αίτησής σας, παρατηρήσαμε ότι τα στοιχεία λογαριασμού σας αντιστοιχούν σε ήδη εγκεκριμένο λογαριασμό στο AdSense που σχετίζεται με τη διεύθυνση ***************@yahoo.com. Εφόσον οι πολιτικές μας δεν επιτρέπουν τη χρήση πολλαπλών λογαριασμών, δεν μπορούμε να δεχτούμε τη νέα σας αίτηση αυτήν τη στιγμή. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι ο κώδικας διαφημίσεων από το λογαριασμό σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε ιστότοπο που συμμορφώνεται με τις πολιτικές προγράμματος. Και εδώ αρχίζουν τα προβλήματα Κατ αρχήν δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο adsense από το τωρινό μου mail. Οπότε πρέπει να λύσω το θέμα με το παλιό. Κάνω login στην google με το παλιό μου gmail αλλά όταν πάω να συνδεθώ στο adsense μου λέει ότι ο λογαριασμός που είναι συνδεδεμένος με το adsense είναι άλλος (*******@yahoo.com) Με προτρέπει να κάνω login με το mail που έχω στο adsense αλλά όταν προσπαθώ δεν γίνεται. Δεν ξέρω πως τότε η google είχε δεχτεί να συνδέσω στο adsense mail από το yahoo. Αλλά τώρα δεν με αφήνει να κάνω login. Όταν πάω να κάνω επαναφορά κωδικού κτλ δεν αναγνωρίζει το mail αφού είναι yahoo. Τους έχω στείλει mail και μου έρχονται αυτοματοποιημένες απαντήσεις. Μπορείτε να μου πείτε αν ξέρει κάποιος πως μπορώ να απενεργοποιήσω/ σβήσω τον λογαριασμό στο adsense ή ακόμα και να τον κρατήσω αλλά πλέον να συνδεθεί με το τωρινό gmail. Το πρόβλημα βασικά είναι το πως θα αποκτήσω πρόσβαση στο adsense ώστε να κάνω μετά τις απαραίτητες ενέργειες. Τα μηνύματα που βγαίνουν είναι τα εξής: Όταν προσπαθώ να γραφτώ στο adsense με το τωρινό gmail: Account Not Active An AdSense account does not exist for this login, as it is associated with an unapproved application. For more information about your application, please review the message we sent to the email address you provided with your application. Με το παλιό gmail: Έχετε συνδεθεί στον Λογαριασμό σας Google, αλλά η σύνδεση στο AdSense δεν είναι έγκυρη. Εάν είστε εκδότης του AdSense, δοκιμάστε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης του AdSense. Συγνώμη για το μακροσκελές post.
gorge18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Παρε τηλ την Google και λύσε το πρόβλημα https://support.google.com/adsense/bin/request.py εδώ ίσως βοηθηθείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα