barman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 ΕΛΑΒΑ ΑΠΟ AΥΤΟ ΤΟ E-MAIL [email protected] ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ;;;;;;; Μήνυμα χρήστη:σε παρακολουθούμε και ξέρουμε τι κανεις.
brickoman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=26&Itemid=26&lang= Οχι δεν ειναι. Εαν ηταν θα ελεγε @astynomia.gr ή @hellenicpolice.gr
Lucifer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Άμα δε στο πει ο ίδιος ο αρχηγός, μη δίνεις σημασία. 11
barman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Ωραια ευχαριστω. Λογο να φοβαμαι ; Και να ειχα ΔΕΝ θα το εγραφα εδω !
slipknot Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Έχω κάνει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όπου παρίστανα 14χρονο κορίτσι με εφηβικές ανησυχίες σε διάφορα chat rooms για να ψαρέψουμε επίδοξους παιδόφιλους, μπορώ να επιβεβαιώσω πως το mail είναι 99% πραγματικό. Αυτή είναι η μόνη βοήθεια που μπορώ να σου δώσω, απ' το περιεχόμενο του email φαίνεται πως είσαι επικίνδυνος και δε θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σου. Μη μου μιλήσεις. 8
barman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Έχω κάνει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όπου παρίστανα 14χρονο κορίτσι με εφηβικές ανησυχίες σε διάφορα chat rooms για να ψαρέψουμε επίδοξους παιδόφιλους, μπορώ να επιβεβαιώσω πως το mail είναι 99% πραγματικό. Αυτή είναι η μόνη βοήθεια που μπορώ να σου δώσω, απ' το περιεχόμενο του email φαίνεται πως είσαι επικίνδυνος και δε θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σου. Μη μου μιλήσεις. χααχαχα Καταρχας δεν ασχολουμαι με τετοια πραγματα ελεος !! χα χα! και κατα δευτερον τελικα μου το εστειλε ο αδερφος μου ! αχχαχα
gatokoritso Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Ωραια ευχαριστω. Λογο να φοβαμαι ; Και να ειχα ΔΕΝ θα το εγραφα εδω !
brickoman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 και κατα δευτερον τελικα μου το εστειλε ο αδερφος μου ! Γιου σουρ αμπαουτ δατ;
javavall Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 χααχαχα Καταρχας δεν ασχολουμαι με τετοια πραγματα ελεος !! χα χα! και κατα δευτερον τελικα μου το εστειλε ο αδερφος μου ! αχχαχα Ο αδερφός σου είναι στην δίωξη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις