Προς το περιεχόμενο

Laptop vs Gaming Tablet


therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απ την μια σκεφτομαι ειτε να παρω ενα λαπτοπ εως 400 ευρω, επειδη αυτο που εχω τωρα ειναι αρχαιο και δεν το αντεχω αλλο, απο την αλλη λεω ομως μηπως περιμενω, αλλα μαλλον θα πρεπει να περιμενω καμποσο διαστημα για να παρω καποιο gaming tablet οταν και εφοσον κυκλοφορησουν. Δεν ξερω ομως ακριβως τι και ποτε γιατι ολο μας πλυμμηριζουν με ανακοινωσεις αλλα μια στανταρ τιμη και ενα δεδομενο χρονικο διαστημα δεν δινουν. Αναλυτικα οι επιλογες μου ειναι:

Scenario 1:

Καποιο λαπτοπακι μικρων διαστασεων για να ειναι σουπερ φορητο δηλαδη διαστασεων 10-11.6-13.3 το πολυ, με core i3 ή AMD E350/450/Ε2-1800 και 4GB Ram. Καρτα γραφικων δεν με νοιαζει. Γιατι Αν παρω κατι τετοιο σε αυτο δεν θα παιζω παιχνιδια, απλα το θελω για να το κουβαλαω απο το σπιτι εως το γραφειο για χρηση office εφαρμογων πολυ ιντερνετ και hdmi για ταινιες στην τηλεοραση.

Scenario 2:

Απο την αλλη με εχουν ψησει κατι συσκευες υψηλοτερου κοστου οι οποιες ομως αργουνε, τυπου Acer Aspire S7, Dell XPS 12 (Αυτο με την διπλη περιστρεφομενη touch οθονη) Razer Project Fiona (Edge), κτλ, οπου με 10-12 ιντσες εχεις touch οθονη core i5-i7 4-8gb ram και ssd δισκους.

Δεν ξερω ομως τι να κανω.
 
Στην περιπτωση που παω για το πρωτο εχετε πετυχει κατι στα χαρακτρηιστικα που λεω σε καλη τιμη, γιατι αυτα σε κατι πεντακοσο-εξακοσιαρα τα βρισκω. ΙΣως οι μικροτερες οθονες να μην ειναι τοσο mainstream και τσιμπανε πιο πολυ τις τιμες. Παντως 15.6 δεν μου κανει. ΟΣα εχω παρει ειναι κουραστικα στο κουβαλημα. ΜΕχρι 13.3 θελω αυτην την φορα και παλι πολυ θα ειναι.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...