Προς το περιεχόμενο

Masterchef s2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα το Hells kitchen ειναι να το δεις καθαρα για την ενταση και το κλιμα,εχει κατι που σε κραταει,εκει τουλαχιστον υπαρχει μια βελτιωση απ τους παιχτες.Αν και απο μερικες επιδειξεις που κανει ο Ramsay που και που ολο και κατι μαθαινεις

Τα εχω δει ολα μεχρι στιγμης, απλα δεν ειναι κατι το τρομερο. Καραγκιοζιλικια για την τηλεθεαση και μονο. 

To γλυκο παντως προχτες ηταν τραγικα gtp. Η σφαιρα δεν πρεπει να θελει μισο κιλο σοκολατα για να λιωσει ρε καραμητρο...

hfVDwoC.jpg

CNT1RNy.jpg

yh1g8e4.jpg

yyqEBRW.jpg

doxgGYE.jpg

• Like 1
  • Απαντ. 342
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο το γλυκο με τη σφαιρα θα το χρυσοπληρωσω στο εστιατοριο για το "εφε" του λιωσιμου?

Να βλεπω να λιωνει η σφαιρα και να λεω ωραιο κολπακι αξιζει τα λεφτα του?

Ελεος με την υψηλη μαγειρικη!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο το γλυκο με τη σφαιρα θα το χρυσοπληρωσω στο εστιατοριο για το "εφε" του λιωσιμου?

Να βλεπω να λιωνει η σφαιρα και να λεω ωραιο κολπακι αξιζει τα λεφτα του?

Ελεος με την υψηλη μαγειρικη!

Οχι, το πληρωνεις για την ποιοτητα των υλικων, εκτος αν νομιζεις πως υπαρχει μια σοκολατα και μια φραουλα στον πλανητη, αρα δεν χρειαζεται να το κουβεντιασουμε αλλο.

Δημοσ.

Οχι, το πληρωνεις για την ποιοτητα των υλικων, εκτος αν νομιζεις πως υπαρχει μια σοκολατα και μια φραουλα στον πλανητη, αρα δεν χρειαζεται να το κουβεντιασουμε αλλο.

Eννοείς οτι αν βγαλουμε στην άκρη τα έξοδα των υλικών, τα ίδια λεφτά θα πάρει αυτός που έφτιαξε την μπάλα και αυτός που μου εφτιαξε την μπριζόλα με πατάτες?

Δημοσ.

αυτο σηκωνει μεγαλη συζητηση..ας πουμε απλα οτι ειναι 50-50 ποιοτητα και εφε.

Δημοσ.

Eννοείς οτι αν βγαλουμε στην άκρη τα έξοδα των υλικών, τα ίδια λεφτά θα πάρει αυτός που έφτιαξε την μπάλα και αυτός που μου εφτιαξε την μπριζόλα με πατάτες?

Δεν καταλαβαινω την ερωτηση :|

αυτο σηκωνει μεγαλη συζητηση..ας πουμε απλα οτι ειναι 50-50 ποιοτητα και εφε.

Προσεγγιζεις το θεμα με λαθος τροπο. Κανενα σοβαρο μαγαζι δεν παει να καλύψει μια ατελεια/μετριο πιατο με καλη παρουσιαση.

Πχ το συγκεκριμενο που εβαλα πιο πανω, εχει 11 λιρες οπως οσο εχουν ολα τα αλλα επιδορπια. Οι τιμες του συγκεκριμενου μαγαζιου ειναι ακριβες, τα ορεκτικα ειναι στις 14 λιρες και τα κυριως στα 30 (κατα μεσο ορο αυτες οι τιμες). 

Δημοσ.

Παιρνει ενα πολυ μικρο ποσο (σε σχεση με αυτα που πιθανον να κερδισει απο την δουλεια του, αν δειξει οτι οντως αξιζει και δεν ειναι μλκας)

Σημερα αποθεωθηκε η παραγκα για αλλη μια φορα. Διωξαν τον μονο με τα σωστα υλικα που θα ειχε το καλυτερο πιατο και των 4 αν ειχε αλλα 15' και κρατησαν αυτους που δεν ηξεραν τι μαγειρευαν και μαγειρευαν λαθος υλικα!! (στις αλλες δοκιμασιες ειχαν τα υλικα και τη συνταγη αρα μετραγε πολυ το σωστο ψησιμο)

Δηλαδη θα παρουν στα μαγαζια τους τον κουνιστο ντιντη που εκανε λαθος 3/4 υλικα? Και θα παω εγω να φαω κατι που δεν ειναι αυτο που λεει ο καταλογος?

Δημοσ.

Παιρνει ενα πολυ μικρο ποσο (σε σχεση με αυτα που πιθανον να κερδισει απο την δουλεια του, αν δειξει οτι οντως αξιζει και δεν ειναι μλκας)

Σημερα αποθεωθηκε η παραγκα για αλλη μια φορα. Διωξαν τον μονο με τα σωστα υλικα που θα ειχε το καλυτερο πιατο και των 4 αν ειχε αλλα 15' και κρατησαν αυτους που δεν ηξεραν τι μαγειρευαν και μαγειρευαν λαθος υλικα!! (στις αλλες δοκιμασιες ειχαν τα υλικα και τη συνταγη αρα μετραγε πολυ το σωστο ψησιμο)

Δηλαδη θα παρουν στα μαγαζια τους τον κουνιστο ντιντη που εκανε λαθος 3/4 υλικα? Και θα παω εγω να φαω κατι που δεν ειναι αυτο που λεει ο καταλογος?

Εννοείς αν δουλέψουν εκτός Ελλάδος; Ρωτάω γιατί έχουν χρόνια να πληρωθούν ακόμα και επίτιμοι καλεσμένοι που έχουμε δει στο master class.
Δημοσ.

ποια παραγκα αποθεωθηκε ????εχω συρει για το M.C. τα περισσοτερα εδω μεσα,ο τυπος εδωσε ΩΜΟ κρεας.Το πεταξε μεσα στο κατσαρολι και το σερβιρε,ας του κοβε λιγο να βαζε το νουα.ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ εφυγε.

ΓΕΡΑΡΔΕ ΓΕΡΑ ΠΑΡE ΤΑ ΛΕΦΤΑ.O μονος που αξιζει απ την αρχη του παιχνιδιου

Δημοσ.

Οι φήμες επιβεβαιώνονται για Κωστή και Μπάμπη. Μάλλον ο Γεράρδος θα κάνει γερή αστοχία αύριο.

• Super Moderators
Δημοσ.

ΓΕΡΑΡΔΕ ΓΕΡΑ ΠΑΡE ΤΑ ΛΕΦΤΑ.O μονος που αξιζει απ την αρχη του παιχνιδιου

βύσμα του πλαίσιου? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...