nick#18 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα στο forum! Ψαχνω για μπροστα λαμπες H4 για το accent (1998) μου. Ειχα παρει απο ebay κατι κινεζιες 100W με 5€ και καλα 6000K. Ηρθαν τις εβαλα και ειχαν οντως πιο πολυ φως και πιο λευκη δεσμη αλλα 6000Κ δεν ηταν! 4300-5000 κατι τετοιο. Παντως ειχε καλυτερο φως απο τις μαμα. Βρηκα καποιες στα 55w με θερμοκρασια χρωματος 6500Κ και καλα και ειχαν και μια φωτο οτι εχουν λευκο φως... 4€.. τις πηρα τις εβαλα... οκ λευκο φως οντως αλλα αδυναμες... Τωρα κοιταω τη σειρα της philips diamond vision που φαινονται να ειναι αρκετα λευκες με δυνατο φως στους 5000Κ και καλες κριτικες. Εχετε καμια καλη προταση? Αυτο που με "φοβίζει" ειναι πως με τις κινεζικες 55ρες το λευκο χανοταν εντελος στο δρομο μεσα στα φωτα της πολης ενω τα πιο κιτρινα φαινοντουσαν. Ειναι λογο θερμοκρασιασ χρωματος η λογο αδυναμίας?
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 και τα 2. γενικα το καλυτερο φως ειναι το 4300κ οσο πιο κιτρινο ειναι το φως,τοσο πιο καλη διατρητικοτητα εχει γι αυτο τα φωτα ομιχλης ειναι πολυ κιτρινα... εγω θα λεγα να κρατησεις τα πρωτα που εβαλες,και πιο σωστα θα ειναι και λιγοτερο γυφτοκαγκουρικα και δε θα τυφλωνεις.
lary7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αυτες οι κινεζιες ειναι γτπ, καλυτερα επενδυσε σε κατι επωνυμο, εγω εβαλα τις Osram Night Breaker , καπου 23ε της πηρα και οντως εχουν διαφορα. Ειναι λιγο ποιο λευκο το φως και μεσα στην πολη βλεπεις αρκετα καλυτερα απο της συμβατικες. Στον αυτοκινητοδρομο ειναι μικροτερες οι διαφορες αλλα μεσα στην πολη εντυπωσιαζομαι ακομα και ενα μηνα μετα με την διαφορα τους. Αν θα κρατησουν βεβαια 8 χρονια οσο οι παλιες ειναι αλλο θεμα.
nick#18 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 και τα 2. γενικα το καλυτερο φως ειναι το 4300κ οσο πιο κιτρινο ειναι το φως,τοσο πιο καλη διατρητικοτητα εχει γι αυτο τα φωτα ομιχλης ειναι πολυ κιτρινα... εγω θα λεγα να κρατησεις τα πρωτα που εβαλες,και πιο σωστα θα ειναι και λιγοτερο γυφτοκαγκουρικα και δε θα τυφλωνεις. Ευχαριστω για την ενημερωση περι χρωματος... απλα θελω κατι πιο λευκο απο αυτα που ειχε πανω και να εχει δυνατο φως στο δρομο, φυσικα χωρις να ξεστραβωνω τον κοσμο. To φως της ημερας αν δε κανω λαθος ειναι κοντα στους 6000Κ.. οι xenon που θεωρουνται καλύτερες απο τις συμβατικές αλογονου κλπ με αυτες τις θερμοκρασιες χρωματος πως καταφερνουν να εχουν καλυ ορατοτητα? λογο του φαναριου που κανονικα ειναι συγκεκριμένου τυπου? Αυτες οι κινεζιες ειναι γτπ, καλυτερα επενδυσε σε κατι επωνυμο, εγω εβαλα τις Osram Night Breaker , καπου 23ε της πηρα και οντως εχουν διαφορα. Ειναι λιγο ποιο λευκο το φως και μεσα στην πολη βλεπεις αρκετα καλυτερα απο της συμβατικες. Στον αυτοκινητοδρομο ειναι μικροτερες οι διαφορες αλλα μεσα στην πολη εντυπωσιαζομαι ακομα και ενα μηνα μετα με την διαφορα τους. Αν θα κρατησουν βεβαια 8 χρονια οσο οι παλιες ειναι αλλο θεμα. Aπο τις κλασσικες osram που εβγαλα απο πανω ειναι καλυτερες παντως... σε τι θερμοκρασια παιζουν οι night breaker? Philips Extreme Vision....τίποτε αλλοΣτις extreme vision εχω δει να λεει +100% φως.. ισχυει? 4300Κ δεν ειναι? Υ.Γ. http://www.ebay.com/itm/251192133781?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Aυτος ειναι ο κινεζος.. αν θελει κανενας να τις δοκιμασει για $3.98
tomasss Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Στις extreme vision εχω δει να λεει +100% φως.. ισχυει? 4300Κ δεν ειναι? Ισχύει και στην πράξη.
nemesiskp Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Στο ιδιο αμαξι(1997) εχω τις extreme vision και δεν με εντυπωσιασανε.Για κανενα λογο δεν ισχυει το +100% που διαφημιζουν.
Ntinaras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστω για την ενημερωση περι χρωματος... απλα θελω κατι πιο λευκο απο αυτα που ειχε πανω και να εχει δυνατο φως στο δρομο, φυσικα χωρις να ξεστραβωνω τον κοσμο. To φως της ημερας αν δε κανω λαθος ειναι κοντα στους 6000Κ.. οι xenon που θεωρουνται καλύτερες απο τις συμβατικές αλογονου κλπ με αυτες τις θερμοκρασιες χρωματος πως καταφερνουν να εχουν καλυ ορατοτητα? λογο του φαναριου που κανονικα ειναι συγκεκριμένου τυπου? Aπο τις κλασσικες osram που εβγαλα απο πανω ειναι καλυτερες παντως... σε τι θερμοκρασια παιζουν οι night breaker? Στις extreme vision εχω δει να λεει +100% φως.. ισχυει? 4300Κ δεν ειναι? Υ.Γ. http://www.ebay.com/itm/251192133781?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Aυτος ειναι ο κινεζος.. αν θελει κανενας να τις δοκιμασει για $3.98 το 4300κ ειναι λευκο 100% το 6000κ ειναι προς το μπλε. και γενικα οσο ανεβαινεις σε θερμοκρασια λευκου,τοσο χανεις σε φωτεινοτητα και απλα στραβωνεις και περισσοτερο.
*Kezar* Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Νικο μεχρι 55w βαλε θα στα θολωσει τα φαναρια αυτα η θα στα λιωσει.. Δοκιμασμενο μην βαλεις παραπανω δεν χρειαζεται παρε και 6000κ μια χαρα θα εισαι.
nick#18 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 @tomasss σε τι αμαξι τις ειχες? @nemisiskp οκ 100% δεν αλλα ειχες καλυτερο φως? @Ntinaras ευχαριστω για την πληροφορια, νομιζα πως στους 5000Κ ειναι απολυτα λευκο. @Kezar ειναι γυαλινο το φαναρι μπροστα και ασε που οι παλιες 55ρες ηταν πιο ζεστες...
tomasss Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 @tomasss σε τι αμαξι τις ειχες? Σε Μazda 6 ( Η1) και Daihatsu Cuore (H4) .
nemesiskp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 @tomasss σε τι αμαξι τις ειχες? @nemisiskp οκ 100% δεν αλλα ειχες καλυτερο φως? @Ntinaras ευχαριστω για την πληροφορια, νομιζα πως στους 5000Κ ειναι απολυτα λευκο. @Kezar ειναι γυαλινο το φαναρι μπροστα και ασε που οι παλιες 55ρες ηταν πιο ζεστες... Ειχα αλλα οχι τιποτα ενυπωσιακο.Το φαναρι οντως δεν παθαινει τιποτα,γιατι οπως ειπες και εσυ ειναι γυαλι.
*Kezar* Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 παρε το θερμομετρο ξερεις απο που και μετρα την παλια λαμα με μια 55αρα και θα καταλαβεις..!!!δεν θα φταιω εγω μετα.. εγω προειδοποιησα νικοληηηηηηηηηηηη.!!!!!!!!!!!
nemesiskp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Και μεγαλυτερη θερμοκρασια να εχει,πως ακριβως θα καει το γυαλι;Δεν θυμαμαι ποσα watt ειναι οι extreme vision,αλλα μετα απο τοσο καιρο που τις εχω,δεν εχει παθει κατι το φαναρι.
nick#18 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 παρε το θερμομετρο ξερεις απο που και μετρα την παλια λαμα με μια 55αρα και θα καταλαβεις..!!! δεν θα φταιω εγω μετα.. εγω προειδοποιησα νικοληηηηηηηηηηηη.!!!!!!!!!!! Το εχω δωσει δανικο για το περασμενο σ/κ και πρεπει να παω να το μαζεψω! Χτες το σκεφτομουν να το κανω ετσι... αυτο που ειπα παραπανω ειναι απλα "με το χερι" στο φαναρι μπροστα Αλλα οπως λεει και ο nemesis πως να θαμπωσει το γυαλι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα