Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι είναι αυτό και πόσο κοστίζει για ένα μικρό μαγαζί;

Θέλω να κάνω σύνδεση σε ένα μαγαζί/αποθήκη που είναι χωρίς ρεύμα αρκετά χρόνια τώρα,αλλά έχει κανονικά ρολόι συνδέσεις κτλ.

Ρώτησα κάτι ηλεκτρολόγους και μου είπαν 150ε αλλά μάλλον πήγαν να με κοροιδέψουν γιατί στο google διαβάζω για 50ε...

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι είναι αυτό και πόσο κοστίζει για ένα μικρό μαγαζί;

Θέλω να κάνω σύνδεση σε ένα μαγαζί/αποθήκη που είναι χωρίς ρεύμα αρκετά χρόνια τώρα,αλλά έχει κανονικά ρολόι συνδέσεις κτλ.

Ρώτησα κάτι ηλεκτρολόγους και μου είπαν 150ε αλλά μάλλον πήγαν να με κοροιδέψουν γιατί στο google διαβάζω για 50ε...

Αυτο που θελεις ειναι σχεδιο ηλεκτρολογου, θεωρημενο απο το συλλογο τους.

50 ευρω εχει μονο η θεωρηση απο το συλλογο (σε εμας εχουν πανω απο χρονο που το ανεβασαν στα 70), αρα βαλε και την εργασια του ηλεκτρολογου, διοτι πλεον το σχεδιο ειναι πιο περιπλοκο και απαιτει ελεγχους φορτιων σε καθε πριζα, και διαφορες αλλες λεπτομερειες, αρα μια χαρα σου ειπε 150.

Δημοσ.

έ βαλε και το φπα και οριστε το κατοστάρικο... τώρα αυτος που ζήτησε 150 ίσως ερθει να ελεγξει κιολας αντι να βλαει απλα μια τζιφρα σε ενα ψευτικο σχέδιο (κλασσικο)

Δημοσ.

έ βαλε και το φπα και οριστε το κατοστάρικο... τώρα αυτος που ζήτησε 150 ίσως ερθει να ελεγξει κιολας αντι να βλαει απλα μια τζιφρα σε ενα ψευτικο σχέδιο (κλασσικο)

Ο πρώτος που παραθέτω ζητάει 65+φπα δηλαδή 80.

Δε θα μου κάνει τη δουλειά; 80 είναι σχεδόν τα μισά απο τα 150 που ζητάει ο άλλος.

Δημοσ.

Αυτο που θελεις ειναι σχεδιο ηλεκτρολογου, θεωρημενο απο το συλλογο τους.

50 ευρω εχει μονο η θεωρηση απο το συλλογο (σε εμας εχουν πανω απο χρονο που το ανεβασαν στα 70), αρα βαλε και την εργασια του ηλεκτρολογου, διοτι πλεον το σχεδιο ειναι πιο περιπλοκο και απαιτει ελεγχους φορτιων σε καθε πριζα, και διαφορες αλλες λεπτομερειες, αρα μια χαρα σου ειπε 150.

Δεν εχω γραφτει ακομα αλλα καποτε δεν ηταν μονο 50 ευρω καθε χρονο συνδρομη και 5% απο καθε δουλεια ?

Δημοσ.

Αυτοί που ζητάνε λιγότερα τι είναι;

πχ αυτός εδώ

http://www.adoos.gr/post/23230280/iisup1iiiiquestiiiquestisup1imiddotiisup1iordmiplusmn

ή εδώ

http://www.keyvart.gr/deh_pistkamatero.html στα 100ευρώ

Αυτοι πιθανως να σου δωσουν μονο το σχεδιο υπογεγραμμενο και με αποδειξη (οπως οφειλουν), και να σε στειλουν μονο σου να το θεωρησεις στο συλλογο τους. 

Αν μπορεις παρε ενα απο τα τηλεφωνα τους και ρωτα, αν στο κοστος των 65 ευρω περιλαμβανεται και η θεωρηση απο το συλλογο.

Δεν εχω γραφτει ακομα αλλα καποτε δεν ηταν μονο 50 ευρω καθε χρονο συνδρομη και 5% απο καθε δουλεια ?

Δεν καταλαβα που ακριβως αναφερεσαι... για βοηθα λιγο.

Δημοσ.

Αυτοι πιθανως να σου δωσουν μονο το σχεδιο υπογεγραμμενο και με αποδειξη (οπως οφειλουν), και να σε στειλουν μονο σου να το θεωρησεις στο συλλογο τους. 

Αν μπορεις παρε ενα απο τα τηλεφωνα τους και ρωτα, αν στο κοστος των 65 ευρω περιλαμβανεται και η θεωρηση απο το συλλογο.

Δεν καταλαβα που ακριβως αναφερεσαι... για βοηθα λιγο.

Μιλαω στο ποσοστο που παιρνει ο καθε συλογος, εμας ας πουμε το ΕΕΤΕΜ ηξερα οτι εχει συνδρομη καθε χρονο 50 ευρω και απο καθε εργο που βαζεις υπογραφη παιρνει 5% αυτο αλλαξε ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...