Vasilis 07 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δε λέω επικράτησε το σωστό-ηθικό,αλλά αν έχουν ανοιχθεί οι συσκευασίες πολύ πιθανόν το κατάστημα να απαιτεί να χρεωθούν και αυτά και να μην τα δέχεται πίσω ως καινούργια... "Ο καλός καλό δεν έχει" είναι γνωστή φράση.
militarist Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Για εμένα καλά έκανε και τα γύρισε πίσω, το καλύτερο θα ήταν το πλαισιο για να τον ανταμήψει να του έδινε κάποιο πιστωτικό ποσό σαν δώρο..... Όταν έμενα σε ένα πανέμορφο νησί του Αιγαίου στο σπίτι που νοίκιαζα ( επιπλωμένο ) δεν είχα πλυντηριο έτσι πήγενα την μπουγάδα μου σε καθαρηστήριο. Μια μέρα πήγα να πάρω την μπουγάδα μου ( είχα δεν είχα 2 - 3 μήνες στο νησί ) πληρωσα, θυμάμε του έδωσα 50ρικο ( ο λογαριασμός ήταν περίπου 18 ευρώ), και μου έδωσε σε ρέστα χαρτονομίσματα μικρότερης αξιας αλλα σε σύνολο 70 ευρώ το οποίο πρόσεξα αφού έφυγα και πήγα για καφέ. Μέτα τον καφέ επέστρεψα στο μαγαζί του και μπαίνοντας είδα πως έκανε ταμείο για να φύγει., του εξήγησα τι έγινε και του έδωσα τα λεφτά πίσω. Άπο εκείνη την μέρα και για τα επόμενα 2 χρόνια ( μέτα έφυγα από το νησί) όποτε έδινα την μπουγάδα μου έκανε δώρο το σιδέρωμα των ρούχων. Ουστικά έγω κέρδισα πολλά περισότερα λευτα από αυτά που γύρισα πίσω.
cyberrobot Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 περιμένω και εγώ την εξέλιξη της ιστορίας να δούμε τι έγινε τελικά....!
achilles_g_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Για να πω κι εγώ την δική μου περίπτωση. Πριν καιρό είχα παραγγείλει ένα internet radio philips was7500 από technixx αξίας 260 ευρώ. (τα προμηθεύεται από Γερμανία). Λοιπόν μου παραδόθηκε το philips wac7500 που είχε 800 ευρώ!! Δεν το άνοιξα, μετά από 2 μέρες το επέστρεψα σφραγισμένο... Αν κρατούσα το ακριβό νομίζω δεν θα το χαιρόμουν ξέροντας ότι το πήρα από λάθος. Αν χρειαζόμουν εκείνο, θα είχα παραγγείλει εκείνο. Την πρώτη ώρα μετά την επιστροφή νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Μετά ψιλομετανιώνεις χα χα χα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα