jmallen3 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα! Εχετε να προτεινετε καποιο οικονομικο, εύχρηστο για ηλικιωμένους και αξιοπιστο πανω απο όλα μηχάνημα μέτρησης του ζαχαρου?
evabb Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 πουλανε στα φαρμακεια. τα ανταλακτικα ειναι που κοστιζουν, βελονες και χαρτακια.
jmallen3 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αυτό είδα και εγώ από μια μικρή έρευνα. πχ βρήκα αυτό που κάνει 45€ και τα 50 ανταλλακτικά κάνουν 30€!
otherside88 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Βασικα εγω δεν εχω αγορασει ποτε μετρητη... συνηθως σου δινει ο παθολογος που σε παρακολουθει ή στο νοσοκομειο...
jmallen3 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 χρειάζεται καθημερινή μέτρηση το άτομο για το οποίο και ρωτάω.
otherside88 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 ναι... και εγω καθημερινα 3 μετρησεις την ημερα κανω... τι σημαινει αυτο!?
athlios Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Οι μετρητες ζαχαρου δινονται δωρεαν. Αναλογως με την εκαστοτε εταιρια, οταν αγοραζει το φαρμακειο 1-2-5 κουτακια ταινιων παιρνει και 1 μετρητη δωρεαν τον οποιο προφανως δεν θα μεταπουλησει στον πελατη. Τωρα προς τον TS απο τους πιο γνωστους μετρητες ειναι της bayern[contour] και οι accucheck aviva, με την διαφορα οτι οι πρωτοι εβγαλαν προσφατα καινουριο μοντελο που δε χρειαζεται να αλλαζεις "κωδικο" καθε φορα που αγοραζεις καινουριες ταινιες. Σχεδον σε ολες τις εταιριες οι τιμες για την 50αδα παιζουν κοντα στο 30αρι εκτος αν πετυχεις καποια προσφορα.
johnbond Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Για τον contour λέγεται οτι δεν είναι ιδιαίτερα ακριβής και αξιόπιστος.
evabb Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Αυτό είδα και εγώ από μια μικρή έρευνα. πχ βρήκα αυτό που κάνει 45€ και τα 50 ανταλλακτικά κάνουν 30€! τοσο κανουν τα ανταλακτικα σε γενικες γραμμες και υπολογιζε και τις βελονες (νομιζω ειναι πιο φτηνες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα