Elfis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Γεια χαρά, το pc μου σταμάτησε να ανοίγει. Παίρνει ρεύμα, δουλεύουν τα fans, ανάβει το λαμπάκι της μητρικής, αλλά δεν φορτώνει καν τα bios. Τι λέτε να παίζει? μητρική μάλλον? Τις τελευταίες 2 εβδομάδες που και που βαρούσε μπλε οθόνη και έκανε επανεκκίνηση στα win 7, αλλά με ubuntu δούλευε οκ (dual boot win7-ubuntu linux). Επίσης, πριν σταματήσει να λειτουργεί, είχα βάλει να κάνει checkdisk τον σκληρό με το Disk Doctor του TuneUp, αλλά μόλις πήγε να ξεκινήσει έκανε restart και μετά δεν ξανάνοιξε. To tuneUp δεν πιστεύω να έκανε ζημία. Τα windows τα έχω 1,5-2 χρόνια πάνω χωρίς να κάνω format..
ninos30 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι είτε τροφοδοτικό είτε μητρική. Εγώ ποντάρω στο τροφοδοτικό. Ποιο έχεις?
Elfis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Καλούτσικο είναι το τροφοδοτικό, coolermaster silent pro M series 600W. Μητρική Asus m3n-ht deluxe/hdmi. Μακάρι να είναι τροφοδοτικό γιατί έχει εγγύηση 5 χρόνια και ισχύει
ninos30 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Όχι καλούτσικο. Πάρα πολύ καλό. Αλλά και αυτά χαλάνε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα