mixomoras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα, μετα απο την προσπάθεια να στύσω,πρώτη μου φορα,μόνος μου το νεο μου pc και αφου με τη βοήθεια σας μεσω του φορουμ κατέληξα σ αυτα που εχω στη υπογραφή μου έστυσα σήμερα το pc... Ενω όλα πήγαν καλα(το μονο που θελω ακομα ειναι ενα καινούργιο cd-dvd driver καθως αυτο που έχω ειναι για ide συνδεση,μικρο το κακο) τα βαζω ολα στη θεση τους και ανοιγω το κουμπι... Και ενω βλέπω ανεμιστηράκια απο το κουτί(+ledakia),απ καρτα γραφικών και απο cpu cooler να δουλευουν, δεν άνοιξαν ποτέ τα bios της μητρικής... ξαναδοκίμασα μια ακομα με σύνδεση της οθόνης στην έξοδο της θυρας της μητρικ'ης αλλα παλι τιποτες... εκπέμπω SOS...καμια ιδεα?
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Έχεις βάλει το ηχειακι στην μητρική ? Ακούς κάποιον συνδυασμό απο μπιπ που θα μπορούσε να μας βοηθήσει ? Τους αποστάτες της μητρικής με το κουτί τους έβαλες σωστά ? Έχεις συνδέσει σωστά και τις 2 τροφοδοσίες από το τροφοδοτικό στην μητρική ? Σε πρώτη φάση βγάζεις την κάρτα γραφικών και αφήνεις μόνο μια μνήμη πάνω στο 1# σλοτ Συνδέεις την οθόνη στην μητρική και μας λες πάλι ..
mixomoras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 :-D λοιπον εκανα τα εξης...τα ηχειακι το ειχα απο πριν αλλα κανενας ηχος ουτε και πριν ουτε και τωρα. Εβγαλα τη 2η μνημη και τη καρτα γραφικων και ετσι για να μην αλλαζω οθονες το συνδεσα με hdmi στην tv και εβγαλε το εξης: Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key_ edit: εκανα reset και δεν φανταζεστε για ποτε εδειχνε την αρχικη οθονη του bios με το λογοτυπο της Asrock και ατραπιαια μετα εβγαζε το παραπανω μηνυμα...σε χρονο dt! ουτε καν προλαβαινω να διαβασω τι πρεπει να πατησω για να μπω καπου.... οποτε next step? μετα απο καποιες δοκιμες παρατησα οτι οταν συνδεω ειτε τη μητρικη ειτε τη καρτα γραφικων με hdmi (κανονικα και με τις δυο μνημες) ολα δουλευουν ρολοι... οταν συνδεω ειτε μητρικη ειτε καρτα γραφικων με D-Sub port και με τον adaptor της gpu δεν βλεπω τιποτα... και το τεσταρα και με δυο διαφορετικες οθονες η/υ... +του οτι με την καρτα γραφικων ακουγεται ενος λιγο ενοχλητικος ηχος απο τ ανεμιστηρακι...ενω οταν την ειχα βγαλει δεν ακουγοταν
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Εντάξει εκεί μπορεί κάτι να παίζει με τον ανταπτορα καλύτερα χωρίς αυτόν αν έχεις D-sub monitor είσοδο.. Τώρα έλεγξε τις προτεραιότητες στο bios στον τομέα κάρτες γραφικών να είναι στο auto και κούμπωσε την 6870 πάνω με την τροφοδοσία της.Βάλε μόνο ένα μονιτορ με Dvi και δώσε να μπουταρει κ με αυτήν.
mixomoras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Φιλε Moviemaker να σαι καλα!!! επιτελους ειδα φως και στην οθονη!!!το συνδεσα για 100στη φορα στη οθονη με D-sub και στην 6870 με τον ανταπτορα της οπως εκανα τοσες φορες και μπουταρε!!! το μονο π με χαλαει ακομα ειναι αυτος ο θορυβος της καρτας γραφ...κανει ενα τττρρρρρρρρ αρκετα δυνατο για ανεμιστηρακι,που οταν δεν την εχω συνδεδεμενη δεν ακουγεται αυτος ο θορυβος... ειναι φυσιολογικο αραγε?
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Τσέκαρε οτι εχουν κουμπώσει σωστα οι τροφοδοσίες και οτι ο ανεμιστήρας δεν ακουμπάει καπου .. οχι δεν πρέπει να κάνει θορυβο αλλα εντόπισε τον σωστά και περιέγραψε τον . δες μην βρίσκει και "εσωτερικά" σε ενα καλωδιακι που δίνει ρεύμα στους ανεμιστήρες.
ninos30 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 +1 Για αυτό που σου λέει ο MM στο τέλος, καλύτερα να την βγάλεις έξω και γύρισε τον ανεμιστήρα με το χέρι. Δες μέσα από αυτόν αν βρίσκει σε ένα καλωδιακί μικρό που τροφοδοτεί τον ανεμιστήρα του VGA cooler και κουμπώνει πάνω στο PCB της VGA
mixomoras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 ξανατσεκαρα μεσα στο κουτι,τιποτα δεν βρισκει μεταξυ του... την εβγαλα γυρισα λιγο τον ανεμιστηρα με το χερι και δεν ακουγεται κατι... η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι να την ανοιξω...δεν ξερω κιολας
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Όχι μην την ανοίξεις.. όταν έλεγα εσωτερικά εννοούσα το καλωδιακι που είναι εσωτερικά πίσω από τα ανεμιστηρια.. αλλά φαίνεται χωρίς να την λύσεις.. Αν γύρισες όμως τα φουρφουρια με το δάχτυλο και δεν βρίσκουν πουθενά μήπως προέρχεται από κάπου αλλού ο θόρυβος ?
mixomoras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 παλι καλα που δεν δοκιμασα τωρα την εχω μπροστα μ εξω απ τ κουτι και οταν το ανοιξα δεν ακουγεται αυτος ο θορυβος... αλλα οταν την βαζω τσουπ αυτο τοΤΤΤΤΡΡΡΡΡΡρρρ...
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Βιδωμένη κανονικά στο κουτί ? αν συνεχίσει και είσαι σίγουρος όπως λες (και σε πιστεύω φυσικά) ότι προέρχεται από αυτή να την πας να την κοιτάξουν - αλλάξουν .
mixomoras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 αυτο υπηρχε στο πισω μερος του μυαλου μου αν δεν εφτιαχνε το θεμα με τον ηχο...κριμα και ειναι απο χανια το μαγαζι
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Οκ έχεις την ενσωματωμένη για να δουλεύεις .. αλλά δούλεψε την 2 μέρες μπορεί να "στρωσει μόνη της..
mixomoras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 ρε φιλε Moviemaker πραγματικα μαγος εισαι??? δεν αλλαξα απολυτως τιποτα,ξανατοποθετω την vga και ως δια μαγειας δεν ακουγεται τιποτα!!! εσυ ποσταρεις λυνεις προβληματα... επιτελους ωρα για windows thnx και σε σενα nino !
ninos30 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Να σαι καλά, αλλά εγώ δεν είπα τίποτα Εννοείται πως δεν έπρεπε να την ανοίξεις. Χάνεις την εγγύηση έτσι. Καμιά φορά θέλουν κάποιες ώρες λειτουργίας οι ανεμιστήρες για να στρώσουν (αν και συνήθως δεν είναι έτσι). Κάνε ένα shut-down και ξανά να δεις αν το κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα