Darth Revan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 σε βλεπω να περιμενεις το συνδυαστικο. Μάλλον.ελπίζω να φτιαχτεί σύντομα....Τους είπα μήπως φταίει το router...Mου αλλάξανε και την πρίζα προληπτκά... Με λίγα λόγια μου είπε ο τεχνικός πως έχει πρόβλημα η γραμμή, ο χαλκός και θέλει φτιάξιμο απο οτε.Αλλα λέει πως δεν θα την φτιάξουνε επειδή είναι vdsl k σαν adsl θα τους φαινεται κανονικη....
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 ο οτε θα πει παλι οτι η γραμμη ειναι οκ και μετα παει συνδυαστικο.και ο θεος ας βαλει τοχερι του αλλιως σε βλεπω με adsl. συνηθως μετρανε με δικο τους ρουτερ/analyzer οποτε δυσκολο να φταιει ο ρουτερ σου
Darth Revan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 ο οτε θα πει παλι οτι η γραμμη ειναι οκ και μετα παει συνδυαστικο.και ο θεος ας βαλει τοχερι του αλλιως σε βλεπω με adsl. συνηθως μετρανε με δικο τους ρουτερ/analyzer οποτε δυσκολο να φταιει ο ρουτερ σου Οπως το είπες μονο αυτός μπορει να βοηθήσει τώρα.... Σε adsl αλλά όχι με 10Mbps...Επίσης τώρα σε download δεν πιάνει φουλ,απο nvidia ας πουμε κατέβαζε με 300-400kb/sec....
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 μπορει να μην εχουυν δωσει full ταχυτητα.μην σε ανησυχει αυτο για την ωρα.το βασικο ειναι να παιξει σαν vdsl.απο την αλλη δοκιμασε με καλωδιο ethernet και απο καποιον ftp για να δεις για την ταχυτητα αν και δεν εχει σημασια οπως ειπα αφου σε vdsl ειναι να πας και εκει σε νοιαζει τι ταχυτητα θα παιξεις.
Darth Revan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 μπορει να μην εχουυν δωσει full ταχυτητα.μην σε ανησυχει αυτο για την ωρα.το βασικο ειναι να παιξει σαν vdsl.απο την αλλη δοκιμασε με καλωδιο ethernet και απο καποιον ftp για να δεις για την ταχυτητα αν και δεν εχει σημασια οπως ειπα αφου σε vdsl ειναι να πας και εκει σε νοιαζει τι ταχυτητα θα παιξεις. Mε ethernet είμαι...Δοκιμασα και με torrent,εκει επιανε 1ΜΒ/sec περίπου αλλά δεν ήταν σταθερό...επίσης το upload έφτασε μέχρι 40kb/sec...Ο τεχνικος μου έλεγε πως έχει πρόβλημα η γραμμη σε 2 σημεία κ έχει απώλειες,μια μεσα στον οτε και αλλη μια αναμεσα στα 2 κουτια μέχρι το σπίτι μου...
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 το 1 mbyte φυσιολογικο.το 40 kb upload ειναι λιγο για 1 Mbit.υπομονη...
Darth Revan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 το 1 mbyte φυσιολογικο.το 40 kb upload ειναι λιγο για 1 Mbit.υπομονη... Εχω 14 μέρες για υπαναχώρηση έτσι?
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Νομιζω ναι.ελπιζω βεβαια να μην σου πουν τιποτα για τελος διακοπης.γιατι μεχρι να γινει και το ραντεβου ...αν μπηκε βλαβη σημερα ο οτε θα το δει δευτερα με τριτη οποτε το συνδυαστικο θα παει μαλλον τεταρτη Οποτε οι 14 μερες μειωνονται
Darth Revan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Νομιζω ναι.ελπιζω βεβαια να μην σου πουν τιποτα για τελος διακοπης.γιατι μεχρι να γινει και το ραντεβου ...αν μπηκε βλαβη σημερα ο οτε θα το δει δευτερα με τριτη οποτε το συνδυαστικο θα παει μαλλον τεταρτη Οποτε οι 14 μερες μειωνονται Κοίτα,δευτέρα ενεργοποιήθηκα υποτίθεται αλλα είχα βλάβη οπότε κλάιν!Μεχρι την μεθεπόμενη δευτέρα λογικά έχω περιθώριο οποτε δεν νομίζω να πληρώσω τίποτα
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 ναι κανονικα υποτιθεται οτι η ημερομηνια ενεργοποιησης ξεκιναει οταν παιξεις και οχι οταν υπαρχει βλαβη στον οτε.εκτος αν γινει ενδιαμεσα η βλαβη που εκει μπορει καποιος να ζητησει πιστωση.κανε υπομονη για το συνδυαστικο να δεις τι θα γινει.στο συνδυαστικο αμα μπορει να φτιαχτει θα φτιαχτει.αν ο οτε πει οχι αυτο ειναι τοτε βλεπω να σου λενε η να διακοψεις η να μεινεις adsl.εκτος αν εχεις τα νεα Kv στην περιοχη σου οποτε εκει βαζεις απο kv αντι για αστικο κεντρο.
Darth Revan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 ναι κανονικα υποτιθεται οτι η ημερομηνια ενεργοποιησης ξεκιναει οταν παιξεις και οχι οταν υπαρχει βλαβη στον οτε.εκτος αν γινει ενδιαμεσα η βλαβη που εκει μπορει καποιος να ζητησει πιστωση.κανε υπομονη για το συνδυαστικο να δεις τι θα γινει.στο συνδυαστικο αμα μπορει να φτιαχτει θα φτιαχτει.αν ο οτε πει οχι αυτο ειναι τοτε βλεπω να σου λενε η να διακοψεις η να μεινεις adsl.εκτος αν εχεις τα νεα Kv στην περιοχη σου οποτε εκει βαζεις απο kv αντι για αστικο κεντρο. Ας ελπίσουμε να φτιαχτεί με το συνδυαστικό...Στην περιοχή μου δεν πρέπει να έχω ακόμα τα νεα K/V αλλά είμα αρκετά κοντά σχετικα στο αστικο κέντρο του οτε,κοντα στο 1km οπότε αν φτιαχτεί η γραμμή λογικά θα παίξει σε vdsl...
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 οπως ειπες αν φτιαχτει.στο συνδυαστικο θα φανουν ολα.πριν το συνδυαστικο που θα ξαναδηλωθει βλαβη μην περιμενεις τιποτα.
Darth Revan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 οπως ειπες αν φτιαχτει.στο συνδυαστικο θα φανουν ολα.πριν το συνδυαστικο που θα ξαναδηλωθει βλαβη μην περιμενεις τιποτα.Ε ναι τώρα δεν περιμένω κάτι..Φαντάσου τι γραμμή δώσανε απο τον Οτε.Προφανως δεν ειναι αυτη που έιχα πριν απο ΟΤΕ αλλιώς τώρα θα ήμουνα κομπλέ....Οπως είπες και εσυ υπομονη ακομα...Ελπίζω να είναι για καλο...
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 εφοσον γυρισες την γραμμη απο οτε σε cyta ειναι η ιδια γραμμη,απλα μπορει α.να μην παταει κατι καλα στο Mirroring> β.να υπαρχει καποιο θεμα στο οριο της cyta. αυτο που ειπε ο τεχνικος οτι υπαρχει και προβλημα μεσα στον οτε. τωρα τι πραγματικα εχει δει ο τεχνικος γιατι αναμεσα στα 2 κουτια ολα ειναι σχετικα οπως το λεει.
Darth Revan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 εφοσον γυρισες την γραμμη απο οτε σε cyta ειναι η ιδια γραμμη,απλα μπορει α.να μην παταει κατι καλα στο Mirroring> β.να υπαρχει καποιο θεμα στο οριο της cyta. αυτο που ειπε ο τεχνικος οτι υπαρχει και προβλημα μεσα στον οτε. τωρα τι πραγματικα εχει δει ο τεχνικος γιατι αναμεσα στα 2 κουτια ολα ειναι σχετικα οπως το λεει. Δεν είνα η ίδια γραμμή γιατι είχε καταργηθεί η προηγούμενη ειχε κοπεί εντελώς...Τωρα αυτο με τα κουτιά ίσως δεν το είπα σωστα.Μου είπε πως πριν το κουτι κάτω στην πολυκατοικια μου το αμεσως προηγούμενο εχει απώλειες κάπου στα 20m.Είδε λέει το δελτίο της βλάβης.Παίζει να δώσει άλλο βρόγχο ο ΟΤΕ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα