samniotis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Πήγα να παίξω Need for speed και μου πέταξε bsod και τώρα έχω συνεχή ρεσταρτ όπου δεν μπαίνει καν bios.. . Το μηνυμα που εβγαλε ειναι στον τιτλο Χθες περασα αλλα 2 dim corsair vengeance ( ειχα 8 και τα εκανα 16 ) Παιζει να εχουν προβλημα ή ειναικανα θεμα αναβαθμισης ? Μb gigabyte h77m-d3h
ninos30 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Τα ίδια σ...α είχα κι εγώ με αυτές. Και πάνω που έγραφα σε άλλο topic να τις αποφύγει για αγορά λόγω ασυμβατοτήτων που εμφανίζουν τώρα τελευταία. Το τροπάρι το ξέρεις. Θεωρητικά με το παλιό ήσουν εντάξει. Οπότε μείνε μόνο με το καινούριο και βάλε memtest τουλάχιστον 4 passes. Αν το περάσουν σήκωσε το VRAM voltage στα 1.60 και κούμπωσε μετά και το άλλο set. Μετά ξανά memtest. Σε τέσσερα μηχανάκια έτσι λύθηκε (ένα και το δικό μου). Αν δεν το περάσουν, βρήκες τον ένοχο. Επιστροφή και αλλαγή
samniotis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 μην τρώει κάνα κόλλημα το boost της Intel που τις πάει στα 1600 επειδη ειναι ολα τα dim γεματα? Τις αφησα επανω και μετα απο λιγο bootαρε κανονικα Τωρα τρεχω memtest και με τις 4 επανω Απλα επειδη διαβαζω αρκετα προβληματα με 16gb ram και bsod με memory-management μηνυμα λεω μην εχει να κανειμε κατι αλλο περα απο τις μνημες
ninos30 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Ασυμβατότητες είναι. Και όταν έχεις πολλά DIMMs/GBs βαραίνεις αρκετά τον memory controller. Γιαυτό και ίσως θέλει παραπάνω ρεύμα
samniotis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 λοιπόν, Με το mem test και με τις 4 επάνω - τίποτα Μόνο με τις 2 καινούριες - τίποτα μόνο με τις 2 καινούριες με το διαγνωστικό των windows - τίποτα μόνο με τις 2 καινούριες τρέχοντας NFS όπως εχθές που κόλλησε - τίποτα έτρεξα και stress προγράμματα ram, cpu - τίποτα τί κάνω?
ninos30 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Για πόση ώρα/passes το έτρεξες? ΔΛΔ τώρα δουλεύει κανονικά? Γιατί έλεγες ούτε bios δεν βλέπει καν
samniotis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 όταν έφαγε το κόλλημα έκανε συνέχεια ρεστάρτ - πήγαινε να μπεί και δεν τον έκλεισα - τον άφησα για λίγο και όταν τον ξανάνοιξα δούλευε. μετά τον άφησα όλο το βράδυ και με τις 4 μνήμες επάνω να τρέχει memtest (απο τις 1:00 μέχρι τις 7:30) νομίζω 4 περάσματα πρέπει να έκανε έπαιξα και NFS μόλις τώρα και με τις 4 επάνω όπως έκανα και χθές και όλα καλά!!! *δεν ξέρω αν κάποια ρύθμιση βοήθησε να στρώσει (το voltage το πήγα απο auto σε normal)
ninos30 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μάλιστα. Θεωρώ ότι στο Normal τους έδωσε τα 1.5 που θέλουν, ενώ στο Auto έκανε αυξομειώσεις στις τάσεις και προφανώς δεν παίρναν αρκετή, Παρακολούθησε το και αν δεν στο ξανακάνει, μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα