pavlinara Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Εμείς pitsos 8κιλο 500 ευρώ και καλά αθόρυβο, γκρεμίζεται η πολυκατοικία όταν πλένει στις 800 στροφές.Τα indesit είναι σχετικά φτηνά και καλά.
skiabox Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Προσφατη αγορα ενως LG F10A5QD 7kg. Στα λεφτα του ειχε την καλυτερη ποιοτητα πλαστικων απο οσα ειδα απο κοντα σε Κοτσοβολο κλπ που εψαξα. Direct Drive μοτερ δηλαδη ειναι κατευθειαν μοτερ-καδος το στροφαρισμα χωρις ιμαντα. Πολυ ησυχο 54db σε νορμαλ και 70db σε στύψιμο. Βραδυ με την πορτα του μπανιου κλειστη και να πλενει δεν ακουγεται τιποτα. Το έχω βάλει και εγώ στο μάτι, αν και βλέπω ότι ετοιμοπαράδοτο δεν το έχει σχεδόν κανείς.
nevermore Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 παίδες καλημέρα! ήμουν έτοιμος να πάρω το Lg που είπε ο nick#18 αλλά δεν το είχαν ετοιμοπαράδοτο... οπότε διάλεξα ένα aeg 7kilo στα 335€ το ακριβές μοντέλο θα σας το γράψω όταν πάω σπίτι
gatokoritso Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 αντε καλε μπουγαδες.περιμενουμε νεωτερα.
skiabox Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Εγώ ήμουνα τυχερός γιατί μόλις είχε παραλάβει το κατάστημα που πήγα το συγκεκριμένο lg οπότε αύριο το πρωί θα το έχω.
nick#18 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 @nevermore καλοδουλευτο @skiabox περιμενω εντυπωσεις!
Kill_bill2 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 παίδες καλημέρα! ήμουν έτοιμος να πάρω το Lg που είπε ο nick#18 αλλά δεν το είχαν ετοιμοπαράδοτο... οπότε διάλεξα ένα aeg 7kilo στα 335€ το ακριβές μοντέλο θα σας το γράψω όταν πάω σπίτι Ούτε με 50 ευρώ δεν θα το έπαιρνα, λόγο της συγκεκριμένης εταιρείας (AEG ή αλλιώς electrolux) Απαράδεκτο service, όχι μόνο αργούν αλλα δεν τα φτιάχνουν και τα γυρίζουν πάλι χαλασμένα. Μακρυά
sphinxgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μου είχαν κάνει εντύπωση και αυτά που βγάζει η samsung τελευταία. Φαίνονται αρκετά καλά, δεν έχω όμως εμπειρία. Γενικά παρατηρώ πως στις οικιακές συσκευές έχει απίστευτα μοντέλα. Δείτε και τα ψυγεία της για παράδειγμα
maxdore217 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 γενική ερώτηση προς νοικοκύρηδες... μιας και βρήκα κόσμο εδώ! γιατί το πλυντήριο δεν μου παίρνει το μαλακτικό ? περιγραφή : βάζω πλύση και στα 3 δηλαδή στην πρόπλυση αυτό που παίρνει - στην μέση το κανονικό απορρυπαντικό και δεξιά στην θήκη το μαλακτικό ξεκινάει κανονικά τελειώνει όλα τα προγράμματα και στο τέλος βλέπω ότι το μαλακτικό είναι ακόμα εκεί δεν έχει πάρει ούτε σταγόνα τι μπορεί να είναι ? ; έχει ένα καπάκι στην θήκη αυτή που αν το βγάλω δεν λειτουργεί καθόλου ... μου έχει σπάσει τα νεύρα από το πρωί συγνώμη για το οφ τοπικ !
skiabox Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ωραίο το LG πάντως.Όλα καλά.Μιλάμε για πλυντήριο ενεργειακής κλάσης A++ δηλαδή ένα σκαλί πιο κάτω από το οικονομικότερο της αγοράς.
patrickdrd Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 hello, κ εγω ενδιαφερομαι για πλυντηριο, κατι 10κιλα που πετυχα σε φυλλαδιο τι λενε; πλενουμε κ κουβερτες σ' αυτα; επισης, μοντελα που να συνδεονται με boiler; τελος, προφανως χαμηλη... ηχορυπανση κ καλο σερβις, τι προτεινετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα