Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για έναν διαδραστικό πινακα (κόστος το πολύ γύρο στα 1000 euro) ο οποιος να είναι συμβατός με το matlab η κάποια άλλη παρόμοια εφαρμογή...

συγκεκριμένα θέλω να έχω την δυνατότητα να στέλνω τα δεδομένα που γράφω στον πινακα (συναρτήσεις κτλ) στο matlab το οποιο με την σειρά του να μου δίνει τα αποτελέσματα (το να προβάλλονται τα αποτελέσματα/γραφικές παραστάσεις πίσω στον πινακα δεν είναι απαραίτητο)

μέχρι στιγμής βρήκα αυτό:  Πίνακας Clasus 78΄΄ που έχει και ένα softwarebundle που φαίνεται ενδιαφέρον αλλα δεν ξέρω αν κάνει για την δουλειά που το θέλω ούτε αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω με προγράμματα όπως το maple το mathematica το matlab κτλ...

έχω στείλει εδώ και μερικές μέρες mail με σχετικές ερωτήσεις στους αντιπροσωπους που βρήκα στο itnernet αλλα μέχρι στιγμής δεν έλαβα απάντηση...

μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ή να μου προτείνει κάποια μέθοδο (software κτλ) για να κάνω αυτό που θέλω με τους "απλούς" διαδραστικούς πίνακες? 

ευχαριστώ εκ των προτερων.
Δημοσ.

Να γράφεις συναρτήσεις στον πίνακα και να σου γυρνάει τα αποτελέσματα...

Το να κάνει αναγνώριση την γραφή σου και την συνάρτηση και να την κωδικοποιεί σε matlab δεν ξέρω αλλά λογικά οι πίνακες αυτοί θα είναι συμβατοί με κάποια προγράμματα που θα κάνουν βασικές τέτοιες δουλειές...

Απλά το ρωτάς στην αντιπροσωπία και σου λέει. Λογικά αφού έχουν μπει σε σχολεία εδώ και σε ευρωπαικές χώρες θα υπάρχει κάποιο software μπορεί πολύ πιο απλό από το matlab που θα λύνει τις συναρτήσεις ή θα κάνει τις γραφικές παραστάσεις της συνάρτησης...

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ τέτοιους πίνακες 2-3 χρόνια. Το βρίσκω λίγο δύσκολο (όχι όμως αδύνατο) να γίνεται. Θα πρέπει να υπάρχει πρόγραμμα μεταξύ εφαρμογής και πίνακα , το οποίο θα μπορεί να μετασχηματίζει σχήματα σε χαρακτήρες... Λογικά κάποιος 3ος κατασκευαστής θα το έχει φτιάξει.

Δημοσ.
Μέχρι στιγμής δεν πήρα απάντηση... δεν κοιτάνε τα mail δεν ξέρω πάντως είναι νωρίς ακόμη ίσως απαντήσουν.

Τώρα όσο αφορά για την λειτουργία αναγνώρισης χαρακτήρων υπάρχουν προγράμματα που έχουν ενσωματωμένη τέτοια λειτουργία.. ξέρω σίγουρα για το maple.. 

αλλα δεν είναι ανάγκη να αναγνωρίζουν τον δικό μου γραφικό χαρακτήρα θα μπορούσα ας πούμε με κάποιο τρόπο να φέρω "το ίδιο το πρόγραμμα " στον πινακα? για να μην γράφω ουσιαστικά με το χέρι αυτά που θέλω αλλα να τα εισάγω στην εξίσωση ως στοιχεια.. όπως συμβαίνει όταν κανεις τέτοιες δουλειές απευθείας στο pc σου χρησιμοποιώντας προγράμματα όπως το matlab, mathematica κτλ..

δηλαδή αντί να γράφω μια εξίσωση f στο χέρι απλά να πατάω "δεξί click" με την πένα και να εισάγω το στοιχειο "f(x)=" και μετά να εισάγω την μεταβλητή X τα σύμβολα των πράξεων κτλ...

υπάρχουν και κάτι διαδραστικά τετράδια που καταγραφουν ότι γραφεις στην σελίδα και μετά το αποθηκεύουν σε video με στηλοθέτες για την κάθε γραμμή που έγραψες (να πάει στην αντίστοιχη χρονική στιγμή του video) επίσης αυτά τα τετράδια αναγνωρίζουν πράξεις κτλ και σου επιστρέφουν το αποτέλεσμα (μέσω της ειδικής πένας) 

γενικά τεχνολογίες για αυτό που θέλω υπάρχουν σίγουρα..

απλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι "out of the box" που θα μου λύσει τα χερια η τέλος πάντων θα μπορούσα να στήσω τα απαραίτητα συστήματα και software σχετικά εύκολα χωρίς να χρειαστεί να κάνω σοβαρή δουλειά σε επίπεδο κώδικα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...