mge Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Γειά σας παιδια. Θέλω να πάρω ένα PC και έχω μία απορία. Αν βάλω μία κάρτα γραφικών και έναν επεξεργαστή με Chipset θα δουλεύουν μαζί ή θα λειτουργεί μόνο η κάρτα γραφικών ??? Αν λειτουργεί μόνο το ένα από τα 2, υπάρχει κάποιος τρόπος για να δουλέψουν και τα 2??? Η κάρτα γραφικών είναι ATI Radeon HD6670 1GB DDR5 PCI-E Και ο επεξεργαστής είναι AMD A4-5300 3.4 GHz Dual Core Ευχαριστώ και Καλή Χρονία...
salonika91 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Ναι μπορουν να δουλευουν και τα 2 μαζι και ετσι θα εχεις καλυτερες επιδοσεις.
giokou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/ATI_Hybrid_Graphics Hybrid Crossfire λέγεται.
mge Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ ή θα γινει αυτόματα???
baskon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Οπως ειπαν πριν γίνεται με τη συγκεκριμενη καρτα γραφικών και επεξεργαστη (και οχι με ολες τις καρτες). Απο κει και περα στο αρχικο σου μυνημα η περιγραφή επεξεργαστης με chipset ειναι εντελως λαθος(το chipset ειναι άλλο πραγμα)και καλό θα ηταν να το αναφερουμε..Apu ή επεξεργαστης με ενσωματωμενα γραφικά είναι το σωστο.. Απο κει και πέρα μάλλον θα χρειαστεί να μπεις σο Bios κ να δεις αν εχει καποια ρυθμιση + να τσεκαρεις στο amd catalyst οτι ειναι ενεργοποιημενο το crossfire..
mge Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 ΟΚ. Ευχαριστώ. Θα το κοιτάξω. Και ευχαριστώ τον baskon για την πληροφορία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα